42

american boy

преди 9 години

Христос Возкресе братя! Нека комунистите атеисти от коментарите на днес.бг имат уважение към православните християни поне днес и да ни спестят коментарите си.

41

аз

преди 9 години

До Suisseбих се съгласил с теб ама все пак и да сме реалисти,комунизма беше наложен нямахме избор благодарение на Борис който си е австрийско потомче,а Хитлер знаем също така,че войната е ясно за кой сме,друго ние сме били държавица изрязана изкрадена и продадена и най вече след 500 робство,даже сме нямали кой да сложим на трона,че сме извикали гладните Кобурги,ок от 45 до 60 мръсен комунизъм ама после какво,малка Бг има земеделие,тежка,лека транспортна и какво ли не промишленост така,че тихо

40

az

преди 9 години

Вярвам в силата не си го обяснявам не ходя на църква от няколко години взимам огънчето и го разнасям по някакви села и манастири правя го заради хората виждам какво е за тях,тъпо ми е само,че най вероятно тази вяра се използва за манипулация и внушава смиреност да бъдем роби а робите нямат собственост и права,виждам и в България хората как обедняват и си губят собственоста и парите си а уж има права нали е демокрация,но нямат тъпчат ги а те вярват... тъжно е време е за промяна загиваме си ...

39

!!!

преди 9 години

4estito voskresenie

38

/

преди 9 години

"Хлябът и виното е традиция на митраизма..."Исус е казал да правим традицията с хляба и виното и когато това е казано от единствения Спасител и Господ на хора и ангели-Месията Исус Христос,нищо друго няма значение.Благословеният Йоан Кръстител също извършваше кръщение но то бе различно от това в името на Исус-единствения Спасител и път до Бог на небето.

37

Анонимен

преди 9 години

АЗ ВЯРВАМ ЧЕ ИМА НЯКАКВА СИЛА КОЯТО Е СЪЗДАЛА ПРИРОДАТА И ХОРАТА. А НА ТЕЗИ ЕВРЕЙЧЕТА НЯМА КАК ДА ПОВЯРВАМ КАТО ГИ ЗНАМ ЩО ЗА НАРОД СА. ЕВРЕИТЕ МРАЗЯТ ХРИСТИЯНИТЕ. АКО НЯКОЙ Е ЧЕЛ ТАНАХА ТАКА СЕ КАЗВА ЕВРЕЙСКАТА БИБЛИЯ ЩЕ СЕ ШАШНЕ КАКВИ НЕЩА ПИШЕ ПРОТИВ ХРИСТИЯНИТЕ. И ПАК ИМА *** КОИТО ИМ ВЯРВАТ И ИМ ЛИЖАТ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ. ГОВОРЯ ЗА ПРАВИТЕЛСТВА И ДЪРЖАВИ. Е ТОВА НЯМА КАК ДА МИ СЕ ИЗЯСНИ.

36

еврейн

преди 9 години

До МюсюлманинКажи ми какво е търсил Мохамед в Ерусалим?

35

Анонимен

преди 9 години

Защо всяка година психично болния Николай с Ролекса ходи до Ерусалим да взема огъня?

34

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКО МИ Е ЯСНО САМО ЕДНО НЕ. КАК ТАКА ТОЗИ ОГЪН СЕ НАМИРА ПРИ ТЕЗИ КОИТО РАЗПЪНАХА ИСУС ХРИСТОС НА КРЪСТА? ТЕЗИ КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ БОГ ИСУС ХРИСТОС А СЕ КЛАНЯТ НА ЮДА. ТОВА НЯМА КАК ДА СИ ГО ОБЯСНЯ. И НЯМА КОЙ ДА МИ ГО ОБЯСНИ. НЯМА НИКАКВА ЛОГИКА ОТЦЯЛАТА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ И ТЪПОТИЯ С КОЯТО ЗАБЛУЖДАВАТ НАШИТЕ ПОПЧЕТА НАИВНИТЕ ХРИСТИЯНЧЕТА.

33

Бог поруган не биде!

преди 9 години

И душата им се наслаждава в гнусотиите им,66:4 Така и Аз ще избера мечтанията им, И ще докарам върху тях ония неща, от които те се боят; Защото, когато виках, никой не отговаряше, Когато говорех, те не слушаха; Но вършеха това, което бе зло пред Мене, И избираха онова, което Ми бе неугодно.66:5 Вие, които треперите от словото на Господа, Слушайте словото Му, като казва: Братята ви, които ви мразят, които ви отхвърлят поради Моето име, Са рекли: Господ нека прослави Себе Си, Та да видим вашата радост! Но те ще се посрамят.66:6 Шумен глас се чува от града, Глас от храма, Глас на Господа, К

32

Бог поруган не биде!

преди 9 години

Така казва Господ: Небето Ми е престол, И земята е Мое подножие; Какъв дом искате да построите за Мене? И какво ще бъде мястото на Моя покой?66:2 Защото Моята ръка е направила всичко това, И по тоя начин всичко това е станало, казва Господ; Но пак, на този ще погледна, На оня, който е сиромах и съкрушен духом, И който трепери от словото Ми.66:3 Който коли вол е както оня, който убива човек, - Който жертвува агне както оня, който пресича врат на куче, - Който принася хлебен принос както оня, който принася свинска кръв, - Който кади възпоменателен ливан както оня, който благославя идол. Да!

31

Гробар

преди 9 години

Абе тоя Христос колко пъти ще възкръсва. Вече повече от две хиляди години го прави тоя номер. Така ще е, като гробарите не си вършат работата!

30

Анонимен

преди 9 години

Бях помолил сайта да пуснат една рубрика Религия и някой Богослов да пише по духовните теми, но не- комунизъмът не разрешавал! Уви!(

29

do 27

преди 9 години

Умира тялото но Душата и Духът са вечни,не само Бог не умира но и човек,умира плътта,която е от земята и в земята се връща но сле Възкресението Исус получи ново тяло не умиращо вечно,нетленно,тия неща са трудни за разбиране,затова ти предлагам опита на известни учени мюсюлмани вземи Библията и Корана прочети ги и двете внимателно,после се моли Бог да ти открие,коя от двете книги е негова и кой е Исус?Отговора няма да закъснее!

28

Анти-масон

преди 9 години

Все едно в България си нямаме огън, че да ни го внасят масонските юдаисти от Израел. Ама според тях Господ им го е дал на тях, а не е нещо общодостъпно за хората. Нали са "богоизбрани". Техният огин уж бил по-специален щот бил от Йерусалим. Идиоте.

27

Алхимик

преди 9 години

Химията си казва думата...за "благодатния огин, "затова инквизицията преследвала учените за прозрат измамата.Пияния ще изтрезнее,вярващия...НЕ!

26

до 27 мюсулманина

преди 9 години

Ти първо се научи да пишеш грамотно и вземи да прочетеш някоя и друга книга освен корана, и тогава задавай *** въпроси. Аман от неуки ***.

25

Suisse

преди 9 години

*** и *** народ, особенно в този сайт. Не християнството, а комунизмът е еврейско творение. Така че по леко с простотиите. Православието запази България толкова столетия, комунизма я унищожи за 45 години.

24

.

преди 9 години

Еврейска изислица/секта ...леле колко *** народ лази по земите ни , запомнете християните не ги мрази никой толкова ,колкото евреите !

23

Анонимен

преди 9 години

Има грешка в заглавието - Храмът на Гроба Господен се запали от Благодатният огън