87

Ая

преди 10 години

Според мен е само една - ГЕРБ!

86

григор

преди 10 години

НЕ ВЯРВАМ НА ПОДОБНИ ПРОУЧВАНИЯ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ КАТО ВИДЯ КАКВИ ПРОЕНТИ ГОЛЕМИ ДАВАТ НА БСП - ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,М ЧЕ ИМА ХОРА, КОИЪО БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОВА !!!!!!!!

85

Иван

преди 10 години

БСП не заслужават даже 1 място! Те не са европейска партия. Процентите са грешни!

84

Константит Димитров

преди 10 години

Процентите на БСП са изкуствено надути

83

Хулио

преди 10 години

Аа..няма такова нещо.. бСП няма да са с толкова много проценти, а Бареков изобщо няма да помирише ЕП!

82

vasko

преди 10 години

Нямам против да влизат отт всички партии хора ,но поне да са съвестни ,отговорни и умни , а не като кандидатите на БСП ,ДПС и ББЦ

81

dimi.dimitrov.102

преди 10 години

ГЕРБ винаги е била водеща партия, и на евроизборите ще се потвърди.

80

Росен

преди 10 години

Много са процентите за БСП и ДПС. Отново по тяхната си машина за избори ще гонят нужните проценти но хората трябва сами да излезнем да гласуваме за да покачим процента на Герб, защото сме сигурни вече, що за наглост проявяват ДПС и БСП. Трябва да гледаме напред и да помогнем сами на себе си и алтернативата е ГЕРБ!

79

ани

преди 10 години

Дано хората не се объркат и гласуват за Бареков. Равносилно е да гласуваш за БСП.

78

jane

преди 10 години

Чудих се за кой ли да гласувам на тия избори, като всички са ми толкова отчайващо противни и стигнах до извода, че или ще гласувам за АБВ заради Калфин, който доказа полезността си в ЕП, или с празна бюлетина. На тия избори трябва дасе бие голям шамар на ЕС, защото много се изложиха - Гърция, Испания, Португалия, Кипър, Украйна, Сноудън и гафът с Ево Моралез - резил голям. Но за Атака просто не мога да се прежаля. Така че съм силно затруднена. Но трябва да се гласува, дори и ако е с празна.

77

Анонимен

преди 10 години

Пеевски се оказа по-глупав дори от Цветанов

76

Анонимен

преди 10 години

Но най-старателно избираната абревиатура на партия, която да заличи даже съдържанието на наименованието, беше ГЕРБ - граждани за европейско развитие на България. Целта очевидно е била думичката герб. Което не би трябвало да се допусне за регистрация в съда, но този съд какво ли не е допуснал. Оказа се, че вместо Граждани има Мутри, вместо Европейско, има Мафиотско, вместо Развитие има Разруха, вместо България има ***! Иронията на абревиатурите роди истината: ГЕРБ означава, както забеляза Илко Семерджиев, Гавра с Европейското Развитие на България. И точка!

75

Анонимен

преди 10 години

Единствените начини, по които ГЕРБ могат да получат обратно властта при сегашното разпределение на предпочитанията на електората, е с изборна фалшификация или с военен преврат.

74

Капута е капут

преди 10 години

Барека яко го лансират червените социолози, а няма да вземе и 1%. Лошото е, че никой от тези борсуци няма да ни се извини за "грешката", а ще продължи да ни гледа нагло от телевизора и след изборите. Пусти червени пари - край нямат.

73

Анонимен

преди 10 години

Ако Костинбродските печатари добута отново ГЕРБ до властта, тогава вече наистина в България ще има ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, а не някакви *** *** пърформансчета на 20-ина платени тикви по жълтите павета.

72

Мк

преди 10 години

до 100 (трола "Раздвоение")Ясно е чий социолози са тези от фалшивия Галъп...щом дават над 6 процента да бюрека. Айде напиши си "мнението", че да изкараш още някоя стотинка...и не забравяй да похвалиш Путин задето взе Крим. Няма как да не са ви го спуснали като "опорна точка".

71

П.Петров

преди 10 години

Хайде всеки, който смята да гласува за сега парламентарно представените партии, да каже с какво се е подобрил животът му за последните 9 години?Като се изключи Атака и Бареков, които са политически прости**тки, финансирани за момента от Кремъл, останалите са партии на мутро-олигархията. Същите, които източиха,заграбиха и продадоха за скрап предприятията, заемайки ръководни постове, които ограбиха спестяванията ви с фалита на банките, които ви пият кръвчицата с безумно скъп ВЕИ ток, които стоят зад монополите и картелите!

70

Анонимен

преди 10 години

абе отворковци, кога са печелили бсп, че не помня?!

69

Раздвоение

преди 10 години

Представете си какво е падението на ГЕРБ, след като техните близки социолози им дават такава малка преднина.

68

гошо

преди 10 години

До До гошоПървата сила да не вземе да вдигне кръвното като види резултата? Това не му е мач та да изнудва рефера за дузпи.