18

Ф.С.В

преди 10 години

Етническият баланс в Бг ще бъде нарушен завинаги - нищо хубаво не ни чака - когато се съберат 500 000 ислямисти 2014 г това ще бъде и краят на бг нацията - после евреите ще ни "освободят" и ще станем Палестина 2 с огради и КППта- някои хора имат закупена над половин милион декара земя - а дали те са българи? Европа помагала на БГ с одеала и легла - ами не може ли БГ да помага на Европа с легла а те да си ги приемат *** - нали са много толерантни към нациите ,само не към българите )

17

TOTO_!!!!

преди 10 години

Направо имам гадното горчиво усещане, че управляващите в България чакат да стане някоя "беля", да гръмне някой атентат като в Бургас и не дай си Боже нещо по-сериозно, за да чуят народа си!

16

лп

преди 10 години

До ODESSA.Какъв редник,какъв Райън,бе одеССа?Кога ще се гордеем с настоящето е въпросът!

15

ODESSA.

преди 10 години

Е за Сливница и Дойран най големи заслуги има редник райън Рядко *** *** си.

14

лп

преди 10 години

До vse oshte mi pukaНе,не сме забравили.Както не сме забравили,че сме в Евросъюза,че сме външна граница,че доброволно сме влезли там.Нямаме друг вариант освен да приемаме бежанци.Проблемът са ни разбитите,слели се с престъпността служби,които да осигурят спокойствието на българските граждани!От милионите емигранти в САЩ само една шепа са ***,който обикновено тихомълком отлита за Гуантанамо,а нас ни е страх от 5000 човека.Иначе за Сливница и Дойран всеки знае да се гордее...сякаш има заслуга

13

vse oshte mi puka

преди 10 години

Какви афганистанци още, мали, сомалийци? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ вече за атентата в Найроби миналият месец, където сред терористите са били джихадисти от Англия и САЩ (бивши бежанци)? КАКВО Е ОСНОВНОТО ЗАНИМАНИЕ НА СОМАЛИЙЦИТЕ? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ за атентата в Бостън, където двама братя БЕЖАНЦИ от Чечения с получен статут в САЩ взривиха маратона?

12

Петко от 1875 досега

преди 10 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875

11

е

преди 10 години

не сме народа *** и си е точно така,които иска да ме псува, но трябваше да се вдигнем и да защитим държавата си,афганци, алжирци ,мали, тия само едно им е в главата джихат и нищо друго,как мислите че ще се интегрират в обществото ни,като те се водят от законите на шериата,жените им са покрити от горе до долу на училище не пускат момичетата,мразят ни нас християните и това е факт и са мързеливи мърсотията която правят в центровете кои да я чисти те не могат ли,какво общество мислите ще сме стия

10

Сандо

преди 10 години

перничани, говорещи арабски ... направо се спуках от смях като го прочето тва ... муахахахаха

9

Рали1

преди 10 години

До Лъжепатриотите!Протестирахме ,стачкувахме.Но не сме единни,не сме народ.Спасява се всеки поединично.Живеем на ръба ,ден да мине друг да дойде.Когато умре духовното,въпрос на време е да си замине и тялото.Душата е тази,която крепи-за съжаление много от нас живеят само за храната....Тъжно ,но е факт.Безразличието ни убива.

8

Лъжепатриотите!

преди 10 години

Абе ''патриоти'',що не протестирате срещу чистокръвните,български чорбаджии ,които откраднаха бъдещето на децата ви,а се дървите на други бедняци,като вас????Защото е много по-лесно,а и безопасно,нали?Под турско,като сме били знаете ли кои са ни мачкали и предавали най-много?Българските чорбаджии!

7

Да си го кажем

преди 10 години

добре че има полиция та да пази тия марионетки в парламента, иначе да сме ги изклали, като пилци.. а полицаите са просто еничарите на българите...

6

ВЪН ТАЯ СГАН

преди 10 години

И това решава проблема така ли , като сложим не един , а ЦЕЛИ ДВАМА КОМЕНДАНТИ? УАУуууу. *** гУеми сте бе другарки и другари, само да не ви излезе през носа в скоро време желанието да крадете.

5

Анонимен

преди 10 години

Винкело говори на вси езици!

4

Анонимен

преди 10 години

До аз съм българчеkoi da obiasn ,kato vsi4ki sa ***

3

Стоман

преди 10 години

Тия, "винкелите" като ги "почешат" веднъж и Асад-чо ще им се стори съвсем не толкова лош! Като им спретнат един бърз курс по български "Сървайвър", ще си бият петите в *** докато се върнат откъдето са дошли!

2

патриот

преди 10 години

а на нашите родители без пенсии, на децата от пансиона в Дряново например, кой ще подаде достатъчно ток и ще им го плаща, кой ще се погрижи за бедните и гладни българи. Народе събуди се, да изгоним тази сбирщина.

1

аз съм българче

преди 10 години

"Сред тях има 96 сирийци, над 100 афганистанци, граждани на Алжир, Сомалия и Мали."Обяснете ми афганистанците, алжирците, сомалийците и малийците от коя война бягат и защо се водят "бежанци".