37

Хей

преди 11 години

Хей много *** се навъдили - къде ги виждате всичките тия комунисти и реформатори.Чисти комунисти или социалисти отдавна ги няма, а за реформаторите още повече нали 22 г само реформи правим (ако беше пластелин след толкова мачкане на вода щеше да стане)Искат оставка (стани да седна), а аз искам ПАРИ ама няма.Ако Дянков се върне определено нама да има - от Мост в нищото, Пирамида в Търново или Космодрум в Пловдив - и др. мераци за величие.

36

laura

преди 11 години

получило се е малко пародийна версия на "сблъска на титаните". Но за Бойко е разбираемо че ще тръгне да защитава Плевнлеив, нали е негово протеже. Той го избра да стане президент

35

smehurko:))))))))))

преди 11 години

До АнонименЧе сте *** и прости пролича с платени автобуси и хора:)))))))))даваха го по НОВА ТЖ .Хората си признаха планен транспорт от секретарки на БСП И ДПС.Е няма г=л прокуро и прокуратура.Платени гласове на изборите снимано и доказано се пак. не е анонимен сигнал.Платени и тук драскачи само и само да грабете още

34

Анонимен

преди 11 години

Прокопиев, Цветелина, Борисов, Плевнелиев: четирите мутро-еничерски стълба на соросоидното колонизиране на България. Автори и изпълнители на криминални и стопански престъпления, и генератори на перманентно национално предателство. Докато те са на свобода, Родината е в опасност.

33

Анонимен

преди 11 години

"Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: архив, БТА"---А на снимката - всеки друг, но не и той...

32

Анонимен

преди 11 години

До НЕМА ОПРАВИЯКаква победа бре будала?

31

НЕМА ОПРАВИЯ

преди 11 години

АТАКА ПОБЕДА !

30

oho boho

преди 11 години

G-n Stani6ev...pitam se ne 4uvstvateli nqkakvo nedobstvo da sporite....meko kazano s *** kakvato e Borisov....ne Vi li e qsno 4e intelekta na tozi individ e po-blizak do tozi na rastenie,otkolkoto na *** strada6ta ot umstvenna nedostata4nost....no az imam obqsnenie....ba6ta mu go e pravil kogato nai ne mu se .....iskalo ...ili prosto go e sabral po pogre6ka ot 4ergata

29

egd

преди 11 години

Vsichki ot tozi parlament da se iznasqt. Nikoi ne stava!!!! Tova ne e politika a jalak cirk! Sramota, ograbiha darjavata i naroda!!! Tolkova umni hora s obrazovanie sa bez rabota a se ostavihme na tiq da ni upravliavat!

28

thegbc

преди 11 години

няма известен комунист от оно време който да не мрази Станишев и да не го опраделя като човека който ще затрие БСП като партия.. Другарю Станишев, вие сте един от най - некадърните получовешки същества в света не само в политиката... вие следвате една филосфия на умопомрачен, откачен и извратен ***! Единственото което винаги сте правили е да дърпате държавата колкото е възможно надоло , за това ви признавам като най - великата личност ...вие сте един масов убиец , извратеняк бе капка стаж!

27

bgsoldier

преди 11 години

Да, свалете и Президента. Вас на това са ви учили, всичко да разчиствате по пътя си. Казвахте до април месец,че Герб управлявали еднолично и било тоталитаризъм, а сега какво ще е, ако и Плевнелиев падне. Направето го, така или иначе на българинът му писна, нека роби да са ви помаците и *** в тая държава!Кадърните и работещите почнаха да бягат. От днес още по-зле ще става. Честит ви заем братя българи, честито и на ромите. Ще плуваме в пари от днес, черпя кебапче... само тези по терминалите!

26

тикве

преди 11 години

*** правят всичко напук, защото още си мислят, че ако падне това правителство, някой ще гласува за жалката им партийка, която показа, че е способна само на кражби, далавери, контрабанда и т.н.

25

Анонимен

преди 11 години

Бесни сте сега, че правителството ще изтегли 1 млрд лв. заем, защото вие няма да го харчите, това е единственото, което ви възбуждаТова изречение казва всичко!ВАЛ789 много добър въпрос наистина: защо Борисов и Райков преди са искали този заем а сега не. Двуличници пет пари не даващи за страната си!

24

обективен

преди 11 години

Не бе червен *** 21, говоря ти за ГЕНОЦИДА на болшевиките ти господари от 1944 г. до ден днешен!!!!! зА ТОЗИ геноцид скоро ще има Видов ден!!!!!!!!

23

biser62

преди 11 години

Вече и псевдо президентът не може да го подкрепя, защото ветото е отменено, следва оставката на Росен Плевнелиев.

22

Убиец

преди 11 години

Време е за политически убийства вече. Трябва да бъдат проснати тия *** в локва кръв !!!

21

Анонимен

преди 11 години

Братя, настана време да повторим подвига на Аспарух- хващайте багажа и да се омитаме докато можем. Няма героизъм в глупостта! Щом няма смелост да палим барикадите и да правим саможертви, нека си отидем поне обидени, а не изритани от комунистическия режим!

20

Анонимен

преди 11 години

до 21 геноцидТи за ГЕНОЦИДА над ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ ли питаш? Или за тоя над арменците или с по- нова дата над кюрдите? Ще ти кажа бе, само питай!

19

val 789

преди 11 години

Този милиард заем,който така ожесточено се коментира БЕШЕ ПЛАНУВАН да се изтегли много преди днешна дата.Искаше го ГЕРБ на които Костов от ДСБ каза,че е престъпление да имаш толково пари в резерва,да го опоскаш и да искаш заем,после служебното правителство на Райков искаше да го изтегли,но не го допуснаха,а сега и това правителство иска този заем.Това означава,че хазната действително се нуждае от него.Може ли някой да ме каже,защо Борисов и Райков преди искаха този заем,а Борисов сега е против!!

18

Анонимен

преди 11 години

Дебатите в парламента ми приличат повече на спор между малки деца, такива са им и аргументите. Нито едните се аргументират правилно нито другите езиковата култура ли им е слаба що ли? Всяка една теза се подкрепя с факти а тук не се виждат такива. Вече се чудя защо ли хора с умствен капацитет на малки деца ни управляват и вече не се чудя защо сме на такова дередже. Вместо да работят за Държавата всяка партия работи за себе си или за тоя дето дърпа конците зад кадър. Жалко е!