39

Анонимен

преди 10 години

do Гневен българин много на сериозно си се взел, драги ... не знам защо, но ми се струва, че нито си трудолюбив, нито си кротък.Трябва да си гневен единствено на себе си.

38

Анонимен

преди 10 години

Дали си християнин, ти си знаеш, но тези не са ни ближни и не съдружаваме с тях! Анадънмо?

37

Анонимен

преди 10 години

Ако нашите управници не вземат мерки за отпор на нелегалните имигранти, то ние ще се обърнем към РФ да ни помогнат с границите и с паспортите.

36

Анонимен

преди 10 години

Ба тия арабески да си ходят откъдето са се довлекли....а те протести правят абе яяяяя у лево бе

35

Анонимен

преди 10 години

Само искам да напомня, че всеки може да се окаже в това положение ...имайте го в предвид и не се мислете за недосегаеми.Християнин съм.

34

Анонимен

преди 10 години

Тези хора ги лъжат в Турция, че ние сме междинна гара даваща документи за германския рай на социалните помощи, бистрите потоци и дебелите сенки! Да ама в този рай не искат и не пускат сирийци! Франсетата приеха 50 (петдесет) човека и до тук!Който ги е лъгал да си отговаря!

33

Анонимен

преди 10 години

До АбдулкаримНие не сме велики, но и не искаме *** от Близкия Изток да крадат земите ни! Ако си стоят там пет пари не давам дали са *** или аристократи.

32

Анонимен

преди 10 години

Дано Господ или Аллах е милостив към тях !

31

Анонимен

преди 10 години

В Турция ви е добре, а ЕС не ще и да чуе за вас и не ви приемат ни живи, ни мъртви! Ние за децата си нямаме, а за вас ли? Затваряме границите и статут няма да ви дадем, защото зад всеки от вас има по 10 човека в Турция и не можем да ги приемем. Друг път преди да правите гражданска война, да мислите за последствията! Моля Бог за мир над Сирия и да си вървите в Родината си, тя се славеше като Перлата на Средиземноморието!

30

Абдулкарим

преди 10 години

До АнонименЗа вас българите знаем- вие винаги сте "най- великите", а всички останали са "***".

29

муспи

преди 10 години

Изсраил ще глоби Бугария за крупна кражба. Тези бежанци са си наши, ние си имаме обща граница и със Сирия и Африка, но Бугария ни ги взе под носа. Ако сепаратисткото правителство на Орешафски се изтарикати че няма пари, ще получи заем от МВФ - гарантираме ние. Ако продължи да тарикатства че не може да го погасява - ще вземеме територии!

28

Анонимен

преди 10 години

До АбдулкаримСъгласен съм за стрелбата по хора, нов случая говорим за ***, които отгоре на всички си точат зъбите да заграбят земята ни! Да си стоят там и да си оправят бакиите!

27

Мк

преди 10 години

Аман от сълзливи послания. Ние граница със Сирия нямаме. Не е нужно да ги връщат в Сирия, а там откъдето са дошли, т.е. Турция. Да си седят при братята мюсюлмани.

26

Анонимен

преди 10 години

do Gneven Balgarin ! Nai malko si na 6 rakiiki grozdanka nali ?

25

Turchin

преди 10 години

Do Gneven Bulgarin, haide pii si rakiikata v panelkata arkadas i si lqgai po navreme, 4e utre trqbva da zarabotvash bor4a na BSP-to i stiga si se penqvil. Na vas bulgaristancite vse nqkoi vi e kriv - ili nie turciute, ili romite ili arabite.....abe kak vie vse ste sveta voda nenapita pitam az?!

24

Анонимен

преди 10 години

А такааа.Някакви си дето ги нямат за нищо в собствената им страна ,идват в България при много по-добри условия и с екстри за които могат само да си мечтаят в Сирия и ни казват какво да правим.Я обратно там откъдето сте дошли.Румъния и Гърция ,че дори и Турция са по-добре икономически от нас,но ги връщат.Въпроса защо пак ние трябва да сме "Клоаката на Балканите"

23

Абдулкарим

преди 10 години

До Анонимен 23Въй, уплаши ме бе, батка. Пиле, недей да говориш за стрелба на хора, които идват от страна, където се води война. Недей да плашиш куче със салам. Това да се стреля по хора, не е като да пукаш с въздушна пушка по врАбци.

22

Анонимен

преди 10 години

***

21

Истината

преди 10 години

Те ако знаят какво ги чака хахахаха.....скоро нито документи, нито статут ще вземат, понеже това е идеята на БГ в ЕС - резерват и буферна зона на кърлежи и *** от арабския свят. По законите на ЕС ще си гният тука или ще трябва да се прибират към Сирия.....няма друг вариант. Няма да е лошо държавата да помисли да им предложи работа....може и земеделска, тъкмо няма да пустеят земи, но ме съмнява...тия хора не търсят работа, те идват към ЕС заради социала и мързела си...това е положението!!!!!

20

XTOЯT

преди 10 години

До Гневен българинИ като се събуди, краката ти отвити. Това, че 10-15 българина са били полезни на човечеството, НЕ означава, че всичките сте такива. Напротив, тук говорим за изключения, които само потвърждават правилото, че българина е злобен, алчен, мързелив, все гледа дребната далавера и измама и смята, че правилата важат за дригите, но не и за него.