28

Бо/Стан

преди 8 години

А другите са за ГЕРБ!?

27

Ариец

преди 8 години

А браво на българите че са се сетили че трябва да гласуват за хора с качества. Сега остава и най-важната част-да разпознават хората с качества. Жокер-Волен Сидеров!

26

Анонимен

преди 8 години

Всички искат това, но депутатите не им разрешават, защото тогава единици от тях ще влязат в парламента. Целта им не е такава, а знае се, че целта оправдава средствата. Затова Мая Манолова и "подопечните й представители на обществото" скалъпиха това недоносче. Загубено време 8 месеца в дърдорене и кресливи заявки за големи демократични промени в името на справедливостта. Никой не вярва, но защо да се хабят напразно сили в протести, които коалицията не чува. На изборите ще им покажем.

25

Анонимен

преди 8 години

Българите искат да гласуват за хора с качества A NE ZA mestanovci i maimunovci

24

Гигов

преди 8 години

Вместо шистов газ Американците да започнат незабавен сондож за търсене на качественни хора. Предварителните проучвания обаче показват,че материяла е чурук. Да не Ви отчайвам но в милата ни родина ще е така до пълното и разпадане след стотина години. Не чакайте ново поколение за промяна ,то ще е от същият материал. Проучванията ми са от цели 43 години ,разговарял съм с над 5000 души от различен бранш и етнос, от над 300 населени места от всички кътчета на страната. Жалко...

23

Анонимен

преди 8 години

Щом хора като Манолова правиха този кодекс то е ясно че ще бъде пълен провал, както всичко с каквото са се захващали създателите му.

22

Анонимен

преди 8 години

Обяснете как да ги разпозная ,че са качествени ?

21

Анонимен

преди 8 години

За да искаш мажоритарен вот в България, трябва или да си много глупав или да си привърженик на ГЕРБ или БСП, в краен случай на ДПС.

20

nikita

преди 8 години

как да не може мажоритарно да се избира...в България всеки обяснява как едно нещо не може да стане, вместо да намери начин да се случи.Типичен пример е новият Комикс - нали имаше обществен договор да се изготви нов Кодекс и през май да има предсрочни избори...да виждате такова нещо...всички вкупом замълчаха, излъгаха хората с това за да се приберат от улицата, а сега - ЧЕСТИТО - нищо от това,за което хората излязоха не се случи и почнаха да обясняват от сутрин до вечер, колко неефективно било

19

Михаил Миков

преди 8 години

Българите искат да гласуват за хора с качества,ама Боцето е ПЕТО качество.

18

Анонимен

преди 8 години

Ако през 2009 г. изборите бяха напълно мажоритарни в Народното събрание щеше да има две партии - ГЕРБ и ДПС!Ей до това щяха да доведат едни мажоритарни избори. До непредставеност на почти половината общество. Тая глупост е направена през 1923 г. от Стамболийски и затова след 2 месеца е свален с преврат. При 52% на изборите е получил почти 90% от местата в НС и то от парламент се е превърнало в земеделско събрание!Пързалят пак простия народ,а той *** ли *** ... отровата, от която ще умре

17

Анонимен

преди 8 години

За България мажоритарния вот, си е вот за партията издигнала кандидата за депутат, но такъв вот води до парламент с две партии плюс ДПС. При сегашните партии в парламента ще влязат ГЕРБ, БСП и ДПС. Това ли искат "над 50% от хората"?

16

Анонимен

преди 8 години

В България даже и при мажоритарен вот винаги се гласува за партия. Примери колкото щеш, но ще дам само един: какви качества има Плевнелиев? Някой да е гласувал за него, защото има качества? Не разбира се, за него гласуваха, защото го издигна ГЕРБ. Същото беше и с мажоритарно избраните депутати през 2009-та година, същото е и с кметовете на София, същото беше и с депутатите за ВНС. Да се твърди, че българина иска мажоритарен вот е върховна глупост, след като българина винаги гласува за партия.

15

Анонимен

преди 8 години

Всички мажоритарни избори в политическата история на България са доказали, че са вредни. За общество като българското, с ниска политическа и гражданска култура мажоритарните избори се превръщат в бедствие.Последен пример - 31 мажоритарни района от изборите през 2009 г. Всичките места са спечелени от ГЕРБ и ДПС. Вместо ГЕРБ да имаше 102 депутати получи 117 и опря до пълно мнозинство и като купиха още няколко продажници имахме режима на Тиквата.

14

НФБ

преди 8 години

КАКТО И ДА СЕ ПЛЮЕ СРЕЩУ БАРЕКОВ, ПОНЕ Е ЯСНО ЧЕ Е С ЧИСТИ РЪЦЕ И ДОСЕГА НЕ Е УЧАСТВАЛ В ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ, НИТО В ЗАМЕНКИТЕ..НИТО В ОТДАВАНЕТО НА КОНЦЕСИИ...ИМА ОПРЕДЕЛЕНИ ИДЕИ И ТО НЕ ЛОШИ ТАКА ЧЕ ВИНАГИ НОВОТО ЛИЦЕ СИ Е НОВО БЕЗ НЕГАТИВИТЕ.НИТО Е КРАЛ КОЛИ, НИТО Е БИЛ МУТРА..НЕ Е ОТ ВИДНА ЧЕРВЕНА ФАМИЛИЯ, НЕ Е КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР..КАТО ЖУРНАЛИСТ Е ПЕЧЕЛИЛ ДОБРЕ И НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВАСЕГА ВЪПРОСА Е ДА СЪБЕРЕ ЕКИПДА МУ ПОВЯРВА НАРОДАДА ПРОВЕДЕ АКЦИЯТА ЧИСТИ РЪЦЕВ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА

13

Доколенков

преди 8 години

Така е! Искам да гласувам за хора с качества, но в бюлетините са само хора без никакви качества!

12

недоволен

преди 8 години

Да, такива има, но те не са в политиката.

11

Анонимен

преди 8 години

Хора с качества?????????Е как бе мамка му като нацията е тотално УТРЕПАНА??От къде тези "хора с качества"???От Марс ли?От Германия ли??

10

Пешо

преди 8 години

След облaтa мутрa нa милиционерa *** всички изглеждaт добре обaче ситуaциятa е плaчевнa!

9

Пешо

преди 8 години

Кaкви кaчествa може дa имa Бaрекa журнaлист и политически слaгaч? Или пък Сидеров,този луд богослов?