10

Рали1

преди 10 години

До Анонимен"Бащино огнище не забравяй ! Стари обичаи не презирай ! "Поклон пред предците,които са запазили вяра,народ и обичаи ,за да ни има като народ и държава хиляди години !

9

Анонимен

преди 10 години

Стига си пробутва религиозните предпочитания, християни, мюсулмани, все тая. Няма значение каква вяра имаш, а какъв човек си, писна ми от това противопоставяне. И що за ограничен Бог трябва да си, за да наказваш, защотоне вярвали точно в теб, а в братовчед ти.Това само тъпо човешко същество може да го измисли.

8

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Изключително забавни и интересни са ! Имал съм удоволствието да ги гледам на живо.Браво на хората от Югозападна България, че пазят живи традициите !

7

Анонимен

преди 10 години

Кукерите да идат в парламента, там са най- злите сили, там!)))

6

Анонимен

преди 10 години

Костюмите и те ли са китайски като евтините маски от битака?

5

Discovery

преди 10 години

И нека и тази година да изгоним злото, ***, дяволите, неуките и хейтърите, като номер 2 и номер 4...

4

Discovery

преди 10 години

Тва българите сме... то вече е банално де, ама много просто племе. Имаме едни хубави обичаи и традиции, ама понеже са български били простотия и селяния. По-големи простаци от тея дето се отричат от обичаите и традициите си няма!!! Нз дали сте присъствали на някой по-голям фестивал, обаче стомаха ти се преобръща, като чуеш 100на души та и повече подскачащи в ритъм и звъна на чановете, просто е уникално!!! И да светна тея като номер 2, не е лесно да се подготвиш за подобен обичай...

3

до 2

преди 10 години

Традицийте правят от едно население народ! Ти си живей в своя утопичен свят!

2

Анонимен

преди 10 години

Трябва да ги забранят тези простотии и селянии. Това българите сме *** диваците. Зли сили ще ми гонят, не си виждат калните дворове и мизерията поради мързела и злобата. Тънем в суеверия, мракобесие и мистицизъм вместо да си решим проблемите с труд и честност.

1

Анонимен

преди 10 години

Въйййй...тази на първата снимка с китката над дясното си ухо ме ОЛАБИ само докато я гледам.