14

Анонимен

преди 10 години

За всички беше ясно, че Бисеров е безскрупулен крадец ...Никой не подава оставка от всички постове просто така ... очевидно Доган го е изриталфакта на ОТСТРАНЯВАНЕТО му е добър знак ...разбира се това с нищо няма да повиши доверието към политическата класа

13

realist

преди 10 години

Сега се вижда ясно, че сигналът за покушение срещу Б.Б. е достоверен. Явно е сладка ролята на Кръстник.

12

Невен

преди 10 години

Дали ще го самоубият и него? Да се обадим на Доган или да го гледаме по Voyo? Грозно звучи .. ама факт.

11

удри

преди 10 години

Трябва да се забранят БСП и ДПС,иначе ще има гражданска война

10

дядо йоцо гледа

преди 10 години

Докато си лаете тук кой... какво... къде....микробите си ограбват държавата ни ,а ние си робуваме на партии и партийки и ще си бъдем вечните роби. Аман от заспалия ни народ един *** не става....само локуми разтяга зад компютрите

9

evgeni1234

преди 10 години

Ами така е,като не се спазва Конституцията ще никнат като отровни гъби антиконституционни партии като ДПС.В коя друга европейска страна се случват такива неща !

8

КОЙ?

преди 10 години

Кой питаше за мафията? Ето ви я в пълния си блясък! Както казват като влезеш веднъж, не можеш да напуснеш вече! Ето такива хора ни управляват и затова сме на това дередже! Затова и протестират хората! ВЪН МАФИОТИТЕ ОТ ВЛАСТТА! ОСТАВКА!!!

7

evgeni1234

преди 10 години

Не четете Новини.бг.,която е собственост на MSKGrup и турските служби МИТ. В България се провежда-не от сега политика за подриване на етническия мир чрез течения провеждани от ДПС и други Фактори,като при това националистическите настроения подпомагат за случващите се неща. Не се подавайте на провокации от турската терористична МИТ и нейния ръководител Хакан Даган !

6

Перо Пиперката

преди 10 години

До Шменти КапелиВероятно предпочиташ да е агент на МИТ, нали? Щото образованите и умни турци имаха само тези две възможности навремето! Същото се отнасяше и за българите - покажеш ли малко мозък, или те налазват от ДС, или от ЦРУ. Изборът си е твой! И двете си имаха плюсове и минуси... хаха Такива бяха времената, младеж! Даже Ватикана има тайни служби и агенти! хахаха!

5

Анонимен

преди 10 години

Ха дай боже да му драснат клечката.

4

Черен Петър

преди 10 години

Заради алчност и лакомия - Мохамед ще му прати инфаркта.

3

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Един човек, едно будно момче само може да нареди пъзела в ДПС, само трябва да го пуснат да излезе от затвора,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

2

Шменти Капели

преди 10 години

Осман Ахмед Октай - агент Огнян; ОУ на МВР - Силистра - ДС. 101.

1

armany789

преди 10 години

Да. Наъ вероятно е така. След убийството на Ахмет Емин Доган не може да си позволи повече такива изпълнения. Затова просто принуждава хората да си ходят. (probabgn.ovo.bg )