12

pantudi

преди 10 години

Не съм баба Ванга но мога да пророкувам - осъден няма да има!

11

Debora1

преди 10 години

Вяpватe ли ? Xa ! Вяpвайте !! Kolko kradci na narodni pari do dnes sa v zatvora ? NIKOLKO !Вяpватe ли ?

10

Muntcho Demokrata

преди 10 години

СЪСЕЛА прецака ТИКВАТА...В следващия епизод идват комуниздите и разсрелват всички....

9

запознат

преди 10 години

Богомил Манчев открадна за 15 години заедно с Румен Овчаров и други комунисти над 1 милиард лева. Ако не беше онзи *** Гамизов да разкрие съществуването на енергойна мафия, защото Богомил Манчев заплашваше да отвлече децата му, ако не се махне с японците от Марица Изток 2, никога нямаше нищо да му се случи на този. Но след като всичко излезе на яве, сега е късно и гущера си реже опашката.

8

Богомил Манчев

преди 10 години

Престанете с вашите глупости.Да ви приличам на престъпник на снимката?Аз съм интелигентен,възпитан и много обширен в приказките си за *** като вас.Чудя се как преди 15 години за вас бях неприкосновен докато лаехте да си пият хапчетата по тези които искаха радикално възмездие от такива бизнесмени като мен на прехода,а днес вярвате на тези с хапчетата и реалният текст,а не на мойте възпитани и Европейски безмисленни думички.Ако продължавате да вярвате на радикални Лидери може и Затвор за Нас!

7

ВМ

преди 10 години

Комустите реваха от бб и цц, ама сега правят същите неща. Ше ударим тука едни неудобни бизнесмени, за да дадем баница на нашти бизнесмени... И всичко това с нашите пари се прави!!!

6

е и какво

преди 10 години

Е, и да установят несъотватствие какво ще му направят? Каквото направиха на Софиянски,на Ковачки ,на Вальо топлото,,на батко и братко? Докато има такъв "независим" съд,ще има и такива вечно вземащи,нищо неправещи олигарси.

5

Анонимен

преди 10 години

Самозабравиха се.Явно на България и е необходим нов Девети септември,нов Народен съд,нови Лагери.ЖАЛКО!!!Компхромиса е нова национализация,изземване на незаконното имущество и средства,отнемане на гражданство и още по-строги мерки срещу престъпниците с бели якички.Ако в САЩ направиш и най-малкото престъпление,отговорът на ИСТИНСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА е ДИРЕКТНО В ПАНДЕЛАТА и връщане с лихвите на всичко ограбено,незаконно придобито и т.н.Б,ах ти европейската ДЕМОКРАТОКРАЦИЯ.

4

Анонимен

преди 10 години

СЪСЕЛА СЕ ОПИТВА ДА ПРИЛАПА ЕНЕРГЕТИКАТА.

3

nedelino

преди 10 години

Da razsledvat I kmeta na nedelino Beshirov, Manchev mu e zet

2

Kaleko Aleko

преди 10 години

Почнаха да подхвърлят на лъвовете (разбирай - народа), по някоя и друга неудобна рибка, ама големите риби още са си на свобода...

1

100%

преди 10 години

АКО СЕ КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ И ПАРИТЕ НА МУШИНГЕРИТЕ , ЩЕ ДАВАМЕ ЗАЕМИ НА САЩ И ЕС. !!!