8

Атакист от ФБР

преди 10 години

Причината летище София да попада в тази класация е това че оставя много приятни спомени съчетани с облекчение у пътниците посетили го-от там те напускат тоалетната на Европа.А не че самото летище е хубаво.Айде моля ви се може ли да се сравнява с летище на голяма западна страна.И аз намирах казармата за чудестно място и шапкаря за прекрасен човек като ми подписваше молбата за отпуска.А варненци да не се радват-причината е същата.А на "Морската им столица" и спряха кранчето от София:)София е в Бг.

7

Rumenov

преди 10 години

Хубавото си е хубаво, направиха го като за европейци

6

Българин

преди 10 години

Все пак добре е когато чужденци ни оценяват - да имаш 3 летища в първата десятка на ЦИЕ си е отлично постижение! Но тъй като ние позволяваме на мразещите себе си и всичко останало хейтъри да ни обливат с *** и кал, хубавите неща в БЪЛГАРИЯ не можем да ги видим и оценим.

5

Ивайло

преди 10 години

Летището съпер,пък цяла Варна изорана и пак н няма да я оправят като хората. Бургас за 4 години го направиха идеален а тук 20 години нищо само едни 2 булеварда и те вече изглеждат на ***:)

4

Анонимен

преди 10 години

Ми то излизьа че са ощо взето последни последни в източна Европа. А пък са най нови.

3

Манаф Анадолски

преди 10 години

Хахахаха ,тя и БГ винаги е в знатните класации

2

дичодичев

преди 10 години

Очаквано признание, особено след ремонтите и строежите на новите терминали. Тези летища са лицето на България, това е първото нещо което виждат голяма част от чужденците като дойдат тук.

1

Анонимен

преди 10 години

Според престижно разследване на заинтересован източник, летищата Варна, Бургас, София и Пловдив се нареждат сред десете най-големи в страната.