13

Йордан

преди 9 години

Аз за това си ги взимам само от доверени сайтове, за да нямам проблеми след това.С риск да стане реклама, но когато съм поръчвал от vsichkimarkovidrehi/, винаги всичко е било оригинално.

12

BG

преди 10 години

DNES>BG "17 световноизвестни марки, между които Adidas, Nike, Hugo Boss, Calvin Clein, Giorgio Armani, Puma и др" - pos skoro e Calvin Klein - redaktore pak si gips

11

Един свят

преди 10 години

Ако въпросните фирми , на които българските институции така ревностно защитават правата, имаха малко съвест поне щяха да облекат служителите с по един кат. Друг е въпросът, че от общочовешка гледна точка, нарязването или изгарянето на дрехи от добри материали и с добра изработка е кощунство. Клиентите от България или Румъния са на ясно, колко маркови са дрехите.

10

пародия

преди 10 години

Ето схемата:Построяваш МОЛ(пране на пари),наемаш собствените си магазини(пране на пари).Поставяш някоя кифла за пред хората като собственик или управител(в зависимост от заслугите и...разбирай съпруга или любовница).И без това тази кифла трябва да се занимава с нещо-не само да мисли за св.рки.В последствие зареждаш магазините си със стока,която твои приятели са конфискували посредством значката си от Митницата и магазини в страната.Стоката ти е без пари,а кифлата си мисли,че развива бизнес.

9

свидетел

преди 10 години

Мен ако питате, шофьорът не е оставил митничарите да си изберат каквото си харесат. Бил съм свидетел как се осъществява ФК ( физически контрол ) на камион с испански обувки спрян на Калотина. Та,цялата смяна се обзаведе с испански чепици.

8

БГ

преди 10 години

Кокошкарска работа на митниците. " Браво "

7

Дордата

преди 10 години

Че то няма една стока правена в Турция, която да не е трета ръка фалшификат-***

6

Бат Вал

преди 10 години

По митинги протести и демонстрации се нагледах на китайски ментета на българското знаме. Стандарта му е описан точно в закон за националните символи. Защо никои неги спира тези фалшиви знамена или националния флаг не е запазена марка?

5

може пък

преди 10 години

да са наистина маркови. Вие нали не си мислите, че Тони Хилфигер, например, се шие в Германия? Да ви светна и друго - немалка част от ишлеметата, които се шият в България, по поръчка на големи брандове стигат до пазара по втория начин и на по-ниска цена. Купувал съм си, например, костюм на Хуго Бос от предприятието в Гоце Делчев, където си ги шият официално. Е,цената беше два пъти по-ниска отколкото в магазините на Бос ;)

4

Имигрант

преди 10 години

Приоритетно митничарите изземват дрехи, но като ги вземат дали ги унищожават?!Трябва да ги проследят къде отиват , и съм сигурен , че пак се пускат на пазара от някой митничарски гараж.

3

Анонимен

преди 10 години

Най-смешни са ми люлинските девойки- чанта Louis Vuitton (пък някои имат и смелостта да твърдят, че е истинска) как излизат от порутената панелка. Е падам от смях.

2

Анонимен

преди 10 години

Ама аз ви казвах, че турците са лоши хора. А виж ЕС, УСА - това е истината!

Маркови, колко да са маркови? Утре някой магазин щеше да ги представи за оригинално и да ги продава на цена 25-30 лв. Не си купувам всеки ден оригинални дрехи на Келвин Клайн, но силно се съмнявам да струват по-малко от 50 лв. Но това няма значение. Важно е на равера да пише Клайн, пък дали е марково или не, никой не те пита.