26

Тъп

преди 10 години

А баш комунисти са си, моля Ви се! Не се отричайте от творенията си. И тези днес са същите комунисти, техните деца, мафии заводи днес все ги държат точно от ДС и армията хора.Това което бе построено през комунизма го строи поколението родено и израсло по царско време със ресурси от СССР. Когато СССР фалира 89г. и когато активно стана поколението израсло и възпитано през комунизма - резултата е днешната катастрофа. И сегашното е червено всичко и ДПС и Атака са червени партии и бая от десните

25

Патриот

преди 10 години

Тези хора, които управляват България сега са бивши членове на партията по него време - ДА. Но самия Тодор Живков е казвал в много интервюта - Не бих членувал в нито една от тези нови партии ( след 1989та ). На него му е било пределно ясно, че всички ще го предадат и България ще бъде унищожена от тях. Това не са комунисти - това са национални предатели, които си показаха истинското лице след като Горбачов свали Тодор Живков и започна Перестройката в СССР и България.

24

Патриот

преди 10 години

Абе какви са тия изказвания по всички форуми против комунизма и комунистите. Един от вас живял ли е по него време, че да пише такива глупости. По него време България беше изцяло средна класа, нямаше бедни и нямаше богати. Частния бизнес беше против закона, както и безработицата. Армията ни беше около 360 000 активни и малко над 1 милион в резерв (привиквани на няколко години да си припомнят военното обучение ). Попитайте старите хора да ви обяснят някой неща за България, като вие не знаете.

23

Анонимен

преди 10 години

Haha az pak s udovolstve se otkazah ot nego

22

българин

преди 10 години

До Анонимен No.9Вярно комунизмА ви е осЪкатил ! Дори български не знаете !!!

21

Анонимен

преди 10 години

Наистина е много отвратителен.

20

Анонимен

преди 10 години

Външнич ни министър е слаба ракия...гюбре!

19

Анонимен

преди 10 години

Този да не е украински татарин...?!

18

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА наглец!

17

Анонимен

преди 10 години

Tози червен монголоиден и*иот е най-слабия външен МинистЪр....от времето на Ивайло свинаря до днешно време...червен ***!

16

Анонимен

преди 10 години

Много работа ви се насъбра. Няма да остане нищо непреразгледано. Да не забравите да смените и всички посланици, че коалицията се разрасна много и мераклиите за високоплатени места се нароиха.

15

Анонимен

преди 10 години

Стига със тия двойни гражданства.Омръзна ми на всички избори да се влачат автобуси от Турция.

14

Анонимен

преди 10 години

тия кумунета са предатели , крадци , измамници , некадърни гадове , още ли ще ги търпим

13

Анонимен

преди 10 години

Москва. Руският президент Владимир Путин се обърна към Съвета на Федерациите с искане за използване на въоръжените сили на Русия на украинска територия до нормализирането на обществено-политическата обстановка в страната, предаде РИА Новости, позовавайки се на съобщение от пресслужбата на Кремъл. Путин е отправил искането си във връзка с извънредната ситуация в Украйна и заплахата за живота на руските граждани, намиращи се в източноевропейската държава.

12

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров премиер!

11

Анонимен

преди 10 години

Войната почна ,, ха ха ,, *** сега ще гледат кон боб яде ли.Президент России Владимир Путин в субботу обратился к Совету Федерации за разрешением об использовании Вооруженных сил РФ на территории Украины.

10

Анонимен

преди 10 години

Как ще борите демографската криза? С ислямизиране на българския народ ли?

9

xx

преди 10 години

меките китки от комунистическата мафия объркаха всичко до което се докоснаха. Ако останат още няколко години на власт с България е свършено.

8

Анонимен

преди 10 години

Питам скапаните коуняги как не ви беше срам да дадете българско гражданство на *** а сега и на араби а своите хора да оставите на заден план !?Ами ако и евреите бяха започнали да раздават израелски гражданства на палестинци и араби къде щеше да има място за техните хора и щеше ли да бъде страната им силна,Голями предатели тези от позитано. Няма ли начин да се отстранят веднъж за винаги от Бългаия и лицето на земята

7

Анонимен

преди 10 години

В чужбина имах съквартиантка от Молдова. Говореше руски и румънски но разбираше и български каза че баба и е била българка. Бях изненадана когато тя направи пита с късмети за Бъдни вечер, изплете мартеница за първи Март и направи козунак за великден. Запя песента Йовано йованке и сладкопойна чучулига над полето се издигаТова беше една млада жена от която ние българките можехме само да се учим на нашите родни традиции и да се срамуваме че ние не ги познаваме,Комунизма беше осъкатил нарда ни