105

...

преди 10 години

Славчо Трифонов вчера ми падна адски много в очите. Пълен шушумига. Той много добре знае ,че може да затапи СерГейа по хиляди теми,но половин час му задаваше въпроси : къде е роден , къде е учил , къде е спал и какъв иска да стане като порасне голям...Накрая останаха 20 минути да го питат сценаристите (които също бяха неподготвени) и СерГейчо си ги разнасяше както си пожелае. Ясно му беше ,че трябва само да разтяга локуми и да мине времето. Това се случва в шоуто на найголемия "родолюбец".

104

boyko_stoew

преди 10 години

Станишев е ШЛИФОВАН ЛЪЖЕЦ:1.Роден е в Украйна за да може да има и Съветско Гражданство.2.Правим разлика между дипл. работа и дисертация!3.Пак премълча за Пеевски.4.Заобиколи отговора на Въпроса как се пръкна в политиката и израстна набързо в нея.КАК и КОИ поливаха и торяха израстването му?5.Лицемерника ще се кандидатира на ЕВРО-изборите,защото няма право на следващ мандат за председател на БСП.Ама не си го казва ами гледа в камерата и лъже народа,че се двоуми.6.Заобикаляше въпр. за ДПС

103

Анонимен

преди 10 години

В БСП май имаха нужда мръсотията най-накрая да излезе най-отгоре и да се пречисти от членове, които я ползват за удовлетворяване на личните си интереси и амбиции.

102

Роки

преди 10 години

Да не стане 50/50 Първанов да обере освен половината БСП гласове и половината ГЕРБ, затова всички са притеснени и търсят помощ от приятел вместо помощ от публиката до изборите.

101

аноним

преди 10 години

този плюе по де що свари - само да си запази властта и европоста - дано не му вярват хората

100

stanick

преди 10 години

Не само на Сидеров си заложник а още на Местан и Моника Йосифова(защо ли не е Станишева нали си шеф на ПЕС на КУЧЕ на DOG или не е престижно за нея)

99

Анонимен

преди 10 години

Станишев се подиграваше, че партията на доктор Борисов щяла да се разпадне, но неговата *** взе, че се срути.

98

До tt2

преди 10 години

А кой не е *** според теб?

97

tt2

преди 10 години

еднакви *** сте и станишев и първанов и петков - все комунисти

96

ДЕСНИТТЕ , И ГЕРБ.

преди 10 години

..НЯМАТ НИКАКВИ ИНТЕРЕСИ ОТ ФЛИРТОВЕ И СБЛИЖАВАНЕ С АБВ И ПЪРВАНОВ!ПРОСТО Е:ПЪРВАНОВ Е ЗАЩИТНИК НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ У НАС И ПУТИНОВИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ!ТОВА Е И ОСНОВАТА НА КОНФЛИКТА --ПЪРВАНОВ, СТАНИШЕВ!!МИСЛЯ ,ЧЕ В СЛУЧАЯ СТАНИШЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЕН!!НЕ ГО ОБИЧАМ---НО ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ГО ДИКТУВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

95

стан

преди 10 години

БСП трябва да се освободи от още няколко компрометирани фигури и с чиста съвест ще гласувам за тях.

94

Духовников

преди 10 години

Първанов е олицетворение на миналото на тази партия, а Станишев на настоящето. Мисля, че политиката е затворена страница за бившия президент....

93

Умерения

преди 10 години

Спор няма, Първанов подля вода на БСП. Надали някога избирателите ще му простят.....

92

Атакист

преди 10 години

Не се къхъри Станишка, всичките от БСП сте еднакво безполезни!

91

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Нема такава гротекса, едни и същи престъпници 24 години се карат кой по безнаказано да краде от народа ! А народа търпи ?

90

край

преди 10 години

На всичко това край ще сложат едни Мажоритарни избори в два тура. Това поостаряло късогледо момче без трудов стаж и житейски опит най вероятно няма да е депутат тогава. Такива избори обаче партииците няма да ни дадат да направим - Трябва да ги наложим със сила и да ги заслужим. Ако не го направим заслужаваме да ни клатушкат до второ пришествие.

89

край

преди 10 години

очилатия отличник има тежък комплекс от банкянския гамен. За да му върне за подигравките се прегърна с дебелия Пеевски, когото иначе мрази. Така се издигна в очите на Моника и в собствените си очила. Така стана и правителството.

88

ДИДИ

преди 10 години

АБВ да бъдат изгонени от БСП! Предателите вън!

87

Анонимен

преди 10 години

Първанов не е ЦАря да го мислят хората за месия които да им помогне Първанов беше президент 10 г и го знаят много добре що за стока е и каво може да се очаква от него

86

Анонимен

преди 10 години

Не само от Сидеров но и от Доган бе ***,май тисе разлопа още повече дъската заради притесненията от Първанката.Харесвате ми защото сте много яки в маневрите на манипулациите,и когато се започнете един срещо друг знаете къде точно дасе стреляте.Първан оглу е много стар авджиа и гръмна много точно с един изтрел станишев за евроизборите,оплескаму целата работа.Кеф майна под тепетата.Бойко сие най точен нема кой даму прави гафове защото той сие 1 шев на партията.В едно семейство имали двама бащи сие *а.о мамата.