22

gda

преди 10 години

всички който са изгоряли от профи кредит и други гакива банки монополи да дойде в сряда 8(30 пред парламента да защитим живота си иначе няма оттърване.

21

с.

преди 10 години

И я да попитам какво значение има,че през 2014-та или пък през 2015-та се очаквало раздвижване!?Нали те чакат още 15-20-30 години бецален всеки месец!??А понеже имаме загрижени за хората депутати и власт законодателството е такова,че банката си вдига лихвички и си променя едностранно условийца по договорчета както и е кеф!А ако закъсаш жална ти майка!Само луд човек може да си мисли,че 30 години особено в тая държава нещата ще му вървят ок и ще може да плаща безпроблемно!

20

с.

преди 10 години

Стойте далече от банки и всякаква подобна ***!В България законодателството е поръчково и е нужно да закъсате само за няколко месеца и ще ви съсипят!Във всяка една бяла държава щом дадена банка приеме даден имот за обезпечение по даден кредит ако човек закъса му го взимат и се приключва!А в България ви викат на мила среща и ви обясняват,че дължите още пари!Освен това имотите се продават на супер ниски цени,а оценката им нямате право да обжалвате!Оставате на улицата с запорирана заплата и дълг!

19

Анонимен

преди 10 години

От Брюксел още няма директива притежаването на какъвто и да е имот да е задължително.......т.е. цените касаят продавачи и купувачи,а не теоретици на тема имоти........

18

тъп не висшист

преди 10 години

мн сте ми интересни какво се оплаквате. давам за пример себе си, нито имам някаква квалификация нито някакво више. нито съм ходил на специялизации.парите които спестих за 3год.си взех сносно жилище в столицата.просто човек трябва да работи здраво и да даде всичко от себе си независимо какво му се случва.като пътувам с таксита постоянно чувам от шофьорите че човек може само с нракотици,хазарт и измама да си купи жилище за 3год.в столицата.колегите ми пият пушат и по *** ходят и и се оплакват

17

Анонимен

преди 10 години

до 9:15 години по 300 лв на месец са 54000 лв плюс сума кеш 150 000 за жилище - общо около 200000 лв.ако взема жилище с кредит, струващо 150 000 лв , ще върна на банката около 350 000 лв.

16

анонимен

преди 10 години

Това го слушам и чета повече от 20години и не само.че не стоим на това ниво а слизаме по на долу малко са наивниците да вярват на тези лъжи.Строителството в повечето случай е много лошо като качество .Бетона лош прави се икономия на цимент и желязо лоши и не качествени(евтини матерали)накрая боядисат замажат и след няколко години си за ремонт.За цени да не говорим300%печалба това е истината.

15

Анонимен

преди 10 години

На пазара е пълно с оферти на ипотекирани имоти, питайте който и да е съдия-изпълнител, но са достъпни само за хората с много пари кеш. Ипотечния заем е като да плуваш с котва, вързана за краката.

14

Крис

преди 10 години

А дано, ама надали!

13

Анонимен

преди 10 години

До 8 "Чакам момента когато ще можем да теглим кредити от нормални европейски банки и да го лапат миризливия българските и руските!" Коя е тая руска банка дето ти пречи ? Та те 90 % от банките тука са западноевропеиски ! И не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава ! Демек нашите политици не ги закачат и банките си правят каквото си искат . На тебе тиквата ли ти каза за руските банки ? Много затъпял и промит народ еии

12

Анонимен

преди 10 години

Хора не теглете ипотечни кредити и не се обвързваите за дълги години ! Статистиките и всичко сочи ,че до 15-20 години максимум *** и бежанците ще са колкото всички българи с децата и пенсионерите , няма да има кой да ги храни и ще започнат да баласят , крадът и убиват ще има много размирици и повечето хора ще емигрират . А тия борчове ще ви закотвят тук вовеки . Да не говорим ,че при тази нестабилна икономика вероятноста банката да ви вземе имота не е хич малка .

11

Анонимен

преди 10 години

Тези икономически разтежи дето ги спрягат, да не се окажат грешни, като преброяването, че окло нас големи предприятия нямат поръчки и тази година оборота им падна значително.

10

Анонимен

преди 10 години

До 9Какво искаш да кажеш да отиваме да се нареждаме за ипотечни кредити ? Я ходи се гръмни някаде ! Ако не си заинтересован или *** де .

9

политолог

преди 10 години

В момента Б. Борисов е най-добрия Български държавник. Каквито и опорни точки да измисли мутреса Моника Сатанишева-Йосифова няма никакво значение. Вижте само как точно и ясно се изказва по въпросите. Кое не е вярно, че БКП-БСП-ДС окраде спестяванията на народа и един долар се равняваше на 3000 лв. , че умишлено фалира банките, че раздаде на свои приближени куфарчета с милиони левове и т. н. КОЕ , КОЕ , КОЕ не е вярно. Всичко е вярно , но най вярното е, че в момента продължават да ни управляват децата и внуците на българоубийците от БКП-БСП-ДС. Затова няма управия в нашата Държава.

8

до 7

преди 10 години

Да не се окаже, че за тези 15 години си платил повече за наем, от колкото са лихвите? Подобни умнотии обикновено ги пишат живеещи при мама и тате.

7

Анонимен

преди 10 години

Близо 60% от жилищните ипотечни кредити през 2013 г. са изтеглени от хора с висше образование, което е леко увеличение в сравнение с 58,8% през 2012 година Колко много прости висшисти има? Изплащане на жилище излиза тройно по-съпо. По-добре 15 години на наем и после кеш да го купиш, отколкото цял живот изплащане и накрая е ***, която не можеш да продадеш никога.

6

Дидо

преди 10 години

Апартаментите почват от 50 000 лв. нагоре .Колко хора в България могат да извадят 50 000 лв.Да теглиш кредит е самоубийство .Нито ще го платиш, нито ще ти остане апартамент .Имало прираст на икономиката, глупости .Българина обеднява, защото цените на стоките растат .Той се свива и къта пари, защото знае че идват по-лоши времена .А от там пазара замира и икономика та не върви .

5

Нено

преди 10 години

До Omnia Mea Точно и ясно казано.

4

Анонимен

преди 10 години

До Omnia MeaКакви 3-4 години, точно днес имаше статия, че Баумакс ще затварят магазина. Сега, ако имаше строителство и СМР, щяха ли да го правят? Едва ли. Ама балона каза пук и вече няма кой да строи и да купува жилища на тройни цени.

3

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1Раздвижват се парите на Мафията!В посока изпиране!