122

Teo

преди 10 години

Принципно това, което казва този човек е възможно. Но, някак си, не мога да вярвам на човек, "предал собствените си майка и брат, като лъжесвидетелства, че те планирали бягство."Колкото до самата Северна Корея, за мен тази тяхна изолация, диктувана от номенклатурата сама по себе си е геноцид спрямо собствения народ.

121

ХА ХА ХА

преди 10 години

А сега е време за добрата новива за турция(тоя"сайт" е ЛЕСНО предвидим) НО вие "умните си плювайте Корея

120

kaspar_garov

преди 10 години

не съм чул за някой които иска да емигрира в сев. корея, виж към америка идват много от бг

119

Анонимен

преди 10 години

и къде са лицемерните американци, проповядващи и налагащи демокрация и свобода из целия свят, правещи всичко в името на обикновения човека?!?!?! или нещо май в северна корея няма нефт, злато, геополитически интереси тва онова...

118

Анонимен

преди 10 години

А после ходете и пак гласувайте за БСП... Мръсни комунисти!!!

117

П.Петров

преди 10 години

Когато казвам, че комунистите са изключително прости имам основание.Не е проблем нещо да се направи, проблем е цената да се направи и какъв е резултата ако се направи. Това е основен принцип в природата и икономиката. На комунистите това винаги им е убягвало, затова на всеки 10 години фалират държавата!Комунизмът е зло съизмеримо само с фашизма, което трябва методично и безкомпромисно да се ликвидира!

116

Анонимен

преди 10 години

На всякъде е нужна чистка, това което ни поднасят като новина е, пропагандата на американците. Тия вече ги знаят и малките деца, но защо медиите не започнат да лаят малко и срещу тях???? Някъде да сте прочели нещо лошо за Америка???

115

Анонимен

преди 10 години

Не си мислете, че това е комунизъм. Никъде по света не е имало комунизъм или управление и управляващи, които да се стремят към него. Това е чист деспотизъм, тоталитаризъм под маската на комунизма.

114

Анонимен

преди 10 години

В америка на всеки 15 минути се извършва "убийство". Понеже съм живял и в социализма и сегашната, така наречена демокрация. Мога да ви кажа, че преди 89-та си бях по добре! Не защитавам кумунизма нито сегашната демокрация, съдя по начина ми на живот!

113

Сър Пичук

преди 10 години

Не знам някой да се е опитвал да "избяга" към комунистическа държава... защо ли все става в другата посока?! :Р

112

Peshonizer

преди 10 години

Зловещите концлагери на Северна Корея. Мъчения, масови екзекуции, гладуващи деца в килии. Населението в последните десетилетия се е увеличоло от 19 милиона(1989) на 24.5 милиона(2013).Прекрасни условия за живот в демократична България. Магистрали, молове, член на ЕС. За последните десетилетия населението е намаляло от почти 9 милиона(1989) на 6.9 милиона(2013). Вие си правете изводите колко е зле в Северна Корея и колко е добре в България.

111

kaga

преди 10 години

Доколкто знам, западните чужденци се допускат само по определени маршрути в Пхенян, където всичко е направено да изглежда нормално. Само че хората, които живеят в сотлицата, са внимателно подбрани - да не са слаби, да са с проверени политически убеждения и т.н. - всичко с цел заблуда на посетителите. Имаше един епизод на BBC Panorama - скрита камера в Пхенян, където си личеше как всичко е дирижирано. Който се интересува,нека прочете "Nothing to Envy - Ordinary Lives in North Korea" на B.Demick.

110

Анонимен

преди 10 години

Всички подкрепящи американската и руска престъпна идеология, духайте супата!Когато едно общество е зряло, умее да се оправя само, не като вас (*** с помощи)

109

Анонимен

преди 10 години

До ТHE ПатриотИ в двете държави ли си пребивавал или така да кажеш нещо.

108

ХА ХА ХА

преди 10 години

"медиите" са за това(ТЪПАНАРИТЕ ДА повярват в това което "четат")

107

Анонимен

преди 10 години

Е то няма нужда от сводна мисъл , на никой не му трябва такова зло ..... ! фактМеждународна федерация на свободните мислители, ще си е.е майката!

От много време искам да попитам комунистическите *** един въпрос. Ако КНДР е толкова чиста, развиваща се, демократична, социална и справедлива комунистическа държава, защо тогава всички севернокорейци се избиват да бягат нелегално при "прокажените си южни съседи? От хубав живот ли? Преди 10 ноември у нас също ни убеждаваха, че тук бил "раят на земята", а западът бил "прогнил и загниващ". Но цели тълпи бягаха през на запад или загиваха на границата. Защо бягаха? Нали родината ми беше рай?

105

Анонимен

преди 10 години

ами тея дето тук харесвате сев.корея че вземете отидете там бе...щом там се живее добре.

104

ХА ХА ХА

преди 10 години

И ПАК ПИТАМ-някой вярва ли и дума на тоя антиБЪЛГАРСКИ "сайт"

103

Zak

преди 10 години

До jonesDa brato po-dobar :) ti kade bi izbral da jivee6 , v USA ili North Korea ? Mislq, 4e otgovora e qsen . Ako si iskren de