67

Така беше

преди 10 години

До АнонименТе лъжеха, че ни плащат, ние пък лъжехме, че им бачкаме ! Може би за това плаче човека.

66

Всичките ли ?

преди 10 години

До АНОНИМЕНКои турци имаш предвид? Доган, Местан и останалите ченгета ли, или тези, които садят тютюн и гледат кози?

65

АНОНИМЕН

преди 10 години

на турците не може да се вярва това е *** нация

64

Анонимен

преди 10 години

До (псевдо)bob77 к.51Очевидно, според Вас, ако партията с най много депутати в парламента, има най-много представители в ЦИК, при условие, че друга с по-малко депутати има председателското място и трета, с още по малко депутати има секретар, това обслужвало олигархията ? Но ако помислите с главата си(горната), бихте забелязали, че именно партиите които имат председател и секретар, които подписват всички документи, са и партиите на олигархията!

63

Анонимен

преди 10 години

До Иван 54Тук едни смешници всеки ден сватосват ГЕРБ, ту с ДПС, ту с БСП, ту с АБВ, ту с РБ, ами изчерпаха се комбинациите, почвайте от начало, или да включваме и марсианците, или тези от Сириус ?

62

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 59Aз пък помня, че заплата ми като начинаещ инженер 1969г. беше 90лв в Нефтохим, а учителските заплати бяха 55 - 60 лв. Колкото до цените за тока не е вярно, цената беше 0,022 лв, а белия хляб 0,34лв.А за Нова Година - на опашка за месо и дават по 1кг на човек, но не стига за цялата опашка.

61

гласувай, гласувай

преди 10 години

До тролАтака е единствена, която е съгласна да продадем България на руснаците. Засега им продаваме земя, хотелиски комплекси, апартаменти, скоро ще ни гушнат като Крим. Волен няма нищо против, напротив - скъса се тези дни да лиже *** на Путин. Аз излитам, а ти гласувай.

60

Анонимен

преди 10 години

..."един ден ще му се смеят поколенията от този пасквил написан и не иска да бъде ангажиран, разбира се, по негов си начин, че са жертва, че не са преяли с власт... Разбрахте ли нещо от идиотското изказване на Вожда си, другари Грабаджии?! Само с наглост не се получава, трябва и акъл!

59

турчин

преди 10 години

НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА ЗА КАКВО СЕ ЧЕШИТЕ ЕЗИЦИТЕ С ТУРЦИЯ,БЮДЖЕТА НА ТУРЦИЯ ЗА ГОДИНА Е над 700 МИЛИАРДА ДОЛАРА И НЯМА НУЖДА ОТ ВАШАТА ИЛИ НАШАТА ПОДКРЕПА.

58

трол

преди 10 години

По руската телевизия светът изглежда доста различен

57

Анонимен

преди 10 години

На път сме да смъкнем тва правителство и да се появи ново правителство ГЕРБ+ДПС!

56

трол

преди 10 години

АТАКА единствена е против да си продаваме земята на турците, затова ще гласувам за АТАКА

55

Кево

преди 10 години

Да не я е намерил Мухобойко на магистралата

54

Хобит

преди 10 години

Eйй тая Баба Яга 100% е от ГЕРБ...

53

Анонимен

преди 10 години

Помня тиранията на комунистите от преди ,89 год...Хляб 0.20 ст, билетче 0.06 ст, ток 0.01 ст/квтчас...Ужас!

52

Анонимен

преди 10 години

Баба Яга е надпартийна! Професионалист, та дрънка!

51

Анонимен

преди 10 години

ЧЕ ТЕЗИ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ СА СЕ КАРАЛИ, ОСОБЕНО КОГАТО СЕ КАСАЕ ДО КОЛЕКТИВНО РАЗКЪСВАНЕ И ИЗЯЖДАНЕТО НА НАЙ-ГОТИНИТЕ ХАПКИ, ПРИНЦИП ЗАЛОЖЕН ОЩЕ КОГАТО МЕГИ И БОКО СА ПРАВИЛИ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС, ПОСЛЕ СА ОЗАКОНЯВАЛИ ДПС, ПОСЛЕ СА ИНВЕСТИРАЛИ ИЗМАМНО В РОДОПИТЕ, ПОСЛЕ ПОТУЛИХА "ЦАНКОВ КАМЪК", ПОСЛЕ ВЪЗДИГНАХА КОНТРОЛИРАНО "ГЕ4РБ" В с. КОРЕН, ПОСЛЕ СКЪЛЪПИХА ШОУТО "ПЕЕВСКИ" И Т.Н. И Т.Н. !!!

50

Аз

преди 10 години

ГЕРБ и ДПС - ВЕЧНА ДРУЖБА! Айде искаме официално потвърждение вече :)))))

49

ГЕРБ + ДПС= ВЛ :)))

преди 10 години

Аз като ви разправях едно време, че Ердоган и Борисов са едно и също нещо, вие ми чаткахте минуси , ай сега чаткайте пак :)

48

Иван

преди 10 години

Задава се нова коалиция между герб и дпс ,а всъщност не е нова тя си е стара.Бат бойко не спря да целува *** на турците.Гледам нещата и ми мирише на много нечестни избори.