31

RAD

преди 10 години

До KOSTAS LINKEТи си гледай Албано-БЮРМ-ската държавица друже :)Стройте си паметници, арки и си хортувайте колко сте велики и как сте началото на всички начала!Произвеждайте си история на гърба на всички и мразете силно България. В това ви бива най-много. И ракията "Тиквеш" също я бива, ама иначе *** за зеле не става от вазе ;)И помисли още нещо. Като албанците станат 80 % и разцепят БЮРМ, ти дека ще си харешеш да одиш? У Албаниja, у Србиja, у Република Тетово или ке бегаш у Бугарско ? :))

30

Йосиф Висарионович

преди 10 години

Малкият червенушко е казал още: "Протестите в България не отекват нито силно, нито опасно в Европа и по света. Не сме във фокуса на вниманието им и не сме изключение от проблемите на останалите страни... Вигенин обясни, че не е нужно посланици от ЕС да ни казват проблемите, защото правителството и НС ги виждали добре и правели всичко възможно за разрешаване на кризата."Колкото млад-толкова и нагъл!

29

мъж

преди 10 години

Не е нужно това природно недоразумение да се пита защо протестират хората! Достатъчно е да се погледне в огледалото.

28

ШАНС

преди 10 години

Шанс та шанс, е колко още шанс да им се дава? Не им стигна, че бяха избрани отново и след падането на комунизма, не им стигна провала на 1997, нечуваните кражби от 2007/8, сега пак се оакаха до шия. Не може да има кардбланш за винаги, този филм сме го гледали и плакали всички

27

Joro

преди 10 години

Педигрипал- за вашите домашни любимци.

26

asd

преди 10 години

Всички кабинети работят за години напред. Ето например, когато изтеглят заем от някой друг милиард, за да го окрадат, после ние години наред трябва да го връщаме. Или когато тотално унищожат образованието или здравеопазването, после трябват години за да бъдат поправени щетите. А когато изгонят младите и кадърни хора от страната, за да си правят далаверите необезпокоявани, трябват още повече години за да се поправи злото.

25

DeDe

преди 10 години

ПРОСТО ОСТАВКАААААААА

24

Боб

преди 10 години

Някой може ли да каже това хомосексуално човече къде е работило преди да се запознае с интимния си приятел. Бас държа, че не е работил никаква сериозна работа.

23

Иво-000

преди 10 години

До слИВО-007Ами твоя умствен капацитет се вижда ***,задачка гадай....ходи на врачка и ще разбереш

22

Анонимен

преди 10 години

Кабинетът ще краде за 4 години напред!!!!

21

слИВО-007

преди 10 години

и от Корлеоне лъхаше свежест - много странен коментар, почти по същество. Така де простено ти е, та разкажи ни на нас какво искат хората. В смисъл кажи какво искаш ти и го кажи от името на хората, интересно ми е да се запозная с мозъчния ти вопъл.

20

политолог

преди 10 години

Трябва да си много нагъл и *** за да не осъзнаваш факта, че ГЕРБ са спечелили изборите. БСП-ДПС-Атака-ДС управляват с преврат. Това е истината, а всичко друго са уйдурми на политиците от тройната коалиция. Както и да го гледаш това правителство е олигархично-роднинско-некомпетентно и т.н. Няма как да продължават дълго, още повече, че Брюксел им показа червен картон.

19

Иво-000

преди 10 години

До български електоратДа от трактора лъхаше свежест,а млъкни това че хората не ги искат тези крадци не значи че искат Герб

18

Иван

преди 10 години

Много искаш нахалитет!

17

български електорат

преди 10 години

разбира се, по-добре бойко да набива обръчите, на тато сина е по-добър *** искаме си боко, още тикви искааме. А Цвък, като го видя по телевизията и онемявам колко интелект лъха от физкултурника с криминално минало. Къде сте ГРЕБ да ни оправите за още 4 години, защо руските матрьошки контролират нещата?? Искам чичо САМ, искам ГМО и евтин шистов газ, майната й на Добруджа!! Защо свалихте кумира ми Боко той беше готов да направи всичко. Добре, че поне Дънди си изнася златото, спокоен съм.

16

Малко разум все пак

преди 10 години

БСП не може да повярва че вече са си тръгнали - просто още не знаят датата. Другари не може да управлява едно правителство с 10% подкрепа. Нито може да прави реформи ни нищо. Вече се изпокарахте и с половината еврокомисари и 2-те водещи държави в ЕС. Предстои спиране на еврофондове и изолция на България. Проявете разум и подайте оставка по-рано. По-дбре и за вас. Иначе зимата ще ви свалят и вашите избиратели дори.

15

Анонимен

преди 10 години

Оставка веднага искам Буда Борисов пожарникара веднага.И Цецо топ ченгето на България.

14

4321

преди 10 години

***, скрий се бе женчо!

13

Анонимен

преди 10 години

без коментар! вижте се и се чуйте! неспасяеми!!!!!!!!!!!!!!!!

12

nqkoi_si

преди 10 години

Това нагло момченце, което се изказва абсолютно без каквито и да е доводи, по-добре да върви при своя мъж СерГЕЙ и да му прави федероски. Тази година гей-парада е в парламента. Мам*ка ти долна бе *** нагъзен!!!