28

Бо/Стан

преди 10 години

А другите са за ГЕРБ!?

27

Ариец

преди 10 години

А браво на българите че са се сетили че трябва да гласуват за хора с качества. Сега остава и най-важната част-да разпознават хората с качества. Жокер-Волен Сидеров!

26

Анонимен

преди 10 години

Всички искат това, но депутатите не им разрешават, защото тогава единици от тях ще влязат в парламента. Целта им не е такава, а знае се, че целта оправдава средствата. Затова Мая Манолова и "подопечните й представители на обществото" скалъпиха това недоносче. Загубено време 8 месеца в дърдорене и кресливи заявки за големи демократични промени в името на справедливостта. Никой не вярва, но защо да се хабят напразно сили в протести, които коалицията не чува. На изборите ще им покажем.

25

Анонимен

преди 10 години

Българите искат да гласуват за хора с качества A NE ZA mestanovci i maimunovci

24

Гигов

преди 10 години

Вместо шистов газ Американците да започнат незабавен сондож за търсене на качественни хора. Предварителните проучвания обаче показват,че материяла е чурук. Да не Ви отчайвам но в милата ни родина ще е така до пълното и разпадане след стотина години. Не чакайте ново поколение за промяна ,то ще е от същият материал. Проучванията ми са от цели 43 години ,разговарял съм с над 5000 души от различен бранш и етнос, от над 300 населени места от всички кътчета на страната. Жалко...

23

Анонимен

преди 10 години

Щом хора като Манолова правиха този кодекс то е ясно че ще бъде пълен провал, както всичко с каквото са се захващали създателите му.

22

Анонимен

преди 10 години

Обяснете как да ги разпозная ,че са качествени ?

21

Анонимен

преди 10 години

За да искаш мажоритарен вот в България, трябва или да си много глупав или да си привърженик на ГЕРБ или БСП, в краен случай на ДПС.

20

nikita

преди 10 години

как да не може мажоритарно да се избира...в България всеки обяснява как едно нещо не може да стане, вместо да намери начин да се случи.Типичен пример е новият Комикс - нали имаше обществен договор да се изготви нов Кодекс и през май да има предсрочни избори...да виждате такова нещо...всички вкупом замълчаха, излъгаха хората с това за да се приберат от улицата, а сега - ЧЕСТИТО - нищо от това,за което хората излязоха не се случи и почнаха да обясняват от сутрин до вечер, колко неефективно било

19

Михаил Миков

преди 10 години

Българите искат да гласуват за хора с качества,ама Боцето е ПЕТО качество.

18

Анонимен

преди 10 години

Ако през 2009 г. изборите бяха напълно мажоритарни в Народното събрание щеше да има две партии - ГЕРБ и ДПС!Ей до това щяха да доведат едни мажоритарни избори. До непредставеност на почти половината общество. Тая глупост е направена през 1923 г. от Стамболийски и затова след 2 месеца е свален с преврат. При 52% на изборите е получил почти 90% от местата в НС и то от парламент се е превърнало в земеделско събрание!Пързалят пак простия народ,а той *** ли *** ... отровата, от която ще умре

17

Анонимен

преди 10 години

За България мажоритарния вот, си е вот за партията издигнала кандидата за депутат, но такъв вот води до парламент с две партии плюс ДПС. При сегашните партии в парламента ще влязат ГЕРБ, БСП и ДПС. Това ли искат "над 50% от хората"?

16

Анонимен

преди 10 години

В България даже и при мажоритарен вот винаги се гласува за партия. Примери колкото щеш, но ще дам само един: какви качества има Плевнелиев? Някой да е гласувал за него, защото има качества? Не разбира се, за него гласуваха, защото го издигна ГЕРБ. Същото беше и с мажоритарно избраните депутати през 2009-та година, същото е и с кметовете на София, същото беше и с депутатите за ВНС. Да се твърди, че българина иска мажоритарен вот е върховна глупост, след като българина винаги гласува за партия.

15

Анонимен

преди 10 години

Всички мажоритарни избори в политическата история на България са доказали, че са вредни. За общество като българското, с ниска политическа и гражданска култура мажоритарните избори се превръщат в бедствие.Последен пример - 31 мажоритарни района от изборите през 2009 г. Всичките места са спечелени от ГЕРБ и ДПС. Вместо ГЕРБ да имаше 102 депутати получи 117 и опря до пълно мнозинство и като купиха още няколко продажници имахме режима на Тиквата.

14

НФБ

преди 10 години

КАКТО И ДА СЕ ПЛЮЕ СРЕЩУ БАРЕКОВ, ПОНЕ Е ЯСНО ЧЕ Е С ЧИСТИ РЪЦЕ И ДОСЕГА НЕ Е УЧАСТВАЛ В ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ, НИТО В ЗАМЕНКИТЕ..НИТО В ОТДАВАНЕТО НА КОНЦЕСИИ...ИМА ОПРЕДЕЛЕНИ ИДЕИ И ТО НЕ ЛОШИ ТАКА ЧЕ ВИНАГИ НОВОТО ЛИЦЕ СИ Е НОВО БЕЗ НЕГАТИВИТЕ.НИТО Е КРАЛ КОЛИ, НИТО Е БИЛ МУТРА..НЕ Е ОТ ВИДНА ЧЕРВЕНА ФАМИЛИЯ, НЕ Е КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР..КАТО ЖУРНАЛИСТ Е ПЕЧЕЛИЛ ДОБРЕ И НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВАСЕГА ВЪПРОСА Е ДА СЪБЕРЕ ЕКИПДА МУ ПОВЯРВА НАРОДАДА ПРОВЕДЕ АКЦИЯТА ЧИСТИ РЪЦЕВ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА

13

Доколенков

преди 10 години

Така е! Искам да гласувам за хора с качества, но в бюлетините са само хора без никакви качества!

12

недоволен

преди 10 години

Да, такива има, но те не са в политиката.

11

Анонимен

преди 10 години

Хора с качества?????????Е как бе мамка му като нацията е тотално УТРЕПАНА??От къде тези "хора с качества"???От Марс ли?От Германия ли??

10

Пешо

преди 10 години

След облaтa мутрa нa милиционерa *** всички изглеждaт добре обaче ситуaциятa е плaчевнa!

9

Пешо

преди 10 години

Кaкви кaчествa може дa имa Бaрекa журнaлист и политически слaгaч? Или пък Сидеров,този луд богослов?