27

до 35

преди 10 години

А бе не знам, ама Пеевски поне знае английски, докато Боко ще им пляска на банкянски в Брюсел.

26

Анонимен

преди 10 години

В какво обвиняватe Пеевски, освен че е богат и дебел? Каква е разликата между него и Борисов?

25

Анонимен

преди 10 години

всичките тези имена, който са изброени по горе в статията нямат грам морал и не очаквайте кой знае каква голяма промяна .

24

П.Петров

преди 10 години

Ако активността на изборите е над 75% Прасчо няма да стигне до голямата шведска маса в Евро парламента, за да ни излага!Гласувайте !Ако ви харесва как живеете в България, как ви управлява еничарската мутро-олигархия, корупцията, беззаконието, липсата на инвестиции, безработицата - останете си вкъщи или идете за риба, те *** ще изберат вместо вас, защото бъдещето е тяхно!

23

Анонимен

преди 10 години

хитрите свраки който се подвизават в парламента и министерствата гледат само да прекарат народеца.

22

ххх

преди 10 години

Че кой с акъла си ще гласува за ГРОБ? Най-некадърните и крадливи досега, изгонени с камъни от народа, и имат наглостта пак да се домогват до властта! Съд и затвор за такива, а за Боко Рапона и тояга по гърбината!

21

Анонимен

преди 10 години

От тук нататък оправяне няма ако не се изметат алчните политици и не останат само тези, който искат да работят за държавата и народа .

20

Анонимен

преди 10 години

Glasuvaite za Volen i Peevski! Te sa nai chestnite deputati na 21 vek bratq Balgari!

19

Камен

преди 10 години

Какво става с агент Гоце, що го няма в класацията :) Калфин май ще гледа Брюксел на картичка само.

18

Анонимен

преди 10 години

САМО Г Е Р Б. ТОВА Е ИСТИНАТА.

17

гошо

преди 10 години

До Анонимен19В какво обвиняватe Пеевски, освен че е богат и дебел? Каква е разликата между него и Борисов?

16

Анонимен

преди 10 години

Точат си зъбките за големи постове и привилегии наште хитри политичета.

15

журналист

преди 10 години

ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ-СОЦИАЛИСТИ-ЧЕНГЕТА СИ НАПРАВИХА ХОТЕЛИ С КРАДЕНИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА И сега искат най доброто за тях , да работиш без пари. Мили ми прости Българи аз предлагам докато сте живи да гласувате за БКП-БСП-ДС. По този начин ще подсигурите своите деца, внуци и правнуци с бедност и мизерия. Хвала на такЪви родители и Пра-родители.

14

Анонимен

преди 10 години

Българи, толкова ли не виждате, че досегашните политици (ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ) са просто едни мафиоти, които само ни баламостват в желанието си да се докопат до кокала.Трябват ни нови лица. Но истиниски нови - не поредните творения на ДС, които ни пробутват вече четвърт век.

13

Анонимен

преди 10 години

Докато в България не се спазват законите и много хора остават безнаказани за деянията си дотогава страната и хората ще са на дъното в тинята .

12

Анонимен

преди 10 години

Ууууууууу българите са овце който оставят да бъдат водени от Станишев ,Местан ,Бойко и Бареков.Да ,затова държавата е в това положение ,защото народа се оставя да бъде воден от шайка алчни измамници.

11

Анонимен

преди 10 години

Нима има наивни деца, които още незнаят, че изборите се печелят с *** гласове?ГЕРБ и БСП, освен за власт, се борят и за *** билети.

10

biko

преди 10 години

тази агенция и тя една *** та нямам думи говорят и те какво то и кажат "Галъп" да ви заеба във лъжливите ***. Само не ми е ясно на каква база данни стигат до тези заключения и изводи как мен един не ме пита за кой бихте гласували или нещо такова.

9

Анонимен

преди 10 години

Голяма е комуно-социалистическата(ДС)...офанзива ОТНОВО да управляват(ограбват) клета България! Искаме ПОМОЩ!

8

Да -ама -НЕ !

преди 10 години

Тези агенции не отчитат евентуалния вот на хиляди българи зад границата и по специално тези които живеят и работят в ЕС -от тях 99% няма да гласуват за БСП и ДПС ...същите хора излизаха с плакати с подкрепа когато миналото лято протестите бяха в разгара си -така ,че май месец да няма шок и ужас за пореден път за Станишев и компания и за разни недоразумения ,като бивши журналисти и днешни новоизлюпени пишман политици ,които разчитат на лъжи измами и платени масовки по улиците !!!!!!