279

metro57

преди 10 години

А тоя вторият, е вероятно от вечните студенти, или от организаторите.

278

Селяндур

преди 10 години

Ние сме прости хора от провинцията и все нещо не можем да разберем от умните и красиви софияндури.Затова и сега излизам с молба,ако може да показват по телевизиите и другите медии снимки на протестиращи,правени от високо,да видим и разберем с простите си глави колко души са на площада.Досега гледам все някаква много гъста групичка от хора,снимана по десет пъти ту отляво,ту отдясно и нещо не схващам дали има и други.

277

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 10 години

Преди малко се прибрах от работа! Като си идвах с колата видях че основните пътни артерии към София са препълнени с автомобили и автобуси с развети червени и Български знамена! Надуваха клаксони и скандираха "Победа- много сме,силни сме". Спрях дори за 10-на минути да погледам колоната. Лицата на пътниците сияеха!Всички тези хора пътуваха за про- правителствения митинг който започва в 12 часа,тоест след 6 часа. Не съм очаквал и аз толкова масова и спонтанна подкрепа за Правителството!

276

pirin

преди 10 години

Tie se makedonski pesni i vie ste makedonci

275

1

преди 10 години

Нито сте много, нито сте силни, само сте кресливи и гръмогласни !!! Никой не ви обръща внимание освен продажните медии !!!Лошото е, че не сме европейци ... а и далече сме от братята от Америка ..... иначе нещата да са си у ред много отдавна.Действително да беха изшербани по закон ... 100-тината гаргамело-гейбъри и да се живиее вече мирно, тихо и спокойно.Това, че крадливите гаргамел-костоваци не са в парламента си е техен проблем....А простата истина е ......

274

2

преди 10 години

Писателят Марко Ганчев за протестите:Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.А някои казват, че големият протестен зор бил за разпределението на няколкото милиарда евро, които се очакват от ЕС. Власт - обществени поръчки - наши фирми - наши пари - гражд

273

Georgi

преди 10 години

Tiq protesti shto taka mi napomnqt na protestite predi 20 godini deto vikaha takiva urodi studenti "SDS,SDS"..... Ei ne chengetata da gi dunqt ami napravo da gi vlachat po ulicata dokato umre ot bolki.

272

Mangi4a

преди 10 години

До pepatilenaДа. Живота е труден, понякога лош.Проблема е, че такива са много.Анонимни не оставят координати, но данно!

271

pepatilena

преди 10 години

Да пич, той има нужда от образоване... Като всички атакисти. Проблема е, че първо ме нарече ***, после ме заплаши с лопата, а като стана сериозна работата изчезна. *** като този съм срещал много. Толерантен съм и по принцип не им обръщам внимание, но този пише глупости по форумите и не желае да носи отговорност за това. Също като фюрера си - не желае да носи отговорност нито за това, което прави, нито за това, което казва. Аз ще намина утре пак та дано да е оставил кординати...

270

Mangi4a

преди 10 години

До pepatilenaПратих го в гугъл да чете за фалшифицирането на българската история... Не го чакай -- там материалите са много, дълги са и са интересни.:)

269

pepatilena

преди 10 години

Атака, няма да те чакам цяла вечност, бъди мъж и след като си предизвикал някого, следва да дадеш кординати за среща. Не се дръж като Волен под пластмасова маса. Дай кординати за връзка да уговорим марката на лопатите и да видим какво що. А за това кой е по неадекватен - и това ще го установим. Има тестове за интелигентност, ако желаеш ще си пуснем по един преди лопатите да заиграят. Още 15 минути ще чакам и после чак утре ще проверя, че имам и работа за вършене. Айде не се отказвай сега точно.

268

pepatilena

преди 10 години

***, няма значение дали съм бивш спортист или военен, или който и да е. Въпроса беше, че поради политически(или философски) разбирания, ти ме заплаши с физическо насилие. И жена да съм, като знам коко сте наакани от атака, пак ще ти предложа да се срещнем и да те бухам с пазарската чанта в главата, само защото си *** и нарушаваш култутара на разговор в интернет. И пак предлагам, след като си толкова бойно настроен, дай кординати да се срещнем. Ти хвърли ръавицата аз приемх. Имай чест.

267

pepatilena

преди 10 години

Добре ***, дай и ти кординати и ще пием по едно кафе. Нищо против нямам да докажа твърденията си, а и не съм агресивен. Освен това казах локален, а не световен ;). Локален къде е друг въпрос ;)

266

Mangi4a

преди 10 години

До Атакист335България беше рязана в по-новата ни история предимно от по инициатива на Франция, но това е друг филм...

265

pepatilena

преди 10 години

Атакистите били лопатари... Манеее, че страх, сега ще трябва да се оглеждам за атакисти с лопати непрекъснато... Айде бе лопата ела да ми обясниш как прецапват през оградата в гърция бежанците!

264

Бай Ганьo

преди 10 години

До pepatilena То в нета всички са с черен колан, и по пет пъти световни шампиони... :)))))))))))))))

263

Mangi4a

преди 10 години

До Атакист гугъл "Фалшифициране на българската история" и чети, гледай клипове... преценявай...

262

Mangi4a

преди 10 години

До АтакистДа, звучи налудничаво, но Петър Стоянов им я върна преди години, когато едни истински български патриоти на свой ред я бяха откраднали от Гърция и я бяха донесли в България и предали доколкото помня в истор. музей. Бих ти причислил факти с най-голямо удоволствие, но ще напълним със спам темата. Чукни в гугъл "Фалшифициране на българската история" и чети, гледай клипове...

261

pepatilena

преди 10 години

А между другото, гърците като си вдигнаха стената, вече имаха над 2 ПЪТИ повече бежанци отколкото има сега в БГ. И пак ги пускат, ако минават по официлния път. Ако откажат ще ги съдят и излиза скъпо. А с тези заеми, европа ги е хванала за пъпа.

260

Нов

преди 10 години

Като гледам снимката и доста неща ми се изясниха. До преди 2 дни не бях в България. Имам само един въпрос. Това наистина ли са протестиращите ?