25

До БДЖ

преди 10 години

ами тя държавичката може да я има, ама внуците ти ще говорят на албански и ще знаят наизуст корана - това проумей. Вдигнеге глолави докато е време и стига с тая македонщина, аз като съм от тракия тракиец ли съм? Българи са населявали тези земи и дядовците Ви са българи и техните също. Не срамете тяхната памет. Предполагам, че властта е унищожила и подменила всичко, но разрови някой стар скрин и потърси актове за раждане на баба ти и дядо ти - ще се изненадаш от написаното там :)

24

До помияра 31

преди 10 години

Какво точно са оставили дядовците ти в Македония? Няколкото изгубени войни ли?

23

БДЖ

преди 10 години

Македония ще надживее враговете си. Македония Вечна!!!!!!

22

пак ли се почнахме?

преди 10 години

... имам колега македонец - готин е(като личност), ама няма такава промита глава. Така са ги програмирали в училище още, че е като инстинкт да се тупа в гърдите , не че е македоснец, а че не е българин и всичко се коментира: това е тяхно, това не е:) Много ги объркаха сърбите,ама и те не си дават много зорда се освестят. Лошото е , че албанците вече ги надброяват и гордите макета, че си останат малцинство или изчезнат в така бранената им държава с име на географска територия.Всичко е политика:(

21

Истината бе хора

преди 10 години

Нека "нагнетените" съфорумници от другата страна на психологическата граница, възпрепятстваща възможността да им дойде най-накрая акъла в главите да опитат следния лек от народната медицина:Забравете какво е написано в учебниците Ви по история.Поне за миг не обръщайте внимание на медийните пропаганди и нещо от wikileaks - не сте потомци на А. Македонски.Сега отидете при дедовците си и питайте за Майка България - те ще Ви кажат!Питайте ги под кое знаме са се клели и целували с гордост. Питайте!

20

Анонимен

преди 10 години

Шо е маке-все е *но!

19

ORCE

преди 10 години

Do 23 Vanco Mihajlov Ocigledno deka ne si vo tek so nastanite ili si neuk ili si gluperda no izgleda tocno e vtoroto.Ako nie tolku se sakavme so Srbija posle raspaDOD NA ex YU nie ce se pridruzivme so niv no obratno glasavme za nezavisnost.2.Nivniot vladika Jovan iako cela Srbija urgirase go nacukavme vo zatvor zasto e kradec na 2,5 god a sega mu dodadovme uste tri.3.Vo nasi diskoteki e zabranet srpski turbo folk .Sto znaci uzalud trosis energija nitu sme posrbeni nitu pak na nekoj mu paga na p

18

Bugarski tatar

преди 10 години

I da sakate i da ne sakate i vo Evropa i ne pa ke duhate albanskiot. Da vi e chestito...

17

Николай

преди 10 години

Не ви требва Европу, македонци.Вижте ко става в нас.

16

бг

преди 10 години

Важни са хората, а не политиката на този или онзи. Убеден съм, че се уважаваме, а и се обичаме, но политиците правят така, че да се пишат и говорят толкова глупости, които да провокират не добро отношение и от двете страни.

15

Ванчо Михайлов

преди 10 години

Драги Орце (умалително от Ордан/Йордан), препоръчвам ти рецептата на бай Коста Църнушанов: изкъпи се хубаво и изхвърли кофата сръбска помия, която ще събереш. С изненада ще видиш в огледалото чист българин (татаро-монгол?!) и може би ще се опомниш, да не срамиш повече дедовците си, които умираха с името на България за сВободата на Македония! Хайде, со здраве и ке се видиме в Обединета България во ЕУ!

14

тихата_стъпка

преди 10 години

до OrceПак продължаваме с просташкия тон, ти определено си първосигнален ***, но не за това ти обръщам внимание. Няма как да очакваш, че ще ви приемем с отворени обятия, след като сте хвърлили толкова много кал по България и продължавате да хвърляте. Първо спрете да се държите като средновековна държава и тогава ще си говорим за подкрепа.до 20Наясно съм, че и вас никой не ви е питал искате ли да сте в ЕС или не, това е просто част от политическата игра.

13

Аз

преди 10 години

Во началото македониа беше най-великата империа во Вселелената. И се разселихме на сичкото планети. На землята додееме со Санде Великиот и со магарешникот му Буцефалот. И я направииме империята македонска дека почнува от целиот свет и стига до Черно море. И по едно време се роди Исус Хистозовски во Витлеемовци, дека е близо до Охрид.

12

тихата_стъпка

преди 10 години

до orceТова да наричаш *** всички с мнение по- различно от твоето, само доказва какъв *** си. Ти живееш с някакви собствени убеждения и си мислиш, че всички са срещу теб, а това е признак на параноя. Изобщо не ме интересува тази шепа пръст, която наричаш Македония, външният ни министър затвърждава позицията на България по въпроса с евроинтеграцията ВИ, която зависи от НАС като пълноправен член на ЕС. Явно загряваш бавно като албански реотан.

11

до 13

преди 10 години

ами , брат то сега е на мода вентилатора сигурно там , то такава техника я качили на знамето си , да не говорим за климатик , може да го помислят за Господ хихихи

10

Дидо

преди 10 години

Орце по полека , че се запени... пий едно кафе , че току виж си се разтреперъл

9

Анонимен

преди 10 години

Макетата не могат да ме учудат с нищо вече, та това са хора нарисували на националния си флаг вентилатор!?!

8

do 10

преди 10 години

хей *** , не ми говори колко джамий има ами си погледнете вашите, че скоро няма да има Македония ами Албания :) защо сте толкова озлобене бе *** такива ?

7

orce

преди 10 години

Do 5,6,7,8,9 i ostali nedokvakani imbecili.Jas samo vi dadov sovet da prvo si go rascistite Vasiot dvor a posle da gledate sto so komsiskiot.Dali ce opstoime kako drzava ili ne ke pokaze vremeto, no ete vece 100 godini od Balkanskite vojni a na VAS nikakako da vi dojde pamet deka BUGARIJA I SE STO E BUGARSKO TUKA NE POMINUVA.pAPOSLE SITE NAPORI,eve i po posledniot popis kako bugari se izjasnile 525 dusi,a kaj nas za razlika od kaj vas i Grcija izjasnuvanjeto po osnov na nacionalnost e slobodno i

6

тихата_стъпка

преди 10 години

до orce Изобщо не сте ни приоритет, не си мисли, че по цял ден се чудим какво да правим с Македония. Искате да влезете в евросъюза, а ние си имаме определени критерии за допускането ви. Тъй като властта в България се смени наскоро, новият външен министър затвърждава досегашната позиция на България спрямо Македония. Докато не се научите на уважение към България няма да влезете в Европейския съюз- просто и ясно.