12

ANONIMEN

преди 11 години

do ANTIMUTRA MNOGO SI PRAV.AKO 4ALMALIITE RE6AT I TE DA KI4AT DARVETATA NYAMA DA IMA SVOBODNI TAKIVA.MALE MILA KOLKO KAMIKADZETA 6TE SI GLEDAT PORTRETITE OT VISOKO.A 4E TOVA E KO6TUNSTVO E .NE MOJE VRA4KI I YASNOVIDCI DA STOYAT REDOM DO SVETTCI.

11

Нели

преди 11 години

Идеята е добра. харесва ми:) Пожелавам да се случват повече добри и хубави неща . ПС:До Християнин и Адолф: Бръмчете си, доброто винаги е по-силно от злото. Господ Ийсус Христос е над всичко, да се свети Името му. Амин!Анонимен, какво ти пречат католиците! Християнинът няма партия, Господ вижда от небесата.

10

Ваш Адолф

преди 11 години

В 21 век няма място за мюсюлмански и християнски секти. Всички религии да се забранят. Вярващите в концлагери, за да се освободи място за новата научно-технически-познавателна човешка раса.

9

Анонимен

преди 11 години

Ми супер. Досега се кланяхте на картинки, сега почнете да се кланяте и на цели дървета. Католиците пък си имат статуи, дето правят процесии с тях.. И после обяснявайте как х-тиянството не е идолопоклонство.

8

Киро К-рестия

преди 11 години

***, накичли дървото с разни простотии, то не остана дърво и придода в градовете на което да няма ПОЧИНА Д-Р. ДОЦ. МЕД. НАУКИ МИНКА БРАДВАРОВА. или КЪРТИ, ЧИСТИ ИЗВОЗВА, СКУБЯ МИШНИЦИ 20 ЛЕВА, ТРИЪГЪЛНИК БЕЗПЛАТНО, ЛЕКУВАМ ХЕМОРОИДИ.КОМ и е такива простотии. Първи го въведоха електората на БСП и ДПС , целите градове са в бабешки некролози старателно залепени на 2 метра височина от иначе болните пенсионери които не могат да стоят прави в автобуса и т.н.

7

ffff

преди 11 години

***, защо слагате две врачки редом до св.Иван Рилски? *** народ!

6

Студент

преди 11 години

Поредната търновска идиотщина. Тея в търново повечето са от ***- нагоре...

5

пламен

преди 11 години

идолопоклонници

4

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДВЕ...НЕЩА НЕ СА ДООБМИСЛЕНИ.....ИМА БАКЪР ПО ИКОНАТА И Е ОПАСНО ДА ПАЛИМ СВЕЩИ В ГОРАТА....

3

АНТИМУТРА

преди 11 години

Аз вярвам в бог и съм християнин но не може всеки да зачука по една икона на дърветата това е кощунство нахалство наглост и вандализъм!Дайте и надгробни плочи да правим където си поискаме ААААААА!Пишете ми минуси ама нямате грам акъл в главата и добре си го знаете ;D

2

tt2

преди 11 години

там където няма вяра има суеверия - това е - да полежал да на земята и нам какви щуроти и коя е тая вангелия - ако са окачили снимки на врачки - параклис за чудо и приказ е

1

АНТИМУТРА

преди 11 години

Чист вандализъм!!!Не може който където си иска да си прави каквото си иска!!!Нали и чалмарите и те ще поискат да почнат да окачват това онова!