47

фич

преди 10 години

Основното е, че 60% от българите не искат Борисов за премиер отново. Нека си играят на избори, власт мутрата няма да види повече.

46

до 69

преди 10 години

Извинявай, ама ти наистина ли вярваш, че Борисов би могъл да преподава каквото й да е ?

45

Анонимен

преди 10 години

Интересно е какво е получила България от САЩ? Освен една развалена царевица преди 15-тина години. И изискванията - да си унищожим армията, да си унищожим икономиката, да приемем американски бази ...

44

Анонимен

преди 10 години

Бойко никога не е бил пожарникар - просто това е завършил в Симеоново, защото не го приеха за милиционер, въпреки връзките на баща си.А не го приеха за милиционер, защото е толкова ***, че и за това не става.Но после пък другите по-*** от него и от милиционерите, го избраха дори за Премиер.С една дума ... БЪЛГАРИЯ ... какво да се прави ...

43

Питър

преди 10 години

Тая разлика от процент няма значение, броя депутати на БСП и ГРЕБ ще е равен. Единствено Барека има основание да почерпи Кънчо и Андрейчо, заслужават.

42

Турчин

преди 10 години

Само ГЕРБ, ДПС, БСП, АТАКА и НФСБ! Да живеят Боко Рапоня, Сергей Украинеца, Агент Сава, Валери Симеонов - Винкела, Слави Бинев - Архонта и разбира се Сидер Ага любящ безкрайно бившата възлюбена на доведения си син! Все Българи и борци за просперитета на Народна Република България!

41

ххх

преди 10 години

Буда не е никакъв доктор, а само кандидат на науките. То па и една наука, да сгъваш и разгъваш маркуча.

40

Камен

преди 10 години

До АнонименТиквата е загасил нула пожара, егати огнебореца. Кой ли го е направил доктор...

39

журналист

преди 10 години

ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ-СОЦИАЛИСТИ-ЧЕНГЕТА СИ НАПРАВИХА ХОТЕЛИ С КРАДЕНИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА И сега искат най доброто за тях , да работиш без пари. Мили ми прости Българи аз предлагам докато сте живи да гласувате за БКП-БСП-ДС. По този начин ще подсигурите своите деца, внуци и правнуци с бедност и мизерия. Хвала на такЪви родители и Пра-родители.

38

ХХХХ

преди 10 години

НЕ на изборите за евродебелогъзи депутати -със или без тях парите които дава т се знае даже на марс 4есе КРАДАТ не гласуваи за мошеници и крадци ,а новия бай *** пеевски еврокомисар толкова простотия колкото има в България НЯМА НИКАДЕ В СЛЪН4ЕВАТА СИСТЕМА

37

Гошо...Тъпото

преди 10 години

И на избори,като на...сватба;обещава се и се...лъже със замах.Естествено,първи се...пробват социолозите.

36

до 51

преди 10 години

И каква точно е специалността на Бойко, би ли пояснил ?Защото според мен тя е да рита мачлета по селските игрища и да се прави на велик в неща, от които нищо не разбира. Ама пък е случил на *** народ, не може да се отрече.

35

Анонимен

преди 10 години

Прави сте - Боко е най-умният измежду всички герберасти.

34

джо

преди 10 години

Станишев такъв-онакъв, ама го избраха за шеф на ПЕС. Кога точно Рапона ще го изберат на такъв пост? И за портиер не го искат в ЕНП.

33

гошо

преди 10 години

Тиквата затова е станал пожарникар, за другите факултети искали чужд език, а *** и две думи не може да запомни.

32

флекс

преди 10 години

Риформаторите де са? Големи драми бяха, изневери и раздели, куневизация пълна, а сега никакви ги няма. Костов ще къса глави, да знаят!

31

Анонимен

преди 10 години

Не сте прави, Боко полага усилия - написал си е 3 английски думи на кибрита и от 4 години се опитва да ги запомни.Скоро ще прочете и последната глава на Винету.

30

Анонимен

преди 10 години

Освен български и руски, които са му родни Станишев говори също английски, френски, немски, испански, италиански, гръцки и финландски.

29

Божо

преди 10 години

дпс, бсп и бареков ще лъжат индийския гласопредлагател , сидеров ще лъже българския гласообърквател, а първанов ще лъже съветския гласопослушател :((( Лъгане , лъгане, лъгане... ГНУСССС !!! Български роми, турци, баби и зависими хора, от Вас зависи да промените живота си !!! Не продавайте гласа си на тези ЛЪЖЦИ !!! Гласувайте за тези , които най-малко Ви обещават !!! Парадоксално е , но бедните и зависими хора гласуват ВИНАГИ за увеличаване на бедността и зависимостта си !!! МИСЛЕТЕ !!!!

28

Анонимен

преди 10 години

Станишев говори 7 европейски езика, а Борисов нито един.Та питам, кой е по-голям европеец и кой е обикновен селски тарикат, тип Бай *** ?