39

I'm

преди 8 години

И аз мисля, че докато политическите сили в България не престанат да се занимават с вечните им политически войни които не спряха да водят вече 25 години, България няма да се оправи. Политиците в тази дължава така и не узряха да го разберат че техните политически интриги съсипаха тази държава. Докато всичко което правят е само партиини интереси, няма да се оправим и народа ще страда. Но народа ще става все по краен в израза си на недоволство и не мога да разбера какво чакат. Гражданска война ли?

38

Анонимен

преди 8 години

Протестират герберски калинки, аутираните от избирателите преди два месеца куневисти и костоваци, с логистичната медийна и ПР подкрепа на *** организации и кръга "Капитал".Това не е цялата нация бе!

37

5f5

преди 8 години

До 123НЕ НАРОД,А ***......

36

5f5

преди 8 години

До 123НЕ НАРОД,А ***......

35

Ззз

преди 8 години

Още един гробар

34

недоволен

преди 8 години

Министърът на външните работи Марин Райков предложил на премиера Марин Райков да назначи лицето Марин Райков за посланик в Рим.... НЕВЕРОЯТНА ПРАКТИКА В СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА ИЛИ ПРОСТО *** този *** ще дава акъл и ще изразява загриженост относно снощните събития, в които и той има роля. Просто безумие е обхванало цялата нация и едва ли скоро ще излезнем от тази ситуация.

33

Анонимен

преди 8 години

ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Забрана за политическа дейност на партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид.60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява.На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя.Избирателите имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000души.

32

123

преди 8 години

И къде я видя "нацията" бе Райков? Това даже не е цяла София!

31

5f5

преди 8 години

Начина е един-връщат се правомощията на президента относно назначаване на шеф на ДАНС,пропорционалното разпределение на състава на комисиите и поемане на отговорност от Лютви Местан и Сергей Станишев за назначаването на Пеевски-Те го обещаха !!!!!!

30

bgsoldier

преди 8 години

Ето сега по Нова, червената *** Мая лъже и маже, като дърта ***. Вчера имало провокатори, хората за това били отишли. Как може бе, ей тая червена долна ***, толкова лъжи, толкова мазане. Не можела за 2 месеца да направи промени в изборния кодекс - ами кво правите там бе, чешете си сливите ли? НЕКАДЪРНИЦИ, ЛЪЖЦИ и НАГЛЕЦИ - това е днешното правителство!

29

Анонимен

преди 8 години

Драги ми "политици",Га ядохти кИфтета ни ривахти,а сега....трябва да разберете бе,всяко действие си има следствие..

28

аС

преди 8 години

Трябва да се случи това, което нацията иска....Или по-точно Герб и другите политически мумуи ....

27

Истински Българин

преди 8 години

Нацията иска правителството на Г-н Пламен Орешарски. Няколко хиляди *** и алкохолици искат да го свалят, но те биха искали да свалят всяко едно правителство. Единствената разлика между протестите през измата и тези сега е, че тези са платени. Платени са както "протестиращите" безпризорни алкохолици така и медиите които отразяват тъй наречения протест.

26

Анонимен

преди 8 години

Райков, нацията не е алкохолизирана. Нацията не е от анархисти. Нацията не се състои от няколкостотин души, решили, че ще става каквото искат те. Нацията не е от паве- хвърлячи, нито от автобусо- трошачи, нито от пейко- премествачи. Нацията не си използва децата за параван и не ги мъкне по мероприятия денонощно. За коя нация говорите, Райков?

25

Лили

преди 8 години

Коя нация Райков?

24

АНИ

преди 8 години

Този пък кой го пита?! Олигархията ли е гласът на нацията?????? Куршум за предателите на България, за тези с куфарчетата и техните приятелчета!

23

Shop

преди 8 години

До ранчо Няма такова мнозинство от комунисти и фашисти, антиевропейци и прикрити руски агенти и на всичко отгоре дошли на власт с манипулации. ВЪН!

22

ранчо

преди 8 години

До ShopКаквито и да са партиите това е волята на мнозинството от избирателите. Затова тези партии са в Парламента. Това е демокрация - уважаващ избора на мнозинството. Всеки българин не може да има депутат, защото това е невъзможно.Проблемът не е в ориентацията, а в продажността към чуждите интереси и държави.

21

Анонимен

преди 8 години

Ей задника дето се криеш зад лицето на светинята Ботев, много ревеш против американците ама нищо не казваш за руснаците дето от поколения искат да ни заробят тука. И ТИ СИ ОТ ОНИЯ ОХРАНЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЪЗОВЕ, и сега знаеш че ще ти секнат париците да пишеш глупости в нета.

20

СЛУХАРЯ

преди 8 години

Райчев, 20000 на митинга не са народа. Какво става с останалите 1 милион и половина столичани и провинцията. Най-обичам някои да се изказва от мое име.Замина си за Рим, а сега дава ъкъл.Борбата на партиите отвън е да са в НС, да папкат, да се возят в служебни коли и в Евксиновград. Да чухте някой да се отказа от държавната субсидия в полза роду?