11

Анонимен

преди 10 години

Я, ***! Момче, стига приказва с тази *** уста, използвай си я при серГей по предназначение!

10

rothmann

преди 10 години

Деаа и комуниистическите властолюбци. От власт слизат само с кръв. Те искат да ни направят добро, пък ние не щем. Много сме лоши, а ?!

9

БГ

преди 10 години

Задклавиатурните устройства от БСП, ДПС и Юруш дават ли си сметка след преврата организиран от БСП през 1989 г. в колко от правителствата същата партия е участвала? Защо ли 23 г. сме на такъв хал?Знам в кои правителства ги нямаше. Кой ли определяше какво да се случва през огромната част от този период, наречен демокрация?А на хората пред пилоните на НДК, питат ли се къде са им внуците, а ще още 190 хил. искат да емигрират?Това не е важно - важно е БСП. ДПС и Юруш да са на власт.ОСТАВКА!

8

Анонимен

преди 10 години

Този е комунист и освен това е гей. Нито на комунисти, нито на гейове мога да имам вяра. Оставка!

7

Гафин

преди 10 години

Г-жа Вагинина е обидена на посланиците на Германия и Франция, да се оплаче на Сергея.

6

Анонимен

преди 10 години

Тоя май се изживява много насериозно. Такива като него си мислят, че властта над тази страна им се предава по наследство. Потомствена аристокрация някакъв вид. Извоювана с щиковете на Червената Армия през 1944, след това затвърдена с унищожението на всички техни противници. И край - вече е тяхна! До пълната победа на световният пролетариат! Ето точно заради това правителството трябва да бъде свалено. Такива като това "нещо" никога повече не трябва да имат достъп до властта.

5

Хайван

преди 10 години

тоя се е включил вибратора на макс и се е размечтал здраво

4

Анонимен

преди 10 години

По позитивна насока от оставка?

3

Иван

преди 10 години

"Ако има драма нашето правителство ще си тръгне по-рано. Но не по този начин - още от първия ден да се правят опити за бламиране, за блокиране.Нима няма драма - нещо заченото в грях - греховете му са от първия ден до края.Другаря Вигенин може ли да посочи един ден на това правителство без гаф .Аз не мога.Освен в почивните дни.Дори прочетохме вече че Тракия е открита и президента е присъствал и част от речта на министъра прочетохме.Стига вече.

2

Вагенин

преди 10 години

Това недоразумение външен министър, до къде ще стигне падението на тази страна?

1

lsl

преди 10 години

Ще открадне, да има за 4 години напред ли...?