110

Димитpoв

преди 10 години

Kapaкачанският ДС-анаЛизатор "Иван" не е никакъв лидер, а един обикновен ошопарен платен изпълнител на поръчки: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/295314_597481860264107_639513654_n.jpg Затова 1993 уговряше със Шешел как олигархията да прескача юго-ембаргото, затова ходи като почетен гост при Садам Хюсеин да уговаря петролни дотации на за шефовете, затова летя няколко пъти до Мадрид да уговаря Кобурга чрез ВМРО да дойде да си вземе имотите, затова е ядрен лобист на РосАтом

109

dady

преди 10 години

До Анонименdo 113 gre6i6 za Turciq.otidi do tam i 6te ti uvisne 4eneto.100 godini pred BG e.

108

Анонимен

преди 10 години

"Амбицията на Ердоган е Турция да стане световна сила". Каква сила може да е тази страна, която е на 100 години от нормално развитите европейские страни. Тия муджахидини да си живеят в ислямския свят и да не си врат носа никъде. Там просто цивилизацията няма семе.

107

БРАННИК

преди 10 години

Ако няма да е мир, война да е. Народ, който е изгубил всичко е много опасен.

106

софиянец

преди 10 години

"Българи от Уикипедия, свободната енциклопедия Тази статия е за българския етнос. За гражданите на Република България вижте Население на България. За други значения вижте Българи (пояснение)..... Българите се различават в доста по-висока степен от днешните обитатели на Близкия, Средния Изток и Северна Африка, отколкото от тези на Европа. Генетичните тестове извеждат като основни фактори за биологично сходство или различие географската близост, съответно географските бариери, докато употребата на сходен език има много по-малко значение.

105

жалка история

преди 10 години

жалка история е този рдоган - *** от село! от *** хора не става! животни, хора не съм видял да стават досега..

104

софиянец

преди 10 години

До dady Всеки може да промени текста в уикипедия - в крайна сметка това е НАУЧНО ДНК ИЗСЛЕДВАНЕ НА БАН и неговите резултати са много по-надеждни от уикито. А щом вярвате на всичко, което пише в уикито, а не на НАУЧНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ НАУЧНИТЕ ДНК ИЗСЛЕДВАНИЯ, нещата са ясни:)Напишете в нета "Сензационна новина за генетичната идентичност на българите. Оказва се, че произходът ни е индоевропейски, а не тюркски.." и прочетете сайтовете с тази новина...

103

neni4a

преди 10 години

До атакаПротестираите си бе.На повечето не им пука,камо ли на тия от властта. В началото бяхте силни и вилни,ама сега сте само вилни. При вашето положение важат следните думи "Идват като аслани,бягат като на*рани"

102

dady

преди 10 години

vijte vav Vikipediata tam pi6e koy kakiv e. Balgarite sa ot Tyurko Altayskite plemena.edin narod za6to go etolkova sram ot proizhoda si ne razbiram

101

Един българин

преди 10 години

До Сабри/101Вие турците е време да престанете вече с тия измислени глупости за тюркски произход на българите !!! По времето, когато са съществували вече няколко държави(а не просто племена) с името България, не се е знаело още нищо за създаване на някаква турска държава, и ако прабългарите бяха тюрки, още тогава са щели да я нарекат Тюркия, а не България ! Сега пък вашият Ердоган и траки ви изкара - може би е започнал да се срамува от произхода си, не знам . :)))

100

софиянец

преди 10 години

До Сабри 101- КАК ДА СИ СТИСНЕМ РЪЦЕТЕ СЛЕД КАТО:1, ВИЕ ТВЪРДИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ БИЛИ ТЮРКСИ НАРОД , А ОТ 2011Г. ЧРЕЗ ИЗСЛЕДВАНЕ НА МИТОХОНДРИАЛНАТА ДНК НА БЪЛГАРИТЕ Е УСТАНОВЕНО, ЧЕ ГЕНЕТИЧНИЯТ НИ ПРОИЗХОД НЕ Е ТЮРКСКИ, НЕ Е И ТУРСКИ2. ПОСТОЯННО ВИЕ ПИШЕШ ЕЗИК НА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРИТЕ- КОЙ БЪЛГАРИН ПОСЕЩАВА ТУРСКИ САЙТОВЕ И ПИШЕ ТАМ ЕЗИК НА ОМРАЗА КЪМ ТУРСКИТЕ ГРАЖДАНИ? КОЙ?3.ПОСТОЯННО ПРЕДЯВЯВАТЕ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, А БЪЛГАРИЯ НЕ ПРЕДЯВЯВА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ТУРЦИЯ?

99

софиянец

преди 10 години

До Сабри "...Искаме да сме заедно като един тюрски народ,..." БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ ТЮРКСКИ НАРОД- НИЕ СМЕ БЪЛГАРСКИ НАРОД! ПЪРВО ПРОМЕНЕТЕ ТОВА В МИСЛЕНЕТО СИ, И ПОСЛЕ ИСКАЙТЕ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

98

ГОРД БЪЛГАРИН

преди 10 години

До LAST OTTMAN^SДА ТИ Е.А МАМИЦАТАА *** ***!ШЕ ТЕ НАПРАВЯ НА КАЙМА ЧЕРЕН МАНАГАЛ!

97

Сабри

преди 10 години

някой просто ни кара да сме врагове,ние не ви искаме земята разберете го.Искаме да сме заедно като един тюрски народ,като още повремето на Тюркския хаганат.Да ставаме заедно силни и да не сме зависими от други не зависимо от религията си.Няма ли да бъде по-добре народа от колкото да бъде плют и изплют от ЕС че сме били идвали за социялните помощи,да точиме парите им,те били зле заради нас и.т.н..Кога ние ще си стиснем ръцете и да не слушаме ония който дърпат въжето

96

Сабри

преди 10 години

Българина пак си мисли че като влязал в ЕС е нещо повече от останалия свят,там ще му сервират всичко на готово,ще забогатее,ще жъне успехи и.т.н..Работата там че ЕС залязва това ви го казах още като влязохме в този съюз,Аз нямам никакви лоши чуства за този съюз,но не може така ти да забогатееш от гърба на другите!!!Вече света се променя всеки става силен в своя район,и никой на никого няма да позволи да бъде мачкан.Турция и България за пореден път го казвам те не са врагове практически а полити

95

1

преди 10 години

До софиянец,за тези пет века за които говорите,едва ли е останал,здрав български ген за който пишеш,драги ми ганьоооооооооо.

94

софиянец

преди 10 години

До LAST OTTMAN^S Мдаа- да видим утре кучето ердоган/ всяко съвпадение на имената не е случайно/, какви ще ги излая на срещата за подписване на договора;)

93

софиянец

преди 10 години

До до софиянец Посочените от Вас хора разчитат, че ако те ни напсуват, ние ще си замълчим и ще се свием, защото не е възпитано да се псува. Реших да разчупя това мнение, защото трябва да се знае, че ако някой обижда българите, е нормално да му се отговори в същият стил със същата по сила и по степен обида. Те си въобразяват, че няма да им се отговори, но ако им пишете в същият стил, си свиват перките и благоразумно не продължават.

92

LAST OTTMAN^S

преди 10 години

kuceta si layat kervana si virvihe he hebogati bulgari

91

до софиянец

преди 10 години

ей,човече не се лови на провокаторите ДНЕС БГ е на ДПС бюджета... в нормалните държави повече от три коментара не можеш да пуснеш щото те трият ама тука другарят българин от ТУРЦИЯ ви провокира с мнения колко той е велик и богат.... типичен българин..познавам поне три български мюлсим дето са страхотни хора и работят на ЦАРИГРАД пък кво там вика богаташите ни викат ***... тоя е същият българин дето е велик ама във форума ...ДНЕС БГ Е ПЛАТЕНА МЕДИЯ НА ДПС ТЕРОРИСТИ И на отрепките на КОМИНТЕРНА