15

Варна

преди 10 години

повече Руснаци,повече работа,

14

SS

преди 10 години

много се кефя на такива кифли, които се пънат да ни убеждават, че видите ли, "бизнесът" с недвижими имоти (прекупвачески и паразитен) много им бил потръгнал.Ама и те самите май не си вярват...Нищо не става в тая държава. Мекерето Дянков добре ни занули

13

Калтака

преди 10 години

От 3 сделки лани на 4 таз година

12

Анонимен

преди 10 години

Тази да не е от хората на Тиквата?Само те могат да лъжат толкова нагло и безочливо.

11

darcas

преди 10 години

Има ли реална статистика на НАП, НСИ, асоциацията на нотариусите, асоцияцията на агенциите за недвижими имоти за пазара на имоти? Или всеки ламер, който излезе, може да си бълва каквито иска глупости?

10

Анонимен

преди 10 години

3Ти да не си писал горната статия.За коя агенция работиш?Пара дават ли?***!

9

Анонимен

преди 10 години

Тая вярва ли си на глупостите които говори?Кви ваканционни имоти,къв пазар,***?Тва да не ти е женския пазар и зарзавата??В този *** Биегие всяка похарчена стотинка е пара на вятъра.Не купувам НИЩО там!

8

...

преди 10 години

Във варна и бургас се говори повече на руски отколкото на българскиДо няколко години черноморието ще стане руска колония

7

лекия

преди 10 години

единственото нещо което трябва да се направи за да потръгне пазара на имоти е да махнем визите за руснаци...

6

Не вярващ

преди 10 години

Такива "скъсани" клиенти, като това лято историята не помни от 2007 г. насам, когато мина бума в строителството. Цените на нашите ваканционни имоти за радост за средния руснак и много ясно, че ще си купи имот, отколкото да ги остави за евентуална национализация :-))) Аз лично не вярвам в този 30% ръст на сделките. По-скоро това са препродажби от англичани на руснаци и от руснаци на руснаци. А ние българите само ще им пляскаме отстрани и ще викаме ура !!!

5

Човек

преди 10 години

Мхм, да, потръгнал е и направо прецфтява, пазара. Така говорехте и по това време през 2011. И по това време през 2012. Ха-ха !Човек повярва, да !

4

apartament4o

преди 10 години

epa toi pazare beshe umrel.... imashe 10 sdelki na godina, sega ima 14... bravo...

3

IVo_1

преди 10 години

До АНТИМУТРА Айде ако обичаш ... не по времето на Бойко се застрои 60% от черноморието, не той изгони така наречените " инвеститори" а не сами си изгонихме с нашата смотана и корозирала администрация с беумните цени на които им се продаваха картонени коптори без всякакви условия ... все Бойко ви е виновен ... вземи малко спри речите на лидера за да осъзнаеш действителността, че по време на БКП от 2005 до 2009 се издадоха маса разрешителни и куцо кьораво ис акато строееше

2

Анонимен

преди 10 години

До alseterСанта Марина до Созопол ли бе? Тая клоака?!?! С фекалните фонтани на пплажа!!Ти на луди ли ни правиш. Един и последен път стъпвам там, по отвратително място няма. *** и мишките си правят световен симпозиум. Аре без кризисни ПР-и моля.

1

alseter

преди 10 години

Вярно е. В момента карам почивка в Санта Марина до Созопол, много хубаво местенце пълно със зеленина и други благинки - нещо като Албена през 80-те. Вярно е, че е пълно с руснаци собственици. Нормални хора от средната класа. Тук там има и англичани, а вчера и днес чух и май скандинавска реч, но руснаците са 99,99% от всички собственици тук. Къде е нашата средна класа?