142

минувач

преди 10 години

интересна статия за мръсния комунизъм....а тоз е пълен *** предал майка си и брат си ....и гледал как ги убивАТ,....***

141

бай чо

преди 10 години

Е, кое му е хубавото на презрелия комунизъм ? За мен комунизъм и фашизъм са на едната страна на медала.Ние също си имахме лагери - Белене и др. Преди Хитлер, Сталин ги беше изградил ненормалните пространства.Срам за човечеството !!

140

koci

преди 10 години

До лекар до 157Преди 2000 години за трансплантация на сърце не бяхме 4ували нищо.Разбира се ацтеките малко по късно правеха някакви опити но маи все неуспешни.Едва през 60 години по ББС чух за такива 4удеса но за правителството е имало вси4ко дори и такива операции.Накрая само да добавя 4е си *** и лъжец.

139

Кабули

преди 10 години

До АнонименТова трябва да означава, че и българите са ***, защото 70 години търпят комунизма и развития комунистически капитализъм.

138

Еи,аман бе

преди 10 години

ШШШ,аре стига с тази пропаганда бе,неделя сутрин е .Кой вярва на тези глупости още.Само овцете,*** аз не съм

137

аз

преди 10 години

@ студентКак така проучваш? Влизаш в първата агенция и питаш за самолетен билет за Пхенян. Купуваш, цъфваш на летището, мяташ се на врата на КПП-ееца, целуваш го в устата и си готов.

136

лекар до 157

преди 10 години

Само искам да ти кажа за "безплатното"здравеопазване.През 80-те години редовият българин болен от инфаркт е бил опъван за 2 седмици на легло-(постелен режим).Несе е правело нито фибринолиза ,нито PCI.В тогавашните студентски учебници не пишеше за тези методи.Така смъртността е достигала до 40%.За фибринолитиците за пръв път чух...от Би Би Си!!!В правителствена болница разбира се е имало всичко,но за "елита от БКП".Може би звучи чудовищно ,но е истина,за съжаление.

135

Анонимен

преди 10 години

Добре че на запад се зачитат човешките права, затворниците не се измъчват, не се изтръгват лъже признания и в затворът винаги се влиза само с присъда.Гуантанамо е измислица на терористите и комунистите. Ние затова ги затваряме там. Защото лъжат. После как да не ги бием, като се оплакват.

134

nashenetz

преди 10 години

До Аломлад и незнаещ си, явно. да ти кажа честно - ето това е комунизмат ! и у нас беше подобно, а за Русия да не споменаваме. бади благодарен, че не си го преживял, иначе нямаше да си драскотиш из нета сега.

133

Ало

преди 10 години

Кога се върнахте от Северна Корея!?Само извратено съзнание може да измисли подобен Джурасик парк.

132

bbb

преди 10 години

Комунизма неможе да се разбере от ***,затова образователната система беше силма и ставаше по силна,и имаше къдърни кадри в управлението.Пример Тодор Живков,факти колко искате,запада е една ябълйка намазана с парафин от вън лъска та свети отвътре гнила.Къде са ви болниците,къде ви е социалната систе,а,каде ви е производството,каде ви е качеството.Няма го комунистите го изядоха,все комунистите,аз до сега образован интелигентен човек дето да плюе по комунизма не съм видял само упадъка.

131

Учуден

преди 10 години

НагоренПопокатепетъл,А ти от къде знаеш, че "средният ръст на северно-корейците е с 20 см по-нисък от този в Южна Корея"? Нали Северна Корея е затворена страна? Северно-корейците надали са публикували данни за средния си ръст. ООН няма достъп до страната. Как тогава разбра, че са 20 см по-ниски? Или и това си го чел в някой пропагандистки сайт?

130

Чоки

преди 10 години

До ИСТИидея си нямаш колко е "измислен" проблема в Сирия и какъв интерес имат и САЩ и Русия. За какво ли пък да ти отварям очите.....По-добре си стой невежа, по-добре ще е за теб... няма да си тормозиш мозъчето!

Наскоро медиите пуснаха интересен факт. Изследване сочело, че близо 50 % от южнокорейците не искали вече обединение със севера. Заради икономиката. Обединявайки се, Югът ще трябва да изхранва бедния Север. Ще се получи ситуация като с днешна Германия - западът богат, икономически силен, а изтокът - беден и гладен. Наследство от бившия комунизъм. Така ще се получи и в Обединена Корея. В момента цял Пхенян работи и се изхранва в южнокорейските заводи, намиращи се на границата.

128

rudeboy

преди 10 години

Candy, на мен ми липсват издевателствата от Гуантанамо бей, кажи ми моля те къде да емигрирам? :)

127

Чоки

преди 10 години

Старнно как Американците и Англичаните разсъждават, че живота на човек не струва там... Я да се сетим в колониите на Англия колко е струвал векове наред. За САЩ колко струва животът на другите всички знаем.... 2 атомни бомби 200 000 изпепелени.... Бомбандировките над Лайпциг и Дрезден с/у ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ още 250 000... В София само 4000! Втората св. война. А сега колко струва за тях по всички размирни краища не света където се месят..... Дали тази статия не е пропаганда и демагогия..

126

Чоки

преди 10 години

До АнонименПросто има ядрено оръжие... това ги спира ;)

Друга интересна теория се разви тук. Северна Корея увеличила населението си с 19 млн. души и това било доказателство, че животът там бил хубав. Увеличиха се хорицата там, вярно е. 30 години получават храна от ООН, щото Ким не ги хранеха. Китай им помага. И въпреки това си недояждат. Средният ръст при тях е с 20 см по-нисък от този в юга. Защо ли? Обикновеният човек там никога не е виждал компютър, телефон, кино. Дори портокалите и кроасаните са лукс. хубаво било, искате да живеете там? Отивайте

124

Daniel

преди 10 години

Interesno kolko trqbva da scrollna za da vidq komentar ot sorta na:Abe tuk e po-zle!

123

Candy

преди 10 години

На който му липсва комунизма Северна Корея го очаква с отворени обятия.