35

Анонимен

преди 10 години

Под загрижеността на др.Михалевски прозира настоятелното желание да се вкарат в общест-вените поръчки фирми еднодневки,за да се краде по-лесно. Не плаща данъци,осигуровки,както и заплати и след 6 месеца фирмичката изчезва от хоризонта и се пръква нова,но със същата цел-за максимално кратко време да вземе максимално много обществени поръчки и след това по схемата.В ЗОП трябва да се въведе и критерий участниците да имат капитал поне 2 пъти над стойността на поръчката за да има гаранции Възложителя

34

kalinkamalinka

преди 10 години

Па нали тия мастодонти строиха магистрали , любимото занимание на Б.Б.

33

ivo

преди 10 години

А бе ХЕРПЕС смотан.Малко са ти фирмите ли?Искаш *** и Пульо да имат фирмички за можете да лапате още,а?Не се ли засити гад *** спинозна комунистическа?

32

Помните ли

преди 10 години

Най-често СД Лайтинг АД се състезава със себе сиЗам.-министър си уреди смяна на крушки за 4 млн. лв.Договори с фирми на Димчо Михалевски предизвикват скандали в общини

31

Михалевски папа$

преди 10 години

За едногодишното си съществуване софийското дружество СД Лайтинг АД сключва договори чрез пряко договаряне за ремонт на уличното осветление в общините Каварна, Девня, Нова Загора, Лясковец и Димитровград. Още докато е зам.-кмет по строителството на Кърджали, името на Михалевски добива скандална слава покрай избора на фирма, която да подмени уличното осветление в града. Поръчката на стойност 1 400 000 лв. е дадена на регистрираната в София фирма ДИМОВ КЪМПАНИ ЕООД, с управител Красимир Димов. На местните избори през 2003 г. Димчо Михалевски е кандидат на БСП за кмет на Кърджали.

30

Dinosaurus

преди 10 години

Ало, Михалевски! Да си чувал колко струва водното огледало или яз. Цанков камък в родния ти град? А да знаеш на Доган хонорара за консултант по втория мегапроект? А да знаеш случайно, че 1/3 от София няма канализация, но село Дръндар на Доган има? А да знаеш защо АМ Хемус стига до Правец? А нещо за Белене да кажеш (20 милиарда минимум)? Да продължавам ли? И какви фирми ги реализираха и как са избрани? А за Дунав мост 2 или АМ Люлин, или защо Тракия се завърши чак сега, като е проектирана 2000г?

29

поля

преди 10 години

"Бившите създадода фирми-мастодонти..." и настоящите се скъсаха от рев, че има мастодонт в тая държава, който не е техен.

28

Shop

преди 10 години

Михалевски смята, че генезисът на проблема е започнал през 2008 г., когато е въведено изискването за критерии за изпълнението на категориите строителство----------------- Е, тогава какво са ви виновни бившите за нещо, което вие сте установили със закон?

27

Shop

преди 10 години

До МенЩе спечели. Като обещае 50% за Моника и 4-те и дечица...

26

aze

преди 10 години

Тоя трътльо е нашляпал еб***ти глупостите

25

Мен

преди 10 години

И как министърът си представя ЕТ "Бай Салим - Мастара" с назначени 4-*** от малцинствата и още 10 без договор от спирката сутрин, да спечели търг за 15 милиона за строеж на болница например ?Малките фирми взимат малки поръчки, големите - големи. Той не че ББ беше цвете, ама тия все едни идеи вадят от... абе не знам откъде им идват, че и изказвания и прочие.

24

Анонимен

преди 10 години

Димчооо,ами дайте магистрала Хемус на ЕТ Ачо,ЕТ Гачо и ЕТ Баба Минка.Тези са точно толкова хахави колкото и БокУ.

23

sokrat62

преди 10 години

"Бившите създадоха" кои бивши г-н Михалевски и бивши и настоящи са все комунисти, от 1920г. на насам, когато пак партията 100-летница предаде Ал. Стамболийси на братята ви по оръжие и идеология фашистите за да го заколят. Моля ви се от сърце не използвайте бившите защото това сте пак вие. О неразумний български народе поради що продължаваш да им имаш доверие и да им гласуваш на БКП-БСП и ДПС-ДС????????

22

Да не се лъжем

преди 10 години

Доносник Буда уби България не само бизнеса,между другото повечето строителни фирми са свързани с МВР шефове включително и със сегашния министър!Да не се лъжем МВР е и държавата ,и наркотиците и мафията не случайно западна Европа не ни приема в Шенген!

21

СТИГАА !!!!

преди 10 години

Вместо тези поръчкови коментари излезли от централата на БСП, моля върнете ни на ТЕМАТАКАКВО СТАНА С ГОЛЯМАТА ИЗМАМА ОТ КОСТИНБРОД ИЛИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА Е ПОРЪЧКОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.КАКВО СТАНА С ПОЛИЦАЙТЕ ДЕТО ЩЯХА ДА ГИ ОТКРИЯТ, ЧЕ БИЕХА НАРЕД В ДЕНЯ НА БЕЛИЯ АВТОБУС. АЛО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ -- КЪДЕ СЕ СКРИ СИНЕ МАЙЧИН КОМУНИСТИЧЕСКИ, НАЛИ РАЗСЛЕДВАШЕ НЕЩАТА -- *** С ***

20

до 20

преди 10 години

А вие НЕ ЗАБРАВЯАЙТЕ, че Батко и Братко и през последните 3.5 години се разигарваха коня на воля, печелиха всички, така наречени "обществени поръчки" и с помощта на Главната Мутра, Васил Божков, арх.Петър Диков, Стенли и Котараците направиха доста тлъсти пачки. Само че за това герберастката независима пропаганда не пише и ред.

19

sokrat62

преди 10 години

стига с тоя ГЕРБ, Бойко се насади на пачи яца заложени от БСП/ДПС/ДС още от 2003г., не го оправдавам, че беше заобиколен от измамници, че назначи "калинки", че сигурно произхода му е мутренски, че нямаше нужната подготовка да управлява... но единствено ГЕРБ обяви война на всички мизерабли, размрази фондовете,уволняваше всеки некадърен министър та накрая махна и Дянков а не трябваше, трябваше да се раздели с Цецо-милиционера и Миро-мършата и да изкара на светло действащите ДС агенти

18

Иван

преди 10 години

Михалевски кой създаде батко и братко - ЗАБРАВИХТЕ ЛИ - НИЕ НЕ СМЕ !

17

sokrat62

преди 10 години

до митоваотговорът се съдържа в думите на Михалевски: "генезисът на проблема започва 2008г." абсолютно вярно защото тогава управляваше Доган и по негово настояване се въведоха изискванията за категориите и така примерно "Алпина" единствена може да строи язовири а пък грабливата птица да е консултант-хидроинжинер, който дори обикновен теч на мивка в сарая не може да поправи.Вервай ми и за наредбата и за ЗОП щото съм врял в казана тогава а огняри бяха С. Ковачев, д. Михалевски, А.Доган и Станишко

16

заради ГЕРБ

преди 10 години

Какви фирми , заради ГЕРБ сме в чужбина понеже в България Мафията казваше кой да прави бизнес