118

Анонимен

преди 10 години

Странно, аз си мислех, че сме в ЕС и когато съюза им активна позиция това означава, че и ние участваме в нея. За този нежно ляв министър, явно не е така.

117

ЗА ЕВРОЕНИЧАРИТЕ

преди 10 години

Тоз Влагалищин забрави ли как юначните вашингтонски гълъбчета бомбандираха Белград и създадоха по демократичному с хиляди убити и ранени и разрушена инфраструкрура на Сърбия-Евро Наркорепублика Косово!!

116

azsjsjkdkd

преди 10 години

Православните да идват на сам ,ще ги поемем а сирйиците ще ги пуснем да се спасяват към Англия Германия те и без това си ги обичат като гледам в Лондон 50% *** ,може да сме бедна държава но сме народ с голямо сърце кой ли не приехме оставаше за братски народи да няма място ,аз ще приема едно семейство то голяма работа малко повече ядене и сметки .

115

Анонимен

преди 10 години

Вигенин най-после да заеме смислена позиция !

114

Анонимен

преди 10 години

Maйка .. и ***....т, знаех си 4е вси4ки сте се продали на САЩ и Англия, уж сте лява пертия. Никога пове4е не гласувайте за БСП, ако сте социалисти. Не може да си ГЕЙ и да си нормален. Понеже комунизма е най-добрата форма на управление, но е твърде рано за него, а другата е държавния капитализъм, 4естен, в БГ такава партия, по- близка е тази на Атака, те затова го изкарват и луд, това е закон медиите да осмиват неудобните

113

Анонимен

преди 10 години

Писна ми от имперските амбиции на Путин !!!

112

Анонимен

преди 10 години

Поредното доказателство ,че България винаги до днес се е управлявала като пионка от Запада и тетористите на Неграмотният *** в Белия дом е този простакнеграмотен Вигенин.Какво законно правителство има Украйна бе Подлого Външна спусната с парашут ?

111

АБС

преди 10 години

Как ще подкрепяте правителство, което никой не е избирал и което на практика узурпира властта? А Русия трябва да си върне Крим. Русия има много по-голямо основание да се намеси в Украйна , отколкото САЩ имат основание да се месят и нападат къде ли не по-света.

110

Анонимен

преди 10 години

***, само до подкрепиш украинските националисти не е достатъчно! Трябва да обявиш символична война на Русия, както Богдан Филов. И се моли да не пускат руснаците бомби-детски играчки, както през Втората световна.

109

dragko

преди 10 години

яват интересите на народа и.

108

dragko

преди 10 години

Не си налагам мнението и не споря,но ако Русия бе толкова силна едва ли щеше да допусне САЩ толкова близко до себе си!/всички знаем кой диктува прехода и влага финансови средства той да бъде осъществен/.Отделно от това като прибавим и разграбването и от националните предатели,създали вече цели общности във САЩ и Великобритания,излиза че това е просто един колос крепящ се на глинена основа!За мен цялата тая глобализация и подмяна на соца с капитализма е един политически експеримент.Жалкото е че през това време не се намериха политици в България,които да не позволяват тя да е оплювана и да отсто

107

Анонимен

преди 10 години

Площада(сащ) си назначи правителство.Вигенин,внимаваи какво казваш.Някой площад може да реши че не ставаш..

106

от мен

преди 10 години

...на снимката , тоя за светец ли ни го пробутват?

105

Истината

преди 10 години

Тоя на снимката пак се изказва неподготвен! Ей такива продажници и чуждопоклонници постоянно ни вкарват в някой кнфликт или национална катастрофа както историята не веднъж е доказала! От друга страна....тоя на снимката вероятно няма и и друг избор да говори друго или да мъл4и, понеже ве4е сме се набутали там дето не ни е мястото - западните поргнили съюзи и организации. Нашето място е с Русия....досега който е тръгнал против Русия, криви са му излизали сметките и гор4иво е съжалявал след това!!!

104

Мехмед

преди 10 години

Аз Мехмед искам да попитам ами ако обикновените хора по света откажат да се сръжават тогава какво ще стане.

103

за евроеничаринът

преди 10 години

Министър Влагалищин сигурно е бил в течна форма когато вашингтонските сатрапи и евро еничарите пробутаха хелзинските споразумения!В тях се казва,че границите на Европа са ненарушими и какво от това,след като те разцепиха Чехословакия,Югославия и създадоха нарко държавата Косово!Влагалищин,един от главните майданци иска да те прави ***.Внимавай!

102

аС

преди 10 години

Не ! Не трябва ! Какво, чие е това "правителство" ?!

101

Анонимен

преди 10 години

Ако сте истински българин ще предложите на Българите в Украйна да се върнат в България.Там няма кой да им попречи а ние ще ги приемем с радост.

100

Анонимен

преди 10 години

АЗ СЪМ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ ТЕ НИ ПОМАГА ,А ЕВРОПА САМО НИ ПРЕЦАКА ЦЕЛИЯ ЖИВОТ

99

Анонимен

преди 10 години

еи вижте кои са комунистите да вчера бащите им дядовците им бяха с русия сега извъртат г.за големи американци а ние които бяхме против комунизама сега сме с русия