26

Анонимен

преди 10 години

До Чернишевски к.16 "..и Достоевски е писал... " Младежо, ако някога наистина се опиташ да четеш Достоевски, Виж писмата му като участник във войната!Той описва удивлението на руските мужици, когато видели в какви китни села и дворове живеят техните поробени братя българи и това не е защото не сме били под турско робство, а защото робията на руският крепостен от собствената му държава е била още по-тежка и преди и сега! В СССР 1962 започнаха да издават паспорти на селяните !

25

Анонимен

преди 10 години

Те а па колко се засегнаа.

24

ни съ знай

преди 10 години

За този Владимир Станев да бъдат намерени ТРИ СИНДЖИРА (не за РОБИ) и с тях да бъде завързан за портите на Университета, та да види какво ще му се случи.

23

Анонимен

преди 10 години

Крадливия ***-офшорчик е срам за България.Да се омита от президентството веднага!Пълна данъчна ревизия на всички гербери!

22

macintosh

преди 10 години

Президентът е един обикновен слуга на олигархията. Той отдавна си е продал душата в името на повече пари и политическо влияние. Плевнелиев не е никакъв фактор в политиката, защото ясно си личи че действията му се дирижират от бизнес интереси.

21

Анонимен

преди 10 години

най-много църкви са сторени във времето от Борис до самуил не пишете глупости. а собственост са имали и илотите, пък те също са били роби, не смесвайте ангарията с оброка.А че църкив са се опожаорявали опожаряваил са се, освен това БЪЛГАРСИКИТЕ църкив са постарадил мноог повееч от сръбските и гръцките. Гърциет които доброволон са признали Османсакат империя си запзват автономията на църкваат, наие които се борим - унищожават аристокрацията и църкават ни.

20

Владимир

преди 10 години

хората мрът от глад а комунистическите *** масовите убийци доказани си вдигнаха заплатите с 500ЛВ !!! Може Боко да е сякав ама по техно време заплатите бяха замразени !! Комуниста не признава род и родина , избива всичко и всеки без да им мигне окото ...БСП + ДПС = МАФИЯ !!!!!

19

До БГ порно

преди 10 години

Късно го измислиииии. Знаем, че истината боли, но нали Росенчо искаше президент да стане.Е, бутнал на Бойко! Жената нали е доволна?А иначе бързо отреагираш, със скоростта на ранен ***.

18

neshtasna Balgaria

преди 10 години

вето върху мъчително приетия от БСП и ДПС нов Изборен кодексБСП и ДПС ? Далаверата с телената мрежа на границата ?40% от средствата отпуснати от военното министерство за изграждане на ограда по границата с Турция са били откраднати от фирмите, получили преференициално поръчката чрез договаряне.Koй cтoи зaд тази kражбa? Гелето ? Aма kak ? Ta той е комплект с Мая ( oбщата умница )! Изборен комикс,.? Kой лае ? Kой да лъже ? Ще вземат Геле и Мая да направят ново АБВ.

17

Моника

преди 10 години

Росен се страхува, че повече с Боко няма да могат да манипулират вота и да си слагат техни хора, на високите постове. Колко прекрасно, как сам се издава, за какво отново налага вето. Ветото му няма да мине, никой не го иска в политиката и на постът Обединител.

16

БГ порно

преди 10 години

Разговарят СерГей и Местан СерГей: - Не ми е хубаво, че спиш с жена ми. Местан: - А бре, вие какво семейство сте? Единия вика хубаво ми е, другия не ми е хубаво!Намесва се Боленчо: - Ей, искам и аз да участвам!Местан: - Ами като искаш, айде сваляй гащите!

15

Moist Vagina

преди 10 години

Крайно време е президента да си ходи . Толкова глупости свърши и то да беше само това . Зависим е от олигархията и това все повече почва да си личи . Думи нямам просто колко е зле...

14

Анонимен

преди 10 години

До гладен 13А СЕГА КОЙ НИ ХРАНИ И БРАНИ??? **************Zashto niakoi triabva da te hrani i da te brani ? Ti *** li si che da te hraniat ? HRANI SE I SE BRANI SAM!! NA VALKA VRATA E DEBEL ZASHTOTO SAM SI VARSHI RABOTATA.

13

Анонимен

преди 10 години

До гладенТо и една домашна *** се чувства нахранена и щастлива в *** , друг е въпроса като дойде Коледа. А колко добре ни е било през турско, прочети "Под игото" на Вазов и по конкретно случката във воденицата.

12

до номер 10

преди 10 години

До ИнтимноОбъркал си имената на героите, пич! Става дума за СерГейчо и Местан.

11

ХА ХА

преди 10 години

"Европа чака вълна бежанци от Сирия и Афганистан. Дали ще заобиколят България, не можем да знаем"?Ще я заобиколят, даа..., едните през гърция, македония, и сърбия, за по напряко, а другите направо ще прецапат през Черно море! Ееей смешници, пак ще ни напълните с бежанци! НЕКАДЪРНИЦИ! ОСТАВКА!!!

10

emil.popov.35

преди 10 години

Т.н. "президент" винаги ще е мъчително раздвоен в битието си - от една страна усещайки постоянно бащината слюнка на ББ върху веждичките си, а от друга винаги влязлото, макар и нон стоп меко и миришещо чепче на Прокопиев в дупето си - тежка е короната, комунистическо ми момченце от Гоце Делчевско, но ти сам си я избра ;)

9

Интимно

преди 10 години

Разговарят Бойко и РосенчоРосенчо:- Не ми е хубаво, че спиш с жена ми.Бойко: - А бре, вие какво семейство сте? Единия вика хубаво ми е, другия не ми е хубаво!

8

Анонимен

преди 10 години

ГАТАНКА --Без прозорци без врата пълна къща с деца. Що е то? 1 ББ 2ББ

7

?

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Бесилка за такива като тебе ***!