11

Анонимен

преди 10 години

Цацаратурата ще си го премести в другия крачол!

10

румен221

преди 10 години

Гледам СУ-талибаните и какво виждам...- Реформаторския блок (...но какво ще реформират и те не знаят - либерализма или комунизма) , но са само доста влошено издание на РЗС....- Не знаят какво искат, но... са много "притив", мразят искренно (но не знаят точно какво) и искат само три неща...:- ВЛАСТ, ВЛАСТ И ВЛАСТ...!!!(Не знаят какво ще я правят, но я искат... )Така им бил казал "Буда" и обещал пари(ама, май не дал).

9

не син

преди 10 години

Когато тази *** от "Рецидивисткия блок" се заеме /заради популизъм естествено/ с нещо общественозначимо,шанса за успех на начинанието се срива към нула !

8

М.А.

преди 10 години

ТЕЗИ НЕ СА В РЕД ПАК ПРЕДИЗБОРНИ ТЪПОТИИ КОЛКОТО И ДА ОБВИНЯВАТ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ ВСИЧКИ РАЗБРАХА КАК СТОЯТ НЕЩАТАТ С КАРАДЕРЕ САМО ТЕ НЕРАЗБРАЛИ ИСКАТ ДА ГИ ЗАБЕЛЕЖАТ ХАХАХА

7

икономист-пенсионер

преди 10 години

Всеки знае и е гледал по телевизията какво остава след тайфун. Само отломки и трески от къщите. Това ще остане и от нашата къща-България след тройната мафия. Тъпите пенсионери и маргиналите за 5 лв. са готови да продадат децата и внуците си. Няма как след 70 години термитите от БКП-БСП-ДС да не оглозгат Държавата, а ние се надяваме нещо да стане. С тези *** нищо не може да стане.

6

Анонимен

преди 10 години

Не им вярвам, въпреки че симпатизирам на дясната идея. Още от лятото се опитват да "оседлаят" протестите. Установиха, че сред протестиращите има много зелени и сега се опитват да пораздуят електората си. Няма да им се получи, ми се струва. Хората вече не са онези наивници от 90те.

5

Тони

преди 10 години

Реформаторите са хора на Прокопиев и ги е яд, че не са взели "съответната сума", за да прилапат от медеца. Заради това Прокопиев си назначи Тома Белев да вряка по проекта. Тия далавераджии и "зелените" искат да спънат икономиката на България

4

Анонимен

преди 10 години

Реформаторите да не се окажат изненадани,когато разберат кой наистина иска да строи в Карадере? Шумотевицата която се вдигна около застрояването на девствената местност Карадере,която попада в две защитени зони от Натура 2000 се разраства.Вече се говори,че не хора на БСП,а Людмил Гачев,близък на олигарха Иво Прокопиев движи офшорката Мадара Юръп,която иска да застрои Карадере.

3

Анонимен

преди 10 години

То това е единственият читав министър,те искат оставката му.***.вижте какво направи с ВМЗ Сопот.Завода беше пред фалит и се продаваше за без пари.Този министър го стабилизира и намери работа за в бъдеще.И вместо да изпрати безработни на улицата,сега завода набира работници.

2

Анонимен

преди 10 години

я па тия!

1

Карадере

преди 10 години

Еййй те РИформаторите били живи бе Искат да откраднат някой и друг зелен глас ама не е много сигурноАма сигурното е че тъкмо бяха сбрали 10 членове в Бяла ама вече и тях изгубихаУФФФ тежка е тя РИформаторската съдба