508

CCCP

преди 10 години

Може и 22мм калибър да е. Доста точно стреля. Фашисти.

507

Янко

преди 10 години

До Анонимен 441Историята я зная много по-добре от теб, слабограмотно плужече. Въпрос - киевският княз Святослав РУСКИ или УКРАНСКИ КНЯЗ е бил? Какво дири в този текст в този исторически момент? Или - ще си плещим каквото ни е удобно когато си искаме и каквото си искаме! Моят отговор е - понятието Украина се появява 6 века по-късно. Държавата Украина /УССР/ се появява след Октомврийската революция, а съвременна Украина е рожба на предателите, събрали се като разбойници тайно в Беловежкта пуща.

506

Спец

преди 10 години

До seira /560/Голям спец се извъди, бе неграмотнико! Първо, това не е въздушна пушка, макар, че не е калибър Чей-тек или Лапуа магнум. Второ - и на въздушните пушки се монтира оптика, макар и не това от снимкатта. Като не знаеш, недей да лаеш!

505

Анонимен

преди 10 години

Тези които порачаха снаиперисти сега са на власт....

504

до 541 Наблюдател

преди 10 години

Като гледам твоите минуси доста са ги манипулирали...хахахаххахахахаха

503

до 556

преди 10 години

Ти от снимката ли искаш да ти стане ясно бе? хахахаха много си забавен. Чудиш се какво да кажеш май вече?Имало заповед със съответния гриф:0 И тази заповед я имаш на флашка, нали?ти си болен довиждане!

502

до 558

преди 10 години

Ти си доста извратено к.пеле!

501

seira

преди 10 години

До Анонимен 556: "На снимката повече от ясно се вижда ВЪЗДУШНА ПУШКА.Не разбрахме как "сега вече става ясно"ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ "ВЪЗДУШНА ПУШКА" С ОПТИЧЕСКИ МЕРНИК!!!

500

Анонимен

преди 10 години

Имаше и друг прихванат разговор на водача на фашагите, дето планира кои кога да убива. Но нашите медии /БТВ и НОВА/ и нашите "демократи" ги подкрепят напълно. Само така, браво!!!

499

Анонимен

преди 10 години

жалко за украинската нация, ама ще прощавате - украински НАРОД НЯМА!!! и никога не е имало. това е суверенна държава, съставена от сбор от над 160 етнически групи, като около 2 от тях са държавотворческите - руснаци и поляци. татари, евреи, българи, германци, литовци са следващите големи групи общности и всичко това е исторически обусловено - в даден момент от историята, тази територия, е принадлежала на съответната етническа група.Част от конфликта е,че както и в БЮРМ се пробва нац. инженерство

498

Африка

преди 10 години

Кои са лошите и кои добрите? Черната *** от Белия дом знае най- добре и когато му дойде времето, ги посочва.

497

Анонимен

преди 10 години

На снимката повече от ясно се вижда ВЪЗДУШНА ПУШКА.Не разбрахме как "сега вече става ясно"От къде става ясно.Ясно е само че убитите от двете страни са с един вид оръжие.Дайте да видим и записа, кое е"махано" или"добавяно",защото от друга страна има неоспорима писмена заповед със съответния гриф и номер с която се заповядва стрелба по невъоръжените демонстранти

496

seira

преди 10 години

"Сега става все по-ясно, че зад снайперистите стои не Янукович, а някой от новата коалиция"...АБЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ!ЖАЛКО ЗА УКРАИНСКИЯ НАРОД, КОЙТО БЕШЕ УПОТРЕБЕН ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ...

495

Анонимен

преди 10 години

Единствените терористи в света са американците така че нищо чудно у те да са за да създадат напрежение между Русия и Украйна на почина разделяй и владей

494

Анонимен

преди 10 години

Думи на Дядото(Д.Благоев): Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, правят от България едно сляпо оръдие в ръцете на руската завоевателна политика . И на Майстора(Г.Кирков): Съществува една отлична перспектива за застрашените от руския царизъм балкански народи създаването на независима държава Украина!

493

Анонимен

преди 10 години

552 недей да обиждаш на Москвич.

492

Реален

преди 10 години

Майка и жална вече на Украйна,язък-хубава държава си беше,започва голямото оглозване

491

Анонимен

преди 10 години

Ловешката самолетостроителна фабрика, чиято продукция се оценява високо дори от асовете на Luftwaffe. Благодарение на братския СССР след победата на Деветосептемврийската социалистическа революция там от проектиране и изработка на самолети ДАР се преминава към производството на велосипеди и моторетки Балкан, а по-късно се сглобява автомобилното чудо Москвич!

490

Анонимен

преди 10 години

В началото на 60-те години на България бива продаден обратно бившият германски, вече съветски дял. В края на тази сложна трансформация на собствеността изведнъж се оказва, че русенският филиал на германската Muelhaupt, преди войната произвеждал изнасяни в цяла Европа турбини, вече е започнал да бълва вършачки и редосеялки, чието качество е такова, че единствено като подарък са склонни да ги приемат в Куба и няколко братски африкански и азиатски държави,

489

Анонимен

преди 10 години

СССР съсипа наченките на българската високотехнологична промишленост и наложи примитивна енерго- и материалоемка тежка индустрия, унищожаваща околната среда Веднага след нахлуването в България на окупационните съветски войски биват разграбени най-проспериращите около 50 българско-германски предприятия, обявени за съветски военни трофеи. След това България е принудена, според мирния договор от Париж, да възстанови производствения процес в тях, но като предаде немското дялово участие на СССР.