28

бай иван

преди 10 години

генерала ще си го отнесе, те ще си сложат друг. Добре че Пеевски не остана шев на ДАНС

27

Един българин

преди 10 години

Този скандал щял разруши още повече авторитета на това правителство ! Че то изобщо някакъв авторитет останал ли му е ?!

26

урко

преди 10 години

До всички-ами това подмазваческо прасе Октай кой ще го разследва?Да си дясната ръка на Доган, да те изхвърлят и после да плюеш и изнасяш разни тайни и доноси е по-голям доносник от него здраве му кажи.Лично съм го виждал и знам за неговите изцепки и съм му слушал агитациите преди така че е време и него някой да го сложи на място.То ако беше такава вода ненапита да са го взели в някоя партия или пък да тръгнат след него честните хора и той да си направи партия та пак да се облизва от политиката.

25

мунчо трети

преди 10 години

На мен пък ми е любопитно кога ще подхванат сериозно Христо Григоров от БЧК - и той се беше заиграл с ДПС, искаше даже да става депутат с тяхната подкрепа. Ваньо Танов го беше подхванал здраво, арестува го за една седмица, но после го остави ("липса на доказателства") след силен политимчески натиск (Алексей Петров - Трактора, и др.) и куп подкупи за адвокати и пр.

24

асд

преди 10 години

Някой от това управление да понесе отговорност за кадър е мираж. След случая Пеевски трябва да ви е ясно. Десетки хиляди гневни граждани си протриха обувките и гърлата пред парламента и Министерски съвет и никой не си посипа главата с пепел.

23

МЕНТОР

преди 10 години

МНОГО ЗАСПАЛ НАРОД СМЕ КАК САМО ДОПУСКАМЕ ТАКИВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

22

Александър

преди 10 години

"......Защото този скандал ще разруши още повече авторитета на това правителство......"Една поправка - ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НИКОГА НЕ ИМАЛО, НЯМА И ДА ИМА АВТОРИТЕТ!ОСТАВКА!!!

21

Бг-ЕЛЕКТОРАТ

преди 10 години

Моля Позитанците ,да не се показват по форумите !Вече без притеснение ,мога да нарека ДПС и БСП ,...ПРОДАЖНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !

20

Анонимен

преди 10 години

Къде е Бисеров? Кой му е помогнал да избяга и е замел следите? Трябва ли шефове от ДАНС и МВР да хвърлят оставки?***Въпроси, въпроси, въпроси,без отговор ще останат навярно!Щом управляват матроси,потъваме регулярно!)))

19

Анонимен

преди 10 години

И Мишо шамара - грозният *** подкрепя тази ***. Трябва да му *** голото канче с джапанката на Тервел

18

kill them all

преди 10 години

До Zoro SЩе изпълняваш мокра поръчка ли , че ти трябват имена :)

17

батман

преди 10 години

Октай да отиде в телевизиите и да разкаже,Народът трябва да узнае истината.От прокуратурата и особено от съда не очакваме НИЩО !

16

Zoro S

преди 10 години

българино събуди се виж че тези кукловодите постоянно те занимават с разни глупости АЕЦ Беляне Мишо Бирата Вальо Топлото Чез Южен поток Набуко а те през това време си въртат милионите на твоя гръб а Честито и стига си дремал

15

ККК

преди 10 години

ОМИТАЙТЕ СЕ МРЪСНИ КОРУМПИРАНИ *** - ***, ДОЛНА И ПРОДАЖНА ***, ЖИВЕЕЩА НА ГЪРБА НА МИЛИОНИ БЪЛГРИ

14

Zoro S

преди 10 години

Напишете ми имената на кукловодите ако ги знаете

13

boy

преди 10 години

Закривайте я тази измислена служба ДеНС! Генерал ще ходи да им докладва.....Боже, Боже до къде я докарахме.

12

Иво

преди 10 години

Ако не са от Европа да ни покажат кирливите ризи, тоя народ така ще си тегли теглото в неведение. За чудене ли е тогава, че това въшливо правителство ни отдалечава от Европа и ни тегли към Русия, където се управлява с по-други методи и гласа на хората не струва пукната пара. Мамка ви на правителството и на всички бунаци гласували за тия динозаври.

11

мм

преди 10 години

>>Тоя заспал народ няма ли накрая да се събуди и да проумее, че 24 години го правят на маймунаПърво, маймуните макар и с умствени възможности на бантускот, не са толкова търпеливи. По скоро оФце. И второ, както се вика, за 24 години дори да не си бил овца, ще станеш :)

10

Радо Чукалината

преди 10 години

Октай все повече започва да набира скорост . ДПСслед този случай поемат стремглаво към оставка както и партията им побратим БСП а така и всички целували се с тях . Касим Дал също да не се ослушва , реформаторският блог са същите мизерници за това не трябва да бъдат допускани до власта . За сега за голямо съжаление единствените що годе чисти и читави достойни за власта се оказват НФСБ . Те са и най големите реалисти и могат да бръкнат здраво в раната . Ще спукат цирея Волен екорумпиран сексманяк

9

Корадо Катани

преди 10 години

НАЙ ПОСЛЕ В ТАЯ ПРОГНИЛА ДЪРЖАВА ОТ КОРУПЦИЯ ТРЯБВА ДА КАЖЕМ И НАМЕРИМ КУКЛОВОДИТЕ! КОГАТО СЕ НАМЕРЯН КУКЛОВОДИТЕ И ОБЕЗГЛАВЯТ ТОГАВА БЪЛГАРИНО ИМА НЯКАКВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА ЗА ТЕБ,ХУБАВ ДЕН ТИ ЖЕЛАЯ БЕДНИ МИ И ОГРАБЕН БЪЛГАРИНОО!!!