9

Бай Хасан

преди 10 години

"Ще стимулираме учителите с жилища и безплатен транспорт". - ха стига ве ......................

8

Дан-55

преди 10 години

Висше образование в България????-нещо ненормално,като знам,че една *** - партиен лидер в/бивш/в Нюстендил завърши право и то с отличие,който по настояще е в затвора ,и се хвалеше,че той ще оправи град и държава-нещо ненормално. По повод бежанците-да отидат в държавите които щяха да нападнат Сирия,значи имат пари за оръжия ,а немат пари за бежанци-егати политиката.

7

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Човек бил станал, ама за БКП гласуваш.А по темата, повечето студенти са принудени да работят, било то и на 1/2 работен ден. Родителите не могат лесно да издържат децата си докато учат.

6

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !А кой ще гарантира, че няма да има тъпоъгълници от другата страна на чиновете, компютрите и т.н... Които ще отказват заверки, защото са се видели с малко власт...Подобна е системата в ТУ и УАСГ и честно казано не виждам да е много ефективна

5

до 7

преди 10 години

Колега, изкарах си магистратурата по "западна" система и научих повече за една година, отколкото за 4 години бакалавър в България. Всичко е до начин на мислене. В крайна сметка учиш доброволно и е в твой интерес да се научиш и да ходиш на лекции и упражнения. Образованието на запад струва една торба пари, по- добре е да извлечеш максималното за тях. Не е виновна системата, а хората, които искат все "тънко" да минат. Това е положението.

4

Ученик

преди 10 години

Нещо не ми е ясно как точно ще протича това "военно обучение". Ще има ли оценка, няма ли да има, кой ще преподава, какво ще се учи... прекалено неясно е, а да не говорим, че се съмнявам, че засегнатата възрастова група от ученици ще прояви някакъв интерес към въпросния час. Въобще, имам чувството, че ще са поредните "усвоени" пари.

3

до 2

преди 10 години

Напълно подкрепям, само дето някой по веригата лъже. Не са повече от 20 години, защото аз съм го изкарал през 2001. Вярно, че не беше масово, влязоха едни шапкари в час, прочетоха едни имена и съобщиха, че споменатите са освободени от часове за една седмица. След това ходихме по разни десантни и радистки кораби, обясняваха ни за локаторни апарати и стреляхме с автомати.

2

Hitler

преди 10 години

Евалла за военното обучение . Трябва всеки да има елементарна представа

1

Анонимен

преди 10 години

образованието ни отдавна е под всякаква критика, най-вече, защото ни учат, че най-добре е да си калинка