26

!!!!

преди 10 години

kolko mu e ...star biznes na maalata ...

25

стефанова

преди 10 години

Садисти ! Как може човек да работи и да не получава заплата!Трябва да вкарват в затвора такива работодатели!

24

Анонимен

преди 10 години

Човек сам си кове живота.До кога ще се изхвърляме с думи и ще оставаме до тук ?Народните хрантутници се гушат легално с пари, а народа пъшка от безхлебие.Да им таковам демокрацията !!!, след като децата ни ще заспиват гладни

23

Homer

преди 10 години

До 25 атака: Не обиждай Апостолите ако обичаш и си извади главата от Д-то!

22

Анонимен

преди 10 години

Ако след второто дете беше станал жиголо нямаше да я докара дотам ама пуста любов!

21

лекар-психиатър

преди 10 години

Простия и необразован електорат на БСП-ДПС-Атака-ДС не може да разбере, че с някакви си 20 лв. добавки ги подиграват. Хайде така да попитам , защо не се вълнувате, че вашите депутати си повишиха заплатите с 561 лв. на месец а на пенсионерите повишението е 4. 50 лв. от юли евентуално. И защо като ГЕРБ предложи да се замразят депутатските заплати БСП-ДС казаха, че това е популизъм и не искат да си замразят заплатите. Значи 20 лв. за Великден не е популизъм , а 561 лв ВСЕКИ МЕСЕЦ е популизъм. Чао и пак да гласувате за нас , защото може да има и по 5 лв. за 9 септемри.

20

До Атака 25

преди 10 години

Ако Волен Сидеров е Апостол, аз съм ватман. Волен Сидеров е апостол под прикритие на Господин Ахмак На*бан. Виж го само какви ги върши, и си прави сметката!

19

:)

преди 10 години

"Шарен свят",И сега нямаш проблем да се изхранваш като през турско. Милиони декари земя пустее, *** и копай, а децата ти да ти помагат. Е, няма да ходят на училище и абсолютно всичко ще си произвеждате сами, включително ще тъчете на стан и после на ръка ще си шиете дрехите, и сами ще си правите *** от свинска кожа. Ама нали искаш да е като през турско :)

18

Българин

преди 10 години

Този човек е един истински герой. Познавам много хора, които живеят и работят в мизерия само и само да могат да изхранят семействата си, те са за награда. А такива гейове като политиците ни от 25 години без никакви изключения не са за затвора, те са директно за тухларната фабрика.Но спокойно, рано или късно идва видовден и страшния съд, където всеки ще си получи заслуженото. Тогава Боко, Орешаро, Лостов и т.н. ще се молят за помилване, но ще е твърде късно. Хубавото е напред!!!

17

Вироглав

преди 10 години

Навярно трябва да им сложат такса на портала, за да спрат да ходят на работа.

16

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям 16.Не приемам обаче групите ***, които се въртят около всяка болница и предлагат да станат кръводарители. Хем не са изследвани и не се знае здрави ли са, хем се опитват да те трогнат с това, че чаветата им били много. Ами като ги правиха, не мислиха ли как ще ги хранят или само си правеха сметка колко пари ще смъкнат от държавата като помощи за всяко дете?Случаят, описан в статията е съвсем друг, той те натъжава и разгневява. Този Борис явно е стойностен човек, а докъде е докаран!

15

Политици-мръсници

преди 10 години

Валери Димитров след като рева за службицата си не каза, че е подписвал бонуси за 170% от заплатата, не каза, че е поръчал ремонт за 6 милиона, което е100 пъти над необходимото и след това е платил още 12 милиона, което грантира комисиона от 10 милиона.Ето къде са парите на българите.Всички министри,шефове на агенции и каквито ги има администрацийки харчат по същия начин. Всички са такива.Затова този баща стига до крайност. Българи обединявайте се да ги изритаме и да им отнемем имотите и парите!

14

Анонимен

преди 10 години

Това винаги ме е узадачавало. Ако един месец не се плати заплата, се отива на СЪД, крепостни селяни! Хиляди такива в България! Те не им плащат, а те работят. Ум царува, ум робува, знаете го нататък

13

Розичка

преди 10 години

Когато последно мои познати купуваха кръв преди 2 години, платиха на кръводарителя 500 лева (не 50). В болницата имаше списък на кръводарители, към които можеше да се обърне пациента в случай, че няма близки, които да могат да дарят. Не знам дали оттогава са настъпили промени, но със сигурност тази сума представлява известен приход за кръводарителя, ужасно е, ако той е принуден да разчита на тези пари за насъщни нужди. Че е тежко финансово за полуживия пациент, то ясно.

12

nuki

преди 10 години

Искам целият свят да види ,колко сме отчаяни продава ме кръвта си ,децата си имената си за да оцелеем ,а политиците ни с нови коли и с по високи заплати смешно или трагично наистина жалко за България и всички българи ...

11

Теди

преди 10 години

Като в джунглата-борба за оцеляване...

10

Homer

преди 10 години

Станете Апостоли, станете и отново в борба ни поведете!

9

Анонимен

преди 10 години

Мама им долна...заради такова управление ме е срам да се нарека Българин!!!

8

лекар-пенсионер

преди 10 години

Простия и необразован електорат на БСП-ДПС-Атака-ДС не може да разбере, че с някакви си 20 лв. добавки ги подиграват. Хайде така да попитам , защо не се вълнувате, че вашите депутати си повишиха заплатите с 561 лв. на месец а на пенсионерите повишението е 4.50 лв. от юли евентуално. И защо като ГЕРБ предложи да се замразят депутатските заплати БСП-ДС казаха, че това е популизъм и не искат да си замразят заплатите. Значи 20 лв. за Великден не е популизъм , а 561 лв ВСЕКИ МЕСЕЦ е популизъм. Чао.

7

баси

преди 10 години

ТИЯ *** И ДЕЦАТА ОКОНЧАТЕЛНО ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ОСТАНАТ 300 000 ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ И ПОСЛУШНИЦИ И 2 МИЛИОНА *** ПРОСТО ДЪРЖАВАТА НЯМА БЪДЕЩЕ С ТИЯ МАСОНСКИ ОТРЕЕЧЕТА И ДС СЛУЖИТЕЛИ