51

Анонимен

преди 10 години

А зависимите от Шесто сикаджии МОГАТ, а?

50

Анонимен

преди 10 години

В бсп не можаха ли да намерят поне един истински мъж като мая манолова за външен министър?

49

Анонимен

преди 10 години

Механизьм за задвижване на колело!

48

Анонимен

преди 10 години

Как не ви е срам да хулите един човек заради нещо което му е в природата, а не заради делата му. Сигурен съм, че ще брани България като лъв, а не като еврея Младенов, който ни направи най- бедната провинция на Израил! Държа да кажа, че обичам братята евреи, но не приемам как постъпват с нас! Ние българите сме от Йудиното коляно и не сме гой, а ИЗРАИЛ ! Ха виите сега, колкото щете, но когато сме се навели да паднем в бездната и братя ни натискат в същата посока е грехота!

47

да, ама не

преди 10 години

Тоз хомо-болшевик си мисли, че сме 1944 и окупационната червена армия ги пази :))

46

Мародер

преди 10 години

др. Вигенин, ти си истински комунист. Нашата Партия ще управлява не само 4 години, а 400. Докато съществува България, нашата Партия ще е на власт. Целувки. Др. сергей

45

интернет лумпен

преди 10 години

***, ***, от бъркане по дупките в кулоарите съвсем си забравил къде се намираш, но що ще чиниш ти зимъска, когато винкелите сменят симпатичните? Само с работа с език не става, другарче.

44

Иво-000

преди 10 години

До 47Спор няма за Герб,ама ти какво хубаво видя през управлението на червените крадци

43

Анонимен

преди 10 години

Едно е Вигенин да е с бяло около устата. Да. Може да е какъвто си иска. Но да не се пропуска, че вашият началник генералчето му е бяло около дупчицата на дъто. Днк то е на вальо златев. Да уточнявам ли как става това?! Биби е голяяяяяям ***-итик...

42

Анонимен

преди 10 години

Много ми се иска да им свърши търпението на герберастите. Нека всички ги видят и разберат що за стока са. 4 години ще почакате мародери до следващите избори. Това е. Мразим ви. Гнусни сте.

41

Анонимен

преди 10 години

balgariq pred praga na revuluciq komundeli prosti tarpenieto svar6va

40

bahmaamu

преди 10 години

Cherven...homoseksualist...

39

Анонимен

преди 10 години

Не те разбирам, Вигенин, не си си измил бялото на устата от Станишев.

38

Аз

преди 10 години

Другарю Винеградов, от кого беше вкарана България в тези тежки проблеми? От шведската тройка!. Борисов ви спря кранчето и политизирахте протеста за цените на тока. /ГЕРБ, ако не си тръгне с добро, ще си тръгне по друг начин!/ С. Лайнишев 2012.ВИЕ ВКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ В ТЕЖКИТЕ ПРОБЛЕМИ, КОИТО СПОРЕД ВАС ИМА!!!!!!КАКТО МОЖЕ, В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ ДА ИМА КОМПРОМАТИ СРЕЩУ ЕДНА ПАРТИЯ, ТАКА МОЖЕ И В ПЪРВИЯТ ДЕН НА ПОПЪЛВАНЕТО НА БАНКОВИТЕ ВИ СМЕТКИ, ДА ИМА ПРОТЕСТИ!!!!!!!! ОСТАВКА, ***, ОСТАВКА!

37

Анонимен

преди 10 години

"...нека бъде даден шанс на България да излезе от тежките проблеми, в които беше вкарана", коментира още външният министър."Наглост на n-та степен!!! Това е възможно само при конституционна забрана на ***, етнически и фашизоидни структури!ФОСТАВКА!!!

36

Протестант

преди 10 години

"Министърът обясни още, че и предишното правителство е искало да работи 4 години, но ситуацията ги е принудила да си тръгне по-рано." - А с какво ситуацията сега е по-различна, та оставката вече не е на дневен ред???

35

красен

преди 10 години

този момък цял живот е работил само и единствено в структурите на БСП в София. И за подарък за вярна служба първо евродепутат, а сега и министър

34

Гошо

преди 10 години

По-рано ще паднете от властта , другарю Вигенин, я изкарали до края на годината, я не! Като се накачулят пред НС няколко десетки хиляди хора, ама този път с коловете и бухалките, а не с децата и велосипедите, нито полиция ще може да ги спре, нито жандармерия. Само трябва младите хора колкото е възможно по-рано да разберат,че комунисти власт без бой не дават. А покрай *** и вие ще отнесете боя. Пада ви се, турчеещи се българи!

33

ver

преди 10 години

Френският премиер Жан-Марк Еро заяви, че Париж подкрепя даването на "сигнал" на Румъния за присъединяване към Шенген "в рамките на няколко месеца" с въздушните й граници, съобщи Медиафакс."Франция винаги е отделяла повишено внимание на намерението на Румъния да се присъедини към Шенгенското пространство, но, както знаете, принадлежността към това пространство предвижда както права, така и задълженияВИГЕНИН А КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ ?! ДАВАЙ ТАКА В СЪЩИЯ ДУХ

32

Анонимен

преди 10 години

Само да попитам, че не разбрах, това същество майката или бащата се пада на онова бебе, което другаря Станишевич разнася?