136

plamen.bania

преди 11 години

До Срам ме е за васАБЕ ТИКВО 4ЕРВЕНИТЕ СТРОИХА 50 ГОДИНИ А "НОВОТО ВРЕМЕ"РАЗГРАБИ И ПРОДАДЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ВСИЧКИТЕ НИ БЛАГА.КРАДОХА КРАДОХА АМА ТИ-БОЙКО НАДМИНА СЯНКАТА СИ МЛЪК ПРОДАЖНО

135

Анонимен

преди 11 години

Цялата му информация на Мжосковски е като тази за журналистката Йончева, т.е абсолютно скалъпена и невярна, от типа "една жена ми каза"... Чакам действията на Сидеров, който обеща в парламента, че като направят пълна ревизия на далаверите му и усмивчицата на бившия транспортен министър ще изчезне...

134

Срам ме е за вас

преди 11 години

Докато тука си броите стотинките и се хващате на червените въдици, те в това време пак ще окрадат милиардите. Eто, и МВФ е готово да даде заемче!Вашите бетонни тикви не увряха ли, че от комунист държавник не става!

133

еееееееее

преди 11 години

И политиците незнаят какво декларират и журналистите какво четат . В ДЕКЛАРАЦИЯТА НА СПЕТНАТА ПАЛАТА се декларира ИЗМЕНЕНИЕТО н увеличение на паричните влогове. Само пр и ПЪРВОНАЧАЛНОТО встъпване в длъжност се декларира всичко и при напускането .

132

до льжат ви ГРОБАРИТ

преди 11 години

Лъжеца вика дръжте лъжеца! Сам провери колко пъти споменаваш думата "лъжа" Това е много показателно за това кой лъже .Една неистина повторена 100 пъти няма да се превърне в истина.Успокой се малко, инфаркт може да те покоси. Нека те сполети това което пожелаваш..казах !

131

дедо ви Вазов

преди 11 години

Все ми е тая дали са летели до Сидни или до лапландия И едните и другите са МАСКАРИ

130

do164

преди 11 години

Не е лъжа,а самата истина,а това ,че някои си мислят ,че само ГЕРБ злоупотребяват с полетите ,това е най голямото им заблуждение ,да не се връщаме на полетите до Австралия за олимпийските игри на Петър Стоянов

129

льжат ви ГРОБАРИТЕ

преди 11 години

ГРОБАРИТЕ ГОДИНИ ЛЬГАХА И СЕГА ПАК ВИ ЛЬЖАТ- БОЙКО АКО ИМАШЕ ТИЯ ДАННИ ВЕДНАГА ЩЕШЕ ДА ГИ ИЗКАРА И ДА КАЖЕ КАК СА КРАЛИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НО НЯМАШЕ ТАКИВА. СЕГА ТОВА КОЕТО КАЗВАТ ГРОБАРИТЕ Е ПЬЛНА ЛЬЖА. ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЛЬГАХА НАРОДА И ПАК ПРОДЬЛЖАВАТ. БОЙКО СКОРО РАК ЩЕ ГО ХВАНЕ ЗАЩОТО НАРОДА НЕ ГО ИСКА И ГО ИЗРИТА ОТ МИНИСТЕРСКИ СЬВЕТ. НЕ БЬДЕТЕ БУДА-ЛИ ОТНОВО И ОТНОВО ВИ ЛЬЖАТ. ГРОБАРИТЕ БУДА МУТРЕВИ САМО ТОВА УМЕЯТ ДА ЛЬЖАТ, ДА КРАДАТ, ДА ВНАСЯТ В ОФШОРНИ СМЕТКИ И ДА СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА. ЛЬЖАТ!!

128

Also also

преди 11 години

4год. Бойко пожарникара не направи нищо срещу монополите,замрази пенсии и заплати,остави Дянков да вдига такси и данъци,назначи хиляди,,калинки,, без конкурси!И все още има хора,които вярват,че посредствен човек като Бойко ще направи държавата ни просперираща ей това не мога да го разбера!

127

????????????????????

преди 11 години

da ama posledni beha GERB , zna4e kalaq 6a qadat GERB

126

?

преди 11 години

До ShopДа спести време, когато става дума за работа - добре. Но в цитираните случаи става дума за "*** път да види" и неофициални срещи, а в най-добрия случай за ПР-акции по рязане на лентички което излиза много скъпо на нас - данъкоплатците.

125

БГ Съдия

преди 11 години

Мачкай сергейовете и другите гейове.

124

Shop

преди 11 години

До ? А отчиташ ли факта, че ако тръгнеш по работа до Бургас с кола, няма да ти стигне цял ден, а със самолет ще свършиш работа и ще се върнеш до обяд? Самолета не е измислен за глезене, а за да се пести време.

123

Shop

преди 11 години

До ognyanzА какво сложно има да се сетиш, че отиването и връщането се броят за отделни полети?

122

?

преди 11 години

Да се отчита и факта, че за всеки полет на делегация Сф-Бс например, няколко часа преди да излети самолетът, мутрите от охраната тръгват с 2-3 лимузини (цена 100К+, разход 30л/100км) и чакат самолета на летището. И сега гумените глави дето казват, че това е кокошкарска история да сметнат дали е така, като вземат предвид БВП на БГ или бюджета или средната месечна работна заплата -по избор.И това за кефа или ПР-а на въпросните... И най-лошото е, че това разбира се е само върха на айсберга...

121

ognyanz

преди 11 години

До Shop: Вчера ти я сметнах веднуж тая елементарна сметка сметка, днес пак ли да тия смятам? Смятай сам: 365 дни в годината по 3.5 години и делено на 422. Какво сложно има тука? На три дена веднъж е летял бат'ти Бойко.

120

Shop

преди 11 години

До ognyanz Не веднъж на три дни, а веднъж на седмица.

119

ognyanz

преди 11 години

Бойко Борисов за три години и половина е летял 422 пъти, т.е. на всеки три дена веднъж. За политик, който лети за държавна сметка това е рекорд за книгата на Гинес.

118

?

преди 11 години

Московски да не се прави на света вода... ами да каже как назначи метресата си в РВД (и други такива назначения има) и как я опъва на задната седалка на правителствения Фалкон. Боко и Миро да кажат как летят до Бургас със същия Фалкон да ходят на лов със Златков Лукойла. Което не значи, че защитавам предните и сегашните кап.ути, просто тогава не работех на летище Бс. П.С.А на някой да му прави впечатление монополизацията на хазарта в полза на Черепа?

117

На серГейчо

преди 11 години

Бившата "приятелка" на серГейчо, дето му служеше за параван за нестандартната сексуална ориентация си е разнасяла *** до Сомалия със самолета.какво ще кажете *** в защита на серГейчо. Ами пътуванияа до Папуа и до Австралия.Предип да съдиш другите виж ти какви си ги забъркал.Най-новото по БТВ в Лице с Лице -- смяна на адвокатите по делото за Белене с цел загуба на делото и плащане на Росатом.УПРАВЛЯВАТ НИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ