44

hahahah

преди 10 години

С това определение искат да кажат, че сега се облага слънцето, а може да последва и въздуха - колко е жестока настоящата власт !! Плевня а Печалба Сльнце ??????????????

43

Лала

преди 10 години

Ако някой може да плюе по Плевневлиев значи е абсолютен *** и ***. Тои е президент на високо ниво и единствено се бори за доброто на държавата!

42

DAA

преди 10 години

Президента остана единствения мислещ човек в държавата!Нека има такса но да е справедлива и обоснована!Относно цената на ел.енергията в БГ ,не савиновни само едни!! ТЕЦ-София ако не знаете цяла българия дотираме парното на СОФИЯНЦИ но не се споменава това. ТЕЦ Видахим 5милиона от производство на каучук 50 милиона от електроенергия!!! ТЕЦ на Лукойл Златев докога ще *** и от там. Белене 2 милярда аз ли ги закопах. Цанков Камък и тук 1 милярд аз ли ги закопах. БДЖ дължи 200милиона за ел енергия. Кремиковци 400милиона от къде ще ги вземат ,ааа ами от нас!! това всичко се дължи на НЕК и няма д

41

EDIN

преди 10 години

"влошава бизнес средата в България и не работи за прогнозируемост и за прозрачност на институциите."Този така наречен президент защо не скочи на банките, че лихвеният им процент е плаващ след изтеглен кредит ? ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ БАНКИТЕ ВЛОШАВАТ БИЗНЕССРЕДАТА И НЯМА НИКАКВА ПРЕДСКАЗУЕМОСТ !!!!ПУ-ТЬО !!!!

40

Иван

преди 10 години

Това не е такса "слънце", я е такса върху свръх печалбата от производство на електроенергия от слънчева енергия и вятър, в резултат на мафиотска система на преференциално ценообразуване. Големите печалби се изнасят в офшорни сметки, където могат да отидат след време и собствениците на инсталациите. С това определение искат да кажат, че сега се облага слънцето, а може да последва и въздуха - колко е жестока настоящата власт !!

39

laura

преди 10 години

Не е ли време е да му покажем вратата на националния предател Плевнелеив. Това негово президентство е на път да затрие държавата.

38

bezpartien

преди 10 години

президента преди да наложи ветото да си помисли как се раздаваха разрешителни за веи-та. с такава скорост се правеше това, че изпълнихме квотата, а крайния срок беше 2020 година. сега да не се чуди, че има такава такса.

37

Iva Hikova

преди 10 години

Естествено, че така ще направи Плевнелиев все пак трябва да защити интересите на своите покровители - Бориславова и Прокопиев, които имат солидни инвестиции в тази област и в момента се радват на безпрецедентна държавна помощ, която им осигури правителството на ГЕРБ със супер изгодните ВЕИ договори. Самият Плевниев пък като министър удряше по едно рамо за разни заменки със земи. От всичко това печели зелената мафия!

36

Pанина

преди 10 години

По-слаб президент от този не сме имали. По случайност стана президент. Спомняте ли си след избирането му, Б.Борисов каза, че го е назначил да му пази стола. Какво да очакваме от този човек, след като съпругата му го нарича "***" и му е била шута. Той едно семейство не може да управлява, та какво остава за цяла държава. Продължава да бъде президент на Герберите. С атаката срещу тези 20% такса за последен път доказва, че е за олигарсите, а не за хората.

35

EU citizen

преди 10 години

Този данък реално е пълна глупост и откровен рекет.

34

123

преди 10 години

Нали и той взима пари от там как няма да наложи вето

33

Zz

преди 10 години

Ще наложи ,защото ще засегнат интересите на съдружниците си.

32

Izvestniq

преди 10 години

Плевнелиев с този ход ще си навлече гнева на народа и нищо чудно да се обърнат нещата срещу него. За нула време могат да го свалят, защото само той остана след предишните управляващи. Ще му окажат натиск и Тройната коалиция и тогава вече съвсем ще сдаде поста. Можеше с нещо далеч по-полезно да тръгне да се занимава той според мен.

31

Ранобуден

преди 10 години

Ако сме последователни и искрени в борбата си срещу олигархията трябва да протестираме срещу този акт!

30

Ok!

преди 10 години

Този ревльо защо не реагира, когато Цветелинка отчита производство на ток от слънце по 36 часа на денонощие? Ето затова тока ни е скъп. Не 20%, 200% да им наложат. Аман от крадци тарикати.

29

Анонимен

преди 10 години

A казват ли за какво я ползват тази такса когато излиза от нашия джоб? Плевнелиев не ставаи смешен. Това ли е една от хранилките ти?

28

EDIN

преди 10 години

Плевнята и Дриско са с един и същ дилър.

27

ИЗБИРАТЕЛ

преди 10 години

До Василев-СМЕТКАТА Я ПЛАЩАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА,ТОЕСТ ОКОЛО 7 000 000 ДУШИ,А ПАРИТЕ ПРИБИРАТ 20-30.ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЕЛИЯ НАРОД-В СЛУЧАЯ КОГО ЗАЩИТАВА.СЕГА ПАК ПОКАЗА,ЧЕ МЯСТОТО МУ НЕ Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

26

ВВВ

преди 10 години

ГЕРБЕРСКИ *** ЧИСТ *** И ***

25

varg vikernes

преди 10 години

А бостанското плашило имащо се за президент виждам.Алелуя.Амин.