55

ataka

преди 10 години

parvanov,ti si sashtata kuchka kato elena troqnska ot gerb-borisov

54

Анонимен

преди 10 години

Борисов ще бъде разследван не от българските, а от западните службиБойко Борисов ще свърши като Брендо. Разследването по аферата Кокаинови крале вече е достигнала до Борисов. Борисов настоява за предсрочни парламентарни избори веднага, но това е невъзможно, дори Конституцията не го разрешава.Причината за неговото истерично държание през последните дни е, че той иска на всяка цена да се върне отново във властта и да замете своите следи, но няма да му се размине.

53

Слон

преди 10 години

Мани го тоя ***

52

Винету

преди 10 години

Гоце доносническия *** сега видя,какво е в страната!А докато беше президент,къде гледаше крадеца Гоце,сигурно през мерника на пушката.А докато банкянската мутра крадеше и контролираше наркотрафика и контрабандата,какво виждаше Гоце-цветя и рози ли?за тези *** трябва народен съд и до стената,мръсни и гнусни крадци!

51

карта

преди 10 години

АБВ е бита карта още преди да е влязла в играта. Няма кой да гласува за продажниците.

50

цацата

преди 10 години

Приликата между Гоце и Боко - жадни за власт, не могат да живеят без да управляват!

49

гоце

преди 10 години

Агент Гоце иска да е част от евентуална нова схема между ГЕРБ и ДПС, но няма да го огрее.

48

Анонимен

преди 10 години

из кинопреглед месец юни 2014г и след обявяването на резултатите и поредната загуба на БСП 11-та подред от ГЕРБ в България започнаха всенародни тържества

47

Анонимен

преди 10 години

тАКА пУТИН ЛИ ТИ НАРЕДИ, ДА СЪЗДАДЕШ ПРОРУСКО И ПРОГЕРБСКО бсп? :-чЧЧЧЧоТ ПРОРУСКИ ГЕРБ НЯМА НУЖДА ЗАЩОТО дЯНКОВ СЕ РАЗКРИ...

46

гост

преди 10 години

Само Първанов и АБВ ще ни изведе от кризата!

45

БРАННИК

преди 10 години

Националните предатели на въжето!

44

до българче

преди 10 години

а я кажи кой прокара поправката в закона с който мюфтийството иска имоти. това са атака и бсп шопов и Миков.има си протоколи и деловодство всеки може да провери.вие сте патерица на дпс.я виж областните управители,къде в бг няма вече областни от дпс.виж борда на директорите на нек,кой е там а,мустафа някакъв на 27 години,къде си тръгнал да говориш глупости,я земи се скрий

43

Анонимен

преди 10 години

Първанов и Бойко са едно и всички видяхме колко е лошо когато държавата беше управлявана от тях.

42

тато

преди 10 години

Слушах Първанов ... каза много истини, но важното е че АБВ и Първанов са част от ПРОБЛЕМА, а не част от РЕШЕНИЕТО. На България й трябва ЛЯВА партия, а не ловна дружинка на олигархията.

41

бай у

преди 10 години

Всичко от казаното е истина. Но Първанов е нещо, което вече не искам да виждам в политиката. Още по-малко в управляваща партия и/или коалиция. Нищо лично.

40

дож

преди 10 години

Селянчето от Сирищник с аристократични ламтежи ще стори голямо добро на България, ако вземе да си направи едно аристократично харакири.

39

ПОМИЯРЧЕ си

преди 10 години

До БЪЛГАРЧЕ...и тук само БЕСЕПЕДЕРАСИ като теб, страстно прегърнати с турците от дпс ще останете и во веки веков ще царувате...АМИН!

38

точко

преди 10 години

Ето и тоя, две години извън властта и отново драпане. Как да не те е гнус от подобни хора. Да не би някой случайно да си мисли че милее за България? Сега говори за олигархията, за бедността, за корупцията. Питам чии го държа два мандата?

37

моце

преди 10 години

Защо не се пише и нещо положително -Първанов успя с ренегатския си подход да прочисити БСП от индивиди като Р. Петков, Калфин и още дузина юнаци като него.

36

Анонимен

преди 10 години

До абв Гоце и калфин са неблагодарни сега дето го плуете по ДПС забравяте че поткрепящите за ващите кресла имено те бяха Ви поткрепили.Тогава когато Ви поткрепяха бяха много харесани но сега са срещу вас затуй че сте неблагодарни и си гледате само своии интереси.