40

хмммм

преди 10 години

Да не би Октай да е в грешка и генерал от НСС да е посетил Доган?

39

Пасам

преди 10 години

А това, че от гледна точка на нормалността живеем в жалка, корумпирана и престъпна държава - мисля за никой няма съмнение.Държавните институции и лицата в тях работят изключително за интересите на групировки, партии и др. престъпни кланове.Занимават се с тормоз, изнудване и търгуване с класифицирана информация. Само си спомнете, че Хамстера 'изгубил' няколко класифицирани документа, а ... 'гражданинът' Алексей Петров ги намерил?!За каква държава, за какви 5 лв става въпрос?!

38

По закон спецслужбите са в пълното си право да обискират сараите на почетния председател, тъй като според твърденията на Лютви Местан, Бисеров за последен път е видян жив именно там!

37

Пасам

преди 10 години

ДАНС търсила в.. ДАНС?!Това е толкова абсурдно, колкото да сложиш тенджера на главата и да се набираш на дръжките и!ОчевАдно е че и Бисеров, и Доган, и Местан и Цветанов са знаели предварително на къде отиват нещата. За Цветанов: той все пак е бил 4г. МВР шеф!Големия въпрос е КОЙ предупреждава Доган, Местан и Бисеров, та последния да си даде спешно оставка с цел да НЕ излезе, че председател на НС и зам. лидер на ДПС "пере пари" , а просто лекето Бисеров!Всеки може да си отговори.

36

Анонимен

преди 10 години

А защо ДАНС първо не изрови къде е Бисеров ???

35

sova

преди 10 години

PROKURATURATA DA SE SAMOSEZIRA I DA RAZSLEDVA ZCQLOTO DPS -BURUTO ,DOGAN ,MESTAN ,PORADI VISOKIQ POST NA BISEROV - ZAM NA DPS , ZAM NA NARODNOTO SABRANIE I PREDSEDATEL NA PRAVNATA KOMISIQ . ZAVISIMOSTTA NA DPS ,NARODNOTO SABRANIE I PRAVNATA KOMISIQ OT BISEROV TRQBVA DA SE PROVERI ZA SERIOZNI KORUPCZIONNI POSLEDSTVIQ KAKTO IKONOMICHESKI TAKA I NACZIONALNATA SIGURNOST NA BG. -PREDVID POSTOVETE NA BISEROV V DANS , I KOMITETA ZA SIGURNOST....

34

Анонимен

преди 10 години

dans sa edna krypna agebcia ot alchni moshenici ot ministara do nai dolnia otdel na stryktopata ,rakavodena ot direkcii i direktori manipolirashti ymelo lichnia sastav koito i niama poniatie za kvo stava vapros,kypeni ot dogan predali rodina i narod za pari i vlast.

33

Анонимен

преди 10 години

Ох, дано евреите и Мосад да ни помогнат щото не виждам друг...и да имаме кадърни и качествени хора СИСТЕМАТА не ги допуска до ръководни позиции и те нищо не могат да направят. По върховете са гейове и изменници, а ние не искаме да си цапаме ръцете и да гориме в Ада. Никакво не е! Бог да пази България!

32

Анонимен

преди 10 години

ДАНС рови в ДАНС, това ми прилича на някаква форма на самозадоволяване...Тези писанчовци няма ли кой да ги контролира, примерно някой ветеринар? М?

31

Законно

преди 10 години

Бисеров е нарушил законите:1. Няма право да превежда пари от една своя сметка в друга своя сметка - жестоко нарушение на баковите транзакции???!!!!2. Не може да превежда пари от себе си към сина си - жестоко нарушение???!!!!3. Преведените суми са колкото за 1-2 апартамента - крупни суми за превод. Справка вижте колко пари беше превел Рсенчо за закупуването на имотчето си в Гърция - тогава не ревяхте? Е щом е Росенчо -може, но друг -не!Поредните нафталинки за отклоняване на вниманието.

30

Бай Ганьo

преди 10 години

В случая цялата дандания е с цел провокация на анти-политически настроения, с цел определена политическа групировка да се вмъкне във властта! Може би Сава е станал прекалено алчен и другарите стрелят, но не във въздуха или край ушите а в краката. Защото отстреляха зам председател на парламента. Да не пропускаме и слуховете които се появиха за нова коалиция ГЕРБ-ДПС и БСП побръзаха да пуснат тежката артилерия. Нови изброи - няма да има. Защото всички в парламента ще загубят места...

29

Анонимен

преди 10 години

От момента на атентата в Сарафово конака на Доган с всички замесени български политици се следят отвън от чужди разузнавателни централи. ДПС депутата Бисеров е установен като лице към което се движат капитали с финансиране от радикални ислямски терористични фондации и клонове на Ал-Кайда.Станишев отива мин.седмица в Израел начело на делегация на ПЕС и се среща с вътрешния им министър.Късно вечерта миналата сряда той получава ПАПКА от израелците в която Мосад ЦРУ.... описват за ДАНС и МВР в опустошителни детайли схема за финансиране и разпространение на радикален ислямски тероризъм в България и

28

。

преди 10 години

Най-жалката и бездарна служба е това. Пълна с мързеливи и корумпирани *** и пръчове.

27

Х

преди 10 години

ЧУЖДИТЕ СЛУЖБИ РАЗКРИХА БИСЕРОВ,ГЪРЦИТЕ ХВАНАХА КАСАПИНА АРАБИН.НАШИТЕ СЛУЖБИ СА ДА ПРЕДОПРЕЖДАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ САМИ.

26

Анонимен

преди 10 години

"ДАНС рови в ДАНС за теч по казуса "Бисеров""-Демек от пусто в празно ашколсум!!

25

Анонимен

преди 10 години

Има едни големи порове, които "владеят" и контролират с проституиращите си мозъци ежедневието на хората. Правят го с нездрави цел. Това ДАНС ли е? Или е *енската служба на никаквите? Не става да си зависим от гробища и да владееш. Последните левчета за какво да ги дадеме, бесната? Или е време да минат с огнехвъргачките да обезпаразитят? Ба това падение! Излишъци умрете! Няма кой да се излъже да си даде парите вече. *** с ум на пор! Акакво унижение е само да се пишат коментари тук.

24

за БУДИСТИ

преди 10 години

Каквото Бисеров беше при Костов, туй Цвинокио беше при Буда ..... и двамата осребряваха наркотици, контрабанда и проституция ....Чакаме резилтата и за Цвинокио !!!!!

23

arhar

преди 10 години

Ами ДЕСИ Цвинокиова...... там е раровено апартаментчето

22

FBI

преди 10 години

Тодор Живков защо не е в Затвора? Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съдвръща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева.

21

Анонимен

преди 10 години

За какво му са милионите, като трябва цял живот да се крие? И хитлеристките престъпници са смятали, че са недосегаеми в Южна Америка, но ги откриха и осъдиха.