46

Капонов лобизъм

преди 10 години

Капон обслужва интересите на турската ядрена енергетика и мсячески съботира развите на българската такава.Няма понятие от икономически и технически въпроси,но си навира алчния *** навсякъде.Крадла и национален предател.

45

Избягал

преди 10 години

Поредната доза " комунистическа итина" за празните Български кратуни!

44

Anonimen

преди 10 години

Оппаааа,разбрахте ли сега защо ГЕРБ подстрекават към протести?Май има много кирливи ризи за вадене.Не може вечно да отклоняват вниманието ни от грабежа и геноцида на който ни поидложиха..

43

бг

преди 10 години

ААААААА...КОИ ГО ГРИЖА ЗА ТИЯ МИЛИОНИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,,,,,ХА ОСТАВЕТЕ ГИ НА МИРА ,КАКВО СА НЕКВИ МИЛИОНИ И КОИ ГО ГРИЖА ЧЕ БСП ГИ Е ОТКРАДНАЛО ......НАЛИ И ТЕ *** КАТО МЕН ..ДА НЕ БИ ДА ГИ ОТНЕСАТ В ГРОБА ЯА,,,,,,,,ПАРИ .ГОЛЕМ ПРАЗ КАТО НЕМАШ ***

42

Анонимен

преди 10 години

Цацата и *** Бареков мълчът като комоунист обрал мандра .

41

До Petko78

преди 10 години

А бе вярно, какво стана с незаконните бюлетини от Костинброд, докъде стигна разследването, по медиите никъде нищо не се споменава.

40

Анонимен

преди 10 години

Ах ти Капонке, ах ти *** ***, изпълзя от дупката където се беше скрила за да изпълниш гнусната поръчка. Не можете да окаляте Марин Райков колкото и да се опитвате. Трудно е да допуснете че може да има и честни хора.И този *** от ДСБ се включва - няма да излъжете дясномислещите да гласуват за вас, колкото и да се напъвате. Та вие се сдружихте с Пръмова комунистката нещастници

39

Анонимен

преди 10 години

И какво се оказа накрая - че независимо дали БСП, ДПС или ГЕРБ са на власт, все се краде и краде.

38

Лала

преди 10 години

Червените правят какво ли не да провокират ГЕРБ. Дръжте крадеца вика крадеца. По този начин могат да си гарантират 4 години мандат. Те това искат нали. Те и компромати успяха да доидат на власт. Обаче нищо не казват за Цанков камък и за техните дела по присвояване на пари от Белене.

37

Анонимен

преди 10 години

Тая държава ще се оправи само след ядрени бомбардировки.

36

Анонимен

преди 10 години

На това му се вика "Политическа метла" и "Лов на вещици". Що никой не разследва "Цанков камък", 1 млрд. евро дадени за АЕЦ "Белене", договорите за автомагистрали (Батко и Братко), срещите на Румен Петров с Галеви, инициалите Р.Овч. в писмото на Вальо Топлото и защо ни спряха парите от еврофондовете по времето на Тройната коалиция (2005-2009). Гнусна работа !

35

Анонимен

преди 10 години

24-ри години в БГ нищо не се краде, просто материални и финансови държавни средства по закон си сменят собственика и толкоз, кервана върви - яко е натоварен, а кучетата все по тихо лаят..

34

megi 55

преди 10 години

Поредната бомба без взрив! Ами това дето е в последната част на статията,че не е вярно и няма такива плащания др.Капон и Иванов знаете ли ,че водят до дело за клевета? Така е за съжаление в БГ.Неуспелите особенно в политиката "творят"компромати за успелите.

33

герберска драма

преди 10 години

една по една лъсват кражбите на Тиквата. Досега го слушахме какво говори, сега гледаме какви ги е вършил всъщност! Ако искате да не го съдят него и шайката му - отидете на протеста.

32

член

преди 10 години

Турция има три ядрени електроцентрали,ние се чудим втора дали да построим...

31

Анонимен

преди 10 години

Става въпрос за много повече париТези 18 млн. евро са джобните пари на Боко и компания,които не са ги покрилиБУДА е източил стотици милиони по проекта "Белене" и това се знаеше още,когато беше на власт.Тиквата гордо казваше,че бил спрял проекта,но продължаваше да изнася пари за банковите си сметкиСамият "РосАтом" се чудеше защо БУДА казва,че прекратил договора ,като официално няма нищо подписано и това беше 2 месеца преди да изритат БУДА от парламента !!!

30

gude

преди 10 години

Predstoi ni tepurva plashtaniq shtotu inache Stanishko i Dogan shte budat linchuvani :)

29

www

преди 10 години

РЕЗУЛТАТ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО - ЗАДЪНЕНА УЛИЦА -

28

хехех3

преди 10 години

Мъжът й Емил Капон е изключително читав човек. Не знам и нямам обяснение как я търпи. Той е нормален като телосложение, като психика. Те бяха колеги в панаира и там се залюбиха. Може би защото е доста по-възрастен от нея и затова я понася, разказва Христо Марков. Той твърди, че е пребит с думите : Имаш много поздрави от Мария Капон. Нямам доказателства, че покушението срещу мен е поръчано от Капон, може да е постановка на нейни неприятели, защото, знаят мнението ми за нея, казва известният плов

27

хехех2

преди 10 години

А защо е толкова пълничка?, пита електората. Защото яде, тъпчи се, отсича Марков. Защото Мара Копон няма елементарно чувство към действителността. Приказките й, че е дебела заради болестно състояние са глупости на търкалета. Без да е въздържател, Мара Копон не била алкохоличка. Пие, но не съм забелязал да се напива. Освен веднъж в Банско с Праматарски се бяха напили двамата, танцуваха. Иначе не съм я виждал пияна, в интерес на истината