18

Ти варненец ли си?

преди 10 години

Защото именно Варна и митрополит Кирил изритаха ГЕРБ от власта заради това нашия елит/не само герберски/ го утрепа!Убииците на Кирил са нашата олигархия!Ето ги фактите!Първо митрополит Кирил става наместник на БПЦ!Второ на най-високо равнище папа Бенедикт 16 обещава че ще направи официялно посещение в България!Трето папа Бенедикт 16 абдикира!Четвърто цяла Варна след това унижение за България излиза на протести и сваля ГЕРБ от власт!Всичко е ясно!БГ олигархията сама наричаща се елит го е утрепала

17

изненада

преди 10 години

Цяла Варна ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима варненци : - Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора + двама столичани (Цацаров и Неофит) НЕ знаят ; а Игнатий и Тренчев проговориха чааак когато есхумацията вече стана невъзможна, следователно : ВСИЧКИ МАЙМУНИ ВЪВ ВЛАСТТА ИМАТ ЧАРВЕНИ *** . . .

16

*

преди 10 години

Интересно , защо отровен ще ходи в кардиологията вместо в токсикологията ?

15

avenir

преди 10 години

" О СПИ ЛИ БОГ? О БОГ НЕ ВИДИ ЛИ?"

14

анонимен

преди 10 години

А защо мислите ,че те вярват в Бог, поп ми е казвал ,че те само само са работници.И когато си отидот там Той си ги сьди.

13

до Един българин

преди 10 години

Ти не разбра ли че всички Митрополити с изключение на Гавраил и Николай са били агенти!Дори един поп твърдеше че и Гавраил е донасял за негови разговори а просто досието му е изчезнало!Колкото до любимия Митрополит на бившия ни Патриарх Максим,Митрополит Николай едва ли е изненадващо че той произлиза от комунистическо семейство,като именно това е и причината да се замонаши веднага след 10.11.1989г.!

12

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

Ало, журналята, научете имена, факти и събития преди да пишете, че взехте да ставате за резил. Претендирате, че сте четвърта власт, а пишете на ангро. Директорът на болница "Лозенец" се казва Любомир Спасов, а не Людмил!

11

Един българин

преди 10 години

Да бъдат изгонени от ръководни постове ДС-агентите в БПЦ ! Червеният звяр е пуснал пипалата си навсякъде - не само в държавата, но дори и в църквата !

10

Big Bad Wolf

преди 10 години

Последния оцелял мутрополит ще стане патриарх.Аз залагам на Лудото Коле.

9

Потресен

преди 10 години

Щом и хората, които трябва да ни посочвяат правия път и пред които би следвало да се изповядваме и разкайваме за греховете си, са забъркани в секс скандали, заменки на апетитни имоти, съмнителни Линкълни, "удавяния" и отравяния, не знам какво да кажа. Айде властта е ясна отдавна, що за стока е, ама щом и духовниците, вървят устремено по пътя на дявола...

8

Saglasno informacija

преди 10 години

v internet,djado Kiril e sprjagan za OBEDINITEL na naroda sled razgara na Junskite protesti v Sofija.Ne sled dalgo toj po4ina.Sega se tirajira versijata,4e djado Galaktion e bil troven kato zatova obvinjavat Metropolit Nikolaj.Poslednijat e anatemosal tazgodi6nija gej parad v Sofija.Tova sas sigurnost ne se haresva na opredeleni sredi.Moje bi s vsi4ko tova se celi destabilizacija na balgarskata carkva,a i na pravoslavieto.I rasputin e bil troven,obstrelvan i nakraja udaven v Neva ot revoljucione

7

anonim1000

преди 10 години

До ПешоГлавният архитект в юдео-масонството е лукавия.Прав си тези са масони, а не християни.

6

Анонимен

преди 10 години

ДС си изтребва брадатите доносници.

5

АНТИМУТРА

преди 10 години

Попоете се изтрепаа!

4

Пешо

преди 10 години

Не е лесно да си божи служител и да се кланяш на главния архитект!

3

anonim1000

преди 10 години

Като влязохме в ЕС и започнаха масово да бъдат избивани мафиотските лидери. Само Сикаджиите оживяха, защото ББ ги тикна в затвора за кратко (т.е. държавата ги пазеше), после бяха под домашен арест и денонощно бяха охранявани освен от собствените гардове, и от полицията. А който знае какво представлява домът на братята, знае, че този арест не е бил никак тежък.Та сега се чудя дали пак някой не избива тези.И мисълта ми е след някоя и друга година кое съсловие ще ги последва?

2

Анонимен

преди 10 години

Моля се на Господ да даде сигнал на всички крадци, неверници, псевдоугодни и т.н., че 10-те божии заповеди са за всички и най-вече за тези чревоугодници-висши свещенници. Заради тях цари безверие в държавата ни-техния лукс, кражби, злоупотреби и най-вече човекомразие и безраличие са отказали и най-последния вярващ. Въобще не ми пука за тоя, даже желая Господ да изреди всички тези оядени владици използавщи Господ за оправдание и изнудване на бедния български народ.

1

Атакист

преди 10 години

Тия нашите попове даже и Господ вече не може да ги търпи заради алчността им и пиянските им изцепки и през седмица или две им пробутва по някоя мизерийка за да си ги прибере при себе си.