26

Don Korleone

преди 10 години

Ооох Капон, мила Капон...Как можа да ме предадеш след като ми целува ръката толкова години.И ти предаде фамилията...

25

хехех

преди 10 години

Знам цялата й история, казва човекът на Иван Костов. Аз я доведох в Демократическата партия. И ако има някой който може да разкаже съчинената й биография това съм аз. По времето на БСП тя беше най-близкия човек на директора на пловдивския панаир Калудов. Човека на БСП я настани в панаира. Сега тя твърди, че работи като политик! В няколко интервюта казва работя като политик. В предизборната й дипляна пише, че харесва КЛАСИЧЕСКА опера. Което означава, че има некласическа мария капонопера.

24

!!!

преди 10 години

леле тази Капон как предава боко.. хахахаха

23

vesko02

преди 10 години

До до Социалист У нас наука общо взето няма,има хора взимащи пари уж за наука,но те са обикновени крадци като тези които ни бутат този проект.Света все пак се развива, а ние отиваме в "Зоната на здрача"

22

Анонимен

преди 10 години

До GadnqraЕй това е, когато няма аргументи идват обидите. Поне си кажи от кои си, ние виждаме че си глупав и праволинеен в простотията си. Направо си кажи че си Гербераст, кланящ се на цар Тиква. Толкова са ви промили мозъците и до такава степен не може да мислите че ако утре видите Тиквата да се търкаля като *** в собствените си ла*на пак ще му ръкопляскате. А за енергия надейте да говорите. Не е за вашите мозъчета това.

21

Анонимен

преди 10 години

До СоциалистСлез на земята, вуйче, то бива да сте *** ***, ама прекалявате! Да си чул ние да добиваме ядрено гориво, че аз не съм? С АЕЦ ставаме зависими към ядрено гориво, точно толкова колко и към ток, само дето не складираме ядрени *** на територията си, да замърсява десетки поколения след нас. Не знам дали ти е ясен процеса в момента, но след като се изчерпа ядреното гориво от Козлодуй отива в русия, те си взимат полезните неща и ни го връщат, да си го закопаем под дюшек

20

Анонимен

преди 10 години

върл противник съм на ПСП, но съм върл и на ГЕРБ... и двете са преки наследници на БКП

19

optimist

преди 10 години

О, не само ГЕРБ, много правителства след тях ще плащат дълга за Белене. Проекта реално е спрян, но това не променя клаузите по подписаните вече договори (от Станишев).

18

Ели

преди 10 години

Тея хептен за балъци ни взеха, бе! Чак почнах и в името си да се съмнявам като ги слушам.... Чудя се дали ГЕРБ няма да пренасочат халеевата комета към нас и да се приключва......

17

Nuclear Burn

преди 10 години

Ех госпожо Капон я сега като сте толкова честна признайте си колко пари са ви обещани от американска страна да прокарвате техните енергийни интересни в България като плюете по Белене. Аз смятам че трябва да се направи разследване по тази линия. Трябва да се проверят "враговете" на проета Белене като гореспоменатата госпожа, Мартин Димитров, Иван Костов, които защитават американските ТЕЦ и добива на шистов газ. Същото трябва да се провери и построените 1040 MW фотоволтици!

16

до Социалист

преди 10 години

абе ти нормален ли си ? ти знаеш ли за 20 ( аз бих казал 40-50-100 ) години колко нови начини за енергия ще измислят ? ти *** ли си или живееш в пещера че науката се развива начините за добив на енергия се развиват и обогатяват... това комунистите няма такава напаст.

15

Анонимен

преди 10 години

Ако са искали да "присвоят" някакви пари от Белене, май далеч по-лесно щеше да бъде да не го спират, а?! Нещо в това съобщение няма логика! Първо спираш бездънната яма пък после "присвояваш"... та да забележат всички... Интересно защо намесват министрите... от съобщението на прокуратурата не става ясно нищо... ако е имало плащания кой ги е оторизирал? Просто не виждам защо веднага намесват министри, при това точно тези, които са спрели проекта. А какво стана с особените залози? Май нищо!

14

Анонимен

преди 10 години

До СоциалистСкъпи ми *** другарю, ако не крадяхте толкова много, централата щеше да е готова преди поне 10 години!

13

Анонимен

преди 10 години

До SpiroАбе Тиквата краде най здраво от всички, бих казал дори плячкоства. Това с което се нагуши може само Костов да се мери с него. А и при БСП си имаше и работа и добри пари и инвестиции и алтернатива за хората. Всяка година икономически растеж, добре си беше. Млад човек без работа - такова чудо нямаше. А сега за 300 кинта бачкаш по 12-16 часа и накрая и те водят на 4 часа. Тиквата окраде парите, бял ден да не види.

12

член

преди 10 години

В момент когато Eвропейкия съюз реши да ползва ядрената енергетика - ниие се отказваме от нея

11

Социалист

преди 10 години

До vesko02Ти си говори глупости колкото искаш. Може и да политизираш ама само ми запомни думите. Когато след няколко години станем зависими от внос на енергия няма да ти е никак смешно! И не знам какво плюете по оста че Русия искала да точи България чрез АЕЦ Белене при положение че най-скъпият ни ток е произведен в американски ТЕЦ! Такива като вас обеждаваха хората че в България е много скъпо да се произвежда и стигнахме до там че предимно внасяме! Просто консуматорско общество!

10

Анонимен

преди 10 години

До GadnqraБезкрайно тъпо изказване. Да не би да не сядаме зад волана всеки ден, след като знаем колко катастрофи стават ежедневно и ежечасно. Бъдещето на света е в атомната енергия и всеки който гледа поне 10 години напред знае това. Най-малкото защото след като всички държави около нас и като цяло в ЕС броят на АЕЦ става все по голям, цената на енергията спада и тока от нашите ВЕЦ или ТЕЦ ще става непокупаем, а цената на стоките произвеждани с него също. Аман от некомпетентни същества.

9

vesko02

преди 10 години

До СоциалистСъс сигурност ако БСП е на власт след двадесет години освен въглища и природен газ няма да има и България.

8

Социалист

преди 10 години

До vesko02Ще говорим след 20 години когато запасите на въглища природен газ и нефт намалеят и производството на енергия скочи значително. Важното е че ще купуваме енергия от Турция и Румъния. Както забранихме добива на шистов газ а от румънска страна ще си добиват колкото си искат. Здраве да е! В България всички разбираме от политика и енергетика!

7

desko03

преди 10 години

До vesko02Този проект има смисъл само ако НЕ се краде от него.