24

Алекс

преди 10 години

Ох, ама че сапунка. Търсите драма там където я няма! Новият правилник e почти същия като стария. Няма забрани за ползване на Фейсбук в ЕК. Просто ВСЯКА публична личност, или заемаща публична длъжност, представляваща държавата, а не само себе си, трябва да бъде премерена в действията и думите си. Това важи не само за МВнР, а за всяко едно ведомство. В президентската институция например, правилата се спазват най-строго по отношение на публичните изяви и е напълно логично да е така. Фейсбук отдавна

23

Аз

преди 10 години

Вигенин решил?Каквото каже братството...

22

megi 55

преди 10 години

Вигенин както я е започнал с нов кодекс за външно министерство да вземе да напише и изборния кодекс,докато М.Манолова се мъчи на плажа!

21

NORM

преди 10 години

Точно така Вигенин,като едно време без лично мнение,каквото каже партията,това е.

20

batevale

преди 10 години

Най-важно е да не се случва "Мисия Лондон".

19

Путев

преди 10 години

Мъж е Ваджайнин. Рече и отсече!

18

boyko_stoew

преди 10 години

Стига сте ме трили...!Не заради мен...Не заради Вигенин...НЕ заради така наречения НАРОД...А ЗАРАДИ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАМЕ ДА ПРЕДПАЗИМ ОТ ВИГЕНИНОВЦИ,СТАНИШЕВЦИ и в този ред Номенклатурни ***. Вигенин и Станишев искат да СЛУЩАМЕ САМО ТЯХ. Аз искам да Знам Мненията на Чуждестранни представителства за Управлението ни,

17

close BG

преди 10 години

Ваджайнин:)))

16

усукване

преди 10 години

А как един дипломат, ФОРМИРАН по време на социализма ще бъде безразличен към столетницата?Вигенин, това не е ли страх, че се връщате към "ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ" от ТОТАЛИТАРНИЯ период 1945-1989 и искате да кажете, че сте УЖ демократи?Има ли такава забрана за френски дипломати- да не се изказват ПРОТИВ онези, които са на власт???? Това беше при мръсното соцком време 1944-1989? А остави ли столетницата на работа ДИПЛОМАТ от 1930 -1940 година след 9.09.1944?? НЕ!!! ВСИЧКИ БЯХА УБИТИ или ПРЕБИТИ в Белене и Ловеч!ПОдайте ОСТАВКА! Та вие нахално ни връщате в СИБИР, а ползувате облагите на ЕС! Т.е.-

15

Анонимен

преди 10 години

Mafiqta na sergei 6to gi e strah ot naroda i se pazqt s policiq

14

бг

преди 10 години

До Социалисттъжното е,че все зависим от някого

13

Бигуй

преди 10 години

Ако ти, Соте, си ме назначил за посланик, чиято единствена задача е да провежда политиката на страната ни, то как да говоря или пиша срещу теб. Ако не съм съгласен с външната ни политика, никой не ме държи на сила на заемания пост и не ме спира да си се прибера в България по собствено желание. Посланик съм, или най общо-казано - дипломат, за да провеждам външната политика на Република България.

12

Анонимен

преди 10 години

Dokoga 6te bqgat mafiqta na sergei ot naroda balgarski

11

Социалист

преди 10 години

До бгТака е! Няма две мнения по въпроса. Хубави времена бяха сега гледаме 24 години ЦИРК! През социализъма имахме 2-3 фалита на държавата и се справяхме бързо с кризата. Днес сме 24 години фалит и разграбване. Единственото което се е променило че животоспасяващите средства не идват от СССР а от ЕС!

10

бг

преди 10 години

До Социалистглавата ти е пълна с петолъчки братле

9

Сотир

преди 10 години

Член първи, голям и единствен: "В кариерата се напредва с яко дупе"

8

BIG AL

преди 10 години

Когато се атакуват УСТОИТЕ на Демокрацията , свободата , Правото на избор - с купуване на гласове, манипулации в деня за размисъл , пристигащи от Турция - неясни гласове , връщане на ДС- муцуни във властта, загробващи руски проекти - без цент за държавата /Южния/ , насочване на България - на изток, вместо на запад - към ЕС - все пак сме членове , .. то тогава нещата са опасни , ОСНОВНИ , бъдещоопределящи за дъжавата ни .. ТОВА са основните и важни неща !!! И ВСЯКО обединение срещу това - е важно.. Не искат ли всичко това младите по митингите ???

7

Анонимен

преди 10 години

Syper naglo sa6testvo vigenin

6

Социалист

преди 10 години

И какво значение има ако наистина е гей!? Нали се стремим да разчупим стереотипите и да бъдем наистина една демократична държава!? Типично по герберстки - като не можеш да орониш имиджа на някой по "цивилизован" начин го нападаш селската! Нима Дянков се държеше мъжествено!?

5

Социалист

преди 10 години

До graywatchВсеки министър има право на лично мнение. То за това е и министър щото управлява някакво министерство. Нали за това е сложен. Някой като пита - "Що в МВнР еди кво си!?" да излезе министърът и да каже: "Така така". Посланиците са като прости работници. Нямат право на лично мнение и са длъжни да работят за държавата. Ако днес сме начертали социалистически план - ТЕ ТРЯБВА ДА ГО СЛЕДВАТ. Ако гоним капиталистически план - ТЕ ТРЯБВА ДА ГО СЛЕДВАТ. Иначе са срещу държавата!