46

mm

преди 11 години

Mисля ,че е време да направи партия. Макар и да не желае, много хора и симпатизират. Ако в 1/10 от политиците ни има 1/10 от нейните загрижености, то ще сме мноооого доволни.

45

свой

преди 11 години

защо и заглушават изказването;

44

44

преди 11 години

До ShopДо шоп41.Шопе ,от теб *** за зеле не става.Тази жена я гонят ,защото не им търпи далаверите.Аз мога само да се поклоня на нейния интелект.*** за зеле е много важен/без него зейето не става/.

43

Maria

преди 11 години

Гледах интервюто и беше страхотно. Много точно ги каза нещата жената. Няма друг такъв политик и няма и да има. Разните драскачи тук на по 20 години няма как да знаят и няма с кого да я сравнят. Каквото каже, става. Ще видите, че и за това ще е права. Европа да не е луда да сипе пари в тази бездънна яма.

42

эллл бэнди

преди 11 години

По добре да ни развалят като държава, защото мъчителен край е по добро от без крайно мъчение.

41

Мародер

преди 11 години

"Те идват в приетата дипломатична форма, но не се разкодират и разбират. В крайна сметка никой не чува посланиците от Европа, които в директен текст казват, че нещата не са добре, а когато за едно правителство нещата не са добре, това означава сигнал за отиване", коментира Инджова. Абсолютно вярно. ЕВропа все повече се отдръпва от правителството и изолира България заради тая ***.

40

льольо

преди 11 години

Дабе,и апокалипсис ни чака,ако си подаде оставката!Жалка е...

39

Shop

преди 11 години

До uzunskiНай-лошото е, че не може да ни обърне на север просто така. Най-лошото е, че опита за обръщане на север, ще означава гражданска война и окупация от руснаците.

38

RAD

преди 11 години

До Man UnitedДраки червени друже.Никой не иска да се спират еврофондовете,защото те са почти единственият инструмент за някакъв икономически растеж в години на ик.криза. Ето ти няколко довода за спирането им:1.Скандални назначения в ръководствата на ключови структури от национално назначение и сериозни правомощия2. Олигархичен модел на "бизнеса" у нас и никакъв сигнал от новите,че това ще се промени. Напротив3.Несигурна инвестиционна среда4."Актуализация" на бюджета и заявка за харчове

37

uzunski

преди 11 години

Спират еврофодовете , замразяват членството на България в ЕС и Станишев обръща поглед на север към братска Русия !Путин ще ни включи в ОНД , заедно с Казхстан , Беларус и другите събратя , след това схамата е позната !!Само до този сценарий може да ни докара това правителство и харата от ВИС и СИК който се назначават в управлението на Б-я ! И в това Иджова е права , нищо добро не ни очаква с превителство на комунистите !

36

Shop

преди 11 години

Да, най-великият политик е, само дето от 15 години се занимава само със слагане на зейе в бидона есенно време. За други му активности ако имате информация, споделете.

35

44

преди 11 години

До АнонименМного грешно мислиш.Това е може би най-добрият политик в България.Може само да съжаляваме ,че не е държавен глава.

34

velijana

преди 11 години

До stonegУважаеми г-не,къде сте чул някой дребен стопанин или фермер да е получил субсидия!Те нямат пари само да си платят изготвянето на документация за кандидатстване-всичко отива в едрите арендатори и фермери!

33

Анонимен

преди 11 години

До дъртанянДа бе да, ще дадат българските олигарси, както дахода по времето на Жан...

32

stoneg

преди 11 години

Ако ги спрат губят малките фермери дребните хорица а тези от БСП то ДПС то и тн не ги мислете те имат милиони и навсякъде по света ще си бъдат богати със вашите пари де.

31

Леля Ог

преди 11 години

Ауу и сега като ги спрат няма да има какво да крадете, защото в държавата нищо не остана.Какъв ужас?! Ами какво да се прави съдба! Някой от нас да е видял нещо от тях ? Не май а ? Аз лично не съм. Какво направихте с тях? Отворихте една магистрала, което е почната преди новата ера и метрото, което и то от тогава е почнато. То и аз да бях на власт и аз щях да го направя. ***! ***! Да ви приседнат тия пари!

30

Анонимен

преди 11 години

Тя сега суче от "Капитал" на Иво Прокопиев и фондация ОТРОВЕНО общество.БЛЮДО - ЛИЗАЧКА !

29

Анонимен

преди 11 години

И тази участваше в унищожаването на България

28

velijana

преди 11 години

Стига сте плашили с това спиране на еврофондовете,като че ли и до сега 98% от тях не отиваха в 2% приближени на властта фирми.Останалите хора-кучета ги яли.Ще ни плашат те-цял живот мина в заплахи.

27

Анонимен

преди 11 години

Тази гъс-ка откъде изпълзя?Да ходи да си командва метлата, защото професията метач-чистач й е съдба.Сложете една съвременна снимка на бабичката и не ни пробутвайте снимка от пубертета !