366

НИЯ

преди 10 години

Направих си труда, да поработя 2дни, и какво установих???? Всички коментари по долу,са написани от ЕДИН /АЙ ПИ/ адрес. БЪЛГАРИ?????. Който мисли---СЪЖАЛЯВА, който РАЗСЪЖДАВА---ПОБЕЖДАВА.....

365

Тодоров

преди 10 години

Много герберски и костовски *** се виждат тука личът си капиталистите тука които държат за евросъюза защото ако Русия ние съюзник капиталистите няма да грабят и експлоатират бедният народ сега много от вас го е страх за съмнителният му бизнес да не му го вземат "комунистите". Много скоро мнозина от вас ще си спомнят думите на Ленин:"КАПИТАЛИЗМЪТ РАЖДА БЕДНОСТ А БЕДНОСТТА РАЖДА РЕВОЛЮЦИЯ".

364

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е медиите да го игнорират тоя предател с глупостите му

363

BG

преди 10 години

За пореден път Нова се показаха като една продажна и необективна медия. Заяждат се със Сидеров, а не говорят за огромните охрани от НСО на Борисов, Цветанов и Доган, които струват на българския данакоплатец по 200000лв. на месец за всеки. Не е интересно че Борисов си купи брониран мерцедес ЕС класа за 1 000 000 (няма грешка - един милион) ЕВРО. Обаче Сидеров е както винаги най-лошият...защото е автентичен и се бори и разобличава безобразията на олигархията, разбира се...

362

Силвия Нинова

преди 10 години

През февруари протестираха бедните, гладните отрудените българи, за които от жизнено значение бяха цените на тока и хляба, а сега виждаме новобогаташи, *** и гей дружинки, които се забавляват с ролери, колела и кучета с емблематични пластмасови ***. Те не ходят на работа, защото с професия "протестиращ" се взима надница кеш.

361

Journey

преди 10 години

Този *** го гледах сутринта.КОгато журналистката изкара снимки на охраната му, как е до него в парламента, а след това сред протестиращите, провокираща напрежение и тоя започна старата си песен:-Телевизията била платена, журналистката изпълнявала поръчка и т.н.Браво на Нова.Предава най-обективно събитията в страната.

360

ДО АТАКИСТИТЕ ?

преди 10 години

ЗАЩО БОЛЕН НЕ ДАДЕ МНЕНИЕ ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО ЗА ДЕПУТАТ НА Александър Методиев Сали, чието име предизвика скандал и беше замесено с частното енерго в ромската махала на Самоков.ТОЯ ТОК ГО ПЛАЩАМЕ БЪЛГАРИТЕ. НА ВИ КАБИНЕТА НА ОРЕШАРСКИ, ДАЙТЕ МУ ОЩЕ ВРЕМЕ ТОТАЛНО ДА НИ ПОГРЕБЪТ

359

млад меринджеи

преди 10 години

КО? НЕ

358

ставри

преди 10 години

Продажник,сега започна да обижда българите.

357

G

преди 10 години

Сидеров да си пие хапчетата. Тия 1000-2000-3000 души са 10000-20000-30000 души. Имало е дни да са и повече. Елементарно. Цариградско шосе е 20 метра, до 4 км са 80000 кв.м. Да не е било плътно, да е имало 1 човек на 2 кв.м. са 40000 души.

356

Протестиращ

преди 10 години

Трябва да питаме БСП как назначи Сидеров(човек на муртигруп и Илия Павлов ) за председател на комисията по корупция.Това е скандално.Хора свързани с мафията на клучови места.(за справка фотографии с Илия Павлов)

355

партия ЮРУШ

преди 10 години

Медиите защо продължават да дават трибуна на този национален предател? Да го игнорират това турско ***, да го оставят да си лае в неговата смешна телевизия "Алфа", той и без това прилича на Алф!

354

Господарите

преди 10 години

Хулиган Сидеров подмина хулиган Вучков в нашата класация на смешни ора....ха..ха..ха

353

Анонимен

преди 10 години

До КАРЪКИзпълним е да, ако искаш да затриеш държавата и да ни продадеш като роби на Азиатцките ***. Какви национални интереси защитава Сидеров? Или по-точно чии? Не българските, това е сигурно. Че те турците не биха ни го причинили това, което Сидеров е замислил.

352

androsbg

преди 10 години

този не се ли засрами ?!

351

Shop

преди 10 години

Тук е Европа и Путин може да го д*ха. Ако сте толкова отворени, почвайте да разпръсквате протестите и да видим какво ще се случи. Тези "бригади" на Атака са като шперплатовите танкове, които са слагали да плашат противника. Видяхме как ги купуват за 2-30 лева и една пица. Реалните атакисти са шматароци като Волен, Чуколов или онуй със сплесканата муцка.

350

КАРЪК

преди 10 години

До 422Не казвам, че одобрявам. Казвам, че планът е изпълним, но опасен. Все пак в него има неща, които правителството трябва да разгледа, но надали. Орешарски не е Стамболов, че да се опълчва на по-силните и да отстоява гледището си.Истината е, че нямаме национално отговорни политици.

349

Our Saviour

преди 10 години

Давай, Волене, ние сме с тебе, за победа идва време...!Мачкай непросветната ПРОДАЖНА тълпа, станала жертва на чуждоземната дълга ръка чрез Костов и ГЕРБОУРУНГАЛИТЕ!Жалко че няма повече свестни българи като теб!

348

Анонимен

преди 10 години

До КАРЪКТози "план" е пълна лудост. Значи няма да се продаваме на ЕС, ще се продаваме на Русия и Китай. Голям план е това.И те, Руснаците, защото за пичове, ще ни отпуснат едни огрмони кредити да си построим високотехнологични паркове... , нов АЕЦ и още 2 блока в Козлодуй и да си ги чуваме на главата, защото ние ток няма на кого да продаваме. И после ще трябва да им подарим държавата, защото тези кредити и половината няма да можем да върнем.

347

DODO

преди 10 години

сИДЕРЕ, Боко се кани на се примъкне като *** на деПутатската банка до Лиленце... ДОГОВОРИЛ е - вракя се у Парламенто, и няма да го съдят за золумите...Мдааа, лошо Сидере, Лошо,... не може тъй...И ти Сидере ще оставиш тъз работа тъй, аЗад гърба ти - ДОГОВОРИЛИСЬ А???? СРАМ СИДЕРЕ, СРАМ