19

Shop

преди 8 години

Рубладжиите вън от Народното събрание!

До 13Ние отдавна нямаме партия,която да е толкова проруска,колкото СДС и ГЕРБ са проамерикански,както приеха закона за шистовия газ,който е 100% в нащ ущърб и е очевидно,няма партия,която да приема някакво такова решение в полза на Русия,освен ако Европа не е дала съгласието си,докато за шистовия газ Европа не го иска,но натиска на САЩ си каза думата.Партии близки до руски олигархи - да,но партии работещи с държавата Русия - не,не и в такава степен както проамериканските(проверопейск) ни партии

17

Анонимен

преди 8 години

До ЗаБългарияБихУмрялМахни снимката на Ботев, защото с глупостите които пишеш слагаш петно на този български идеал!

16

Не е разумно сега да има нови избори,но дори да има такива,аз искам просто те да са след като бъдат приети законите за свалянето цената на тока и неудобните на монополистите закони.Една седмица е достатъчна,дори платени,протестите пак помагат,нека да усещат натиск и да работят срещу монополистите.

15

Семи

преди 8 години

Не слагайте под общ знаменател всички българи.Това,което искат една шепа оядени софиянчета,не е цяла България.

14

Shop

преди 8 години

Недей спекулира с образа на Ботев, *** рубладжийска.

13

Shop

преди 8 години

БСП, ДПС, Атака и ВМРО са руски партии и нямат място в управлението на една европейска държава.ВЪН!

12

БСП,ако беше повече проруска,отколкото проевропейска партия,нямаше да оставят АЕЦ Белене.Вече всички партии за проевропейски и проамерикански.В някои има "проруси останки",но...недостатъчни.Докато ГЕРБ са доказано проамериканска партия,нещо повече,те са и антируска партия,докато БСП не са антиамериканска.Вероятно обаче повечето няма да ме разберете.

11

Shop

преди 8 години

БСП, ДПС, Атака и ВМРО са руски партии и нямат място в управлението на една европейска държава.ВЪН!

10

Представяте ли си да намалят цената на тока и да приемат неудобни на монополистите закони? Това е недопустимо! Нови избори веднага! Пръмова,И.Ф. Цветан Шестапартаментов и Бойко Биров,с подкрепата на НФСБ трябва да вземат властта.

9

Anonimnik

преди 8 години

@ЗаБългарияБихУмрял Що си си сложил портрет на Христо Ботев бре и искаш Бойко пак на власт - засрами се! Ботев сигуно в гроба се върти заради всички *** като теб които използват портрета и личността му.

8

Shop

преди 8 години

БСП, ДПС, Атака и ВМРО са руски партии и нямат място в управлението на една европейска партия.ВЪН!

7

Flytoks

преди 8 години

Тази политическа ***, откъде пък изпълзя сега !Тъкмо добре се беше спотаила и скрила, за да я забравят хората и ето че пак ги полази!

Забравих и Пръмова(Кунева),и нея ще се опитат да я вкарат в парламента при нови избори.Цветанов,И.Ф.Бойко,НФСБ и Пръмова,избори докато не вземат властта,това е цела,и всичко това трябва да стане преди Цветанов да бъде осъден и вкаран в затвора,защото ще дръпне партията надолу.

Забравих и Пръмова(Кунева),и нея ще се опитат да я вкарат в парламента при нови избори.Цветанов,И.Ф.Бойко,НФСБ и Пръмова,избори докато не вземат властта,това е цела,и всичко това тря

В АФЕРА се получи информация, че най-близкия до Бойко Борисов Румен Николов Пашата е заявил в техния близък кръг, че ще плаща на провокатори агитки на протестите на интелигентните до 30 юли. Нататък Пашата отказвал да дава вече пари. Именно заради това и до 30 ти ще бъдат провокирани по всякакъв начин протестите, за да се предизвика кръв и ексцесии.Самият Бойко Борисов неадекватно избърза и веднага бе тиражиран, че иска от президента Плевнелиев да свика консултативен съвет по Национална сигурност, заради днешните очевадни провокации, които целяха да окървяват протестите.

Избори до дупка,докато не се нагласят така нещата,че ГЕРБ и НФСБ(национален фрон за спасение на Бойко) да управляват,ще искаме избори до дупка,пак и пак,нови избори,докато Цецо,И.Ф. и Бойко отново не вземат властта.

2

il_cho

преди 8 години

Това продажно влечуго откъде изпълзя? Стара ти е информацията, райкOFF, отдавна сме под 7 милиона :)!

А изборите защо се правят и защо бяха направени,кой гласува на тях?