10

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде по света пренасят животни по този начин. В самолетите например куче, котка, папагал и всяко животно. Това оставаше да ги пуснат да търчат по самолета или по магазините. Друго нещо е че е позволено въобще да влиза с животно в магазина. Ужас. Аз имам куче и не ми е идвало на ум да го вкарам в магазина. Не бих се върнал в магазин в който съм видял нещо подобно.

9

Lan

преди 6 години

Виж, че не е хигиенично и не е редно (при положение, че другите хора оставят там храна и вещи) е друга работа.

8

Lan

преди 6 години

6 Има голяма вероятност да бъде откраднато! :) А ако е в клиника и с дни стои в подобна клетка, не е ли жестоко! Нищо няма да му стане за няколко минути.

7

Анонимен

преди 6 години

Жестоко било то за 10 мин. А птица в клетка какво е? - чудовищно престъпление.

6

123

преди 6 години

Имам куче, НО:1. Не е хигиенично2. Гадно е към животинката3. Какво им пречеше да го вържат отпред за набързо?!

5

Анонимен

преди 6 години

Не е ли срамота да си оставиш помияра с кучешките тении да заразява и преп..икава храната на хората.А че е жестоко. Жестоко е.Как не си оставиха и бебетата вътре.Чуден народ

4

анонимен

преди 6 години

Никога не ходя до магазина с кучето ми. Когато изляза да го разхождам, го разхождам и ходя на подходящите за това места. Когато се налага да отида до магазина отивам без него... тия мързеливи неща 2 в 1 не са работа. Всеки, който си обича домашния любимец не би му причинил това, както и да го държи вързан пред някой магазин.

3

Анонимен

преди 6 години

Аз си слагам там храната, която съм купил от други магазини. Тая ми слага някакъв *** да му текат лигите и да смърди на кучкарник! Това видя ли го в моя магазин повече няма да вляза в него!

2

Анонимен

преди 6 години

Кое е жестоко? По-добре ли е да го върже пред магазина и някой *** да го открадне , да го нападнат улични кучета или невъзпитани деца да го пипат ?

1

Анонимен

преди 6 години

Кое му е жестокото, не мога да схвана? Огромно куче в малък апартамент не е ли по-жестоко