14

И КАКВО ИЗЛЕЗЕ

преди 10 години

ЕТО КАКВО ИЗЛЕЗЕ:- УЖ 5000 А ТО ЩЕ БЪДАТ 200000 ПРИШЪЛЦИ- ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ГИ ИСКАТ И НИЕ АКО НЕ ГИ ДОПУСНЕМ ЗАПОЧВА ЗАПЛАШИТЕЛНО РАЗМАХВАНЕ НА ПРЪСТ - НЯМА ДА ВИ ДАДЕМ ПАРИТЕ ПО ФОНДОВЕТЕ И НЯМА СИ ВЪРЖЕТЕ БЮДЖЕТА, НИЩО ЧЕ СИ ПЛАЩАТЕ ВНОСКАТА В КАСАТА НА Е.С. И СТЕ ИЗПЪЛНИЛИ ИЗИСКВАНИЯТА- НЕ САМО ЩЕ ГИ НАСЕЛЕТЕ,АМИ И ДЖАМИИ ЩЕ ИМ НАПРАВИТЕ И ТО ИМЕННО ТАМ КЪДЕТО Е САМО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ- НЯМАЛИ СТЕ ПАРИ ЗА ТЯХ -АМИ ПОИСКАЙТЕ ЗАЕМ И ВДИГНЕТЕ ДАНЪЦИТЕ ЗА ДА ИМ ПЛАЩАТЕ И ЗА ДА ПЛАЩАТЕ ЗАЕМ

13

lili

преди 10 години

До Анонименko koi kakvoto vika na sebe si go vika

12

365987

преди 10 години

КЪДЕ Е ДЯНКОВ ПРОФЕСОРА КОЙТО ИЗМИСЛИ ДА СЕ ДЪРПАТ СТАРИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ НОВИ ПЛАЩАНИЯ БЕЗ ДА ТИ КАЗВАТ

11

Анонимен

преди 10 години

Парите от фирмите отидоха в бюджета. Само ги накараха да си плащат данъци. Дупките на дунав мост са в асфалта, а той е полаган по времето на БСП - ДПС - Атака и не е контролиран както трябва.Реформи се правят с пари, а парите бяха предварително опоскани от БСП и за герб остана да управлява държавата с отрицателен бюджет по време на световна икономическа криза. Чест им прави, че не взеха кредити, като сегашните и предишните. След комунистите, реформите в държавните структори са много трудни.

10

Анонимен

преди 10 години

Тук пак се напълни с фенове на ГЕРБ нещо. Тройната коалиция и знаем зулумите, но и на ГЕРБ не са малко. По отношение на еврофондовете само ще спомена прекрасния новопостроен Дунав мост с много дупки вече, които именно г.н Борисов си го пише за актив. А на ГЕРБ зулумите са ясни. При пълната власт, която имаха, не направиха така належащи реформи в здравеопазването, образованието. Единствено налазиха фирмите исъбраха рекет за бъдещото им добруване.

9

Анонимен

преди 10 години

Много е вярно това, което казваш, кралю. Както се оказа за асфалта на дунав мост 2, че са го слагали комунистите... А и еврофондовете си бяха спряни за комунистите едно време. Накъдето погледнеш, навсякъде имаше нарушения при тях. Сега не е по - различно. Не се бях азамислял,но си много прав, че проблемите са само преди и след ГЕРБ. ;)

8

The king

преди 10 години

Ако сега ни наложат някоя солидна глоба ще плащаме всички ние от данъците си за герберските далавери!

7

The king

преди 10 години

Дано сега Европейския съюз не ни скъса от глоби,защото злоупотребите с обществените поръчки не са само в областта на опазването на околната среда!

6

Анонимен

преди 10 години

ВИЕ,УПРАВЛЯВАЩИТЕ МОЖЕТЕ САМО ДА КРАДЕТЕ,ЛЪЖЕТЕ И СЪЗДАВАТЕ ИНТРИГИ,ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ,КАКВОТО И ДА КАЖЕТЕ,ВСЕ ЩЕ Е ЛЪЖА.ОСТАВКА!!!

5

The king

преди 10 години

ГЕРБ не са виновни никога за нищо - или предишните, или следващите управляващи!

4

Аз

преди 10 години

До sbsТе това го повтарят постоянно още от около 2007 г.! Изпаднали са в потрес! Гледат ГЕРБ както мишка гледа змия: парализирани от страх. И всяко второ обвинение към ГЕРБ вдига рейтинга на ГЕРБ?! Това най не го разбирам: как може пет-шест години да правиш всичко по силите си да вдигнеш рейтинга на конкуренцията?!

3

Анонимен

преди 10 години

Тая я гледах днес по телевизията. Смънка нещо набързо, нямало за сега да има наказания, но имала в предвид на си вземем честно парите и т.н. Не остави добро впечатление.

2

Анонимен

преди 10 години

Червени *** ОСТАВКА!!!

1

Анонимен

преди 10 години

ДПС победа. Най - добрата европейска партия в България.