320

Svoboden

преди 11 години

Волен Сидеров постъпва най-отговорно и правилно от всички така наречени народни избраници, той единствен е доказвал и продължава да доказва, че защитава българските интереси, а не собствени и такива на олигархични кръгове. Работата на Атака е напълно прозрачна и те са единствената партия, която изпълнява обещанията си.

319

Daniela.1

преди 11 години

Единствената партия, която работи е Атака!Естествено не е удобна на никой от предишните управляващи, нито на сегашните!Чак от Европа дават инструкции, че тази партия била лоша, да се разграничим от нея!Разваля замислените планове на някои европейски страни, които са решили, че ще си прокарват интересите и ще правят печалбите с помощта на някои наши партии и депутати!Няма как да харесват партия, която им разваля плановете, която иска България да работи за собствените си интереси и да не изкарва печалбите в другите страни!

318

rigre

преди 11 години

До1 Атакист Че той има ли топки,бе...?

317

Анонимен

преди 11 години

Г-н Сидеров,най-малко за призива за гражданска война , насаждане омраза към други етноси и недопустимо поведение за един депутат би трябвало да ви свалят имунитета и да ви подведат под съдебна отговорност

316

graywatch

преди 11 години

Психично Волния ... катарзис, прошка и оставка. в този ред.

315

КОС

преди 11 години

Порадвай се на правата който измамените ти дадоха нещастнико. Скоро ще си спомняш с носталгия това което си имал. Ти ИЗМАМИ всички свои избиратели с това че направи коалиция с онези които през цялото време отричаше (ДПС). Волянеееее, по-голяма измамна твар от теб скоро не се раждала България. Ти си съвременния поп Кръстю Никифоров. *** самовлюбен! Историята няма да те забрави мерзавецо

314

Анонимен

преди 11 години

Никъде не сте прегрешили - просто тези, които го искат са достатъчно сбъркани... Факт е, че всички лидери на партии са част от престъпен свят, който даже ни е управлявал... Защо нищо не казват за тях?!... Това - сегашното поколение е създадено точно от този престъпен свят. - нима то е на " Ти" със истината...

313

Shop

преди 11 години

Джудже, сега е момента да се дървиш, а не да се държиш като женски полов орган с пет букви. Кажи нещо за надутите бузи на Цацаров?

312

Анонимен

преди 11 години

Никъде не си сгрешил - сгрешили са родителите ти - НЕ СА ПОЛЗВАЛИ НИКАКВИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА!!!!!!!!!!!!!

311

НЕУТРАЛЕН ЗРИТЕЛ

преди 11 години

Шоу да става!Като няма пари поне да има зрелища!

310

Лакончен

преди 11 години

Сидеров: Къде точно прегреших?- Във всичко!!!!

309

до 388

преди 11 години

До Анонимен Оооо,колко си се запенил,май ти си режеш вените и други работи....,еее,това е положението власт няма да видите повече нито БСП нитоДПС нито Атака !

308

Muh

преди 11 години

Не си ти, Волене, *** и баща ти са сгрешили!!!

307

Анонимен

преди 11 години

Плюйте герберасти!Псувайте,викайте,тръшкайте се,режете вени!Власт ще видите вече през крив макарон:)

306

ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ

преди 11 години

ЯВНО ЩЕ НИ ОТСВИРЯТ ОТ ВСЯКЪДЕ. КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА СЪРБАМЕ ПОПАРАТА НА КОМУНИСТИТЕ-ЛУКАНОВ,ВИДЕНОВ ,СТАНИШЕВ И СЕГА ОРЕШАРСКИ. ДОКОГА ТАКА НАРОДЕ МИЛИ ЩЕ СИ ИЗБИРАШ ПРЕСТЪПНИЦИ ? А И КОЛКО ДЪЛГО МОЖЕМ ДА ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ МАФИОТИ. ДОКОГА САМО СЪС РАЗХОДКИ ПО УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ ? НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕ? ДОКОГА ЩЕ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ ТЕЗИ ***? ХАЙДЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА ГИ ОМЕТЕМ ЗА ЕДИН ДЕН. ОСТАВКА ОРЕШАРСКИ.ОСТАВКА МАФИОТИ ! НЯМА ДА ВИ ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ. ИЗХОДЪТ Е РЕВОЛЮЦИЯ !

305

georgi.ishkitiev

преди 11 години

Като е толкова праведен защо се запъва като магаре. Да си свали доброволно имунитета, както направи "престъпника" Цветанов :-). Нагли лъжци и престъпници..Цялата държава пропищя от наглостта на този циркаджия. Аз съм сигурен, че той има пръст в протестите през февруари. Тогава хората се биеха с полицията и трошаха.. После пита за какво му искат имунитета..

304

Ареста при Лудницата

преди 11 години

Всяко едно действие на този клоун,всяка една дума издават за неговото ненормално мислене-ако изобщо има мисловна дейност! Даже наблюдавайки този индивид от някой спътник,няма да е трудно да се определи за Завършен ЛУД! Ту разходка с полицейска палка,ту с мегафон в ръка,ту с пистолет на работното място,да не говорим за пачките от нерегламентирани източници в джоба на ***!

303

сидер ага

преди 11 години

след всяко изявление на сидер оглу отивам в тоалетната и се изсирам страхотно

302

ник

преди 11 години

всеки нормален човек би констатирал,че този човек трябва да се лекува в психиатрична клиника!

301

megi 55

преди 11 години

Tози шизофреник без театрални изяви не може да живее. Всеки ден участва в някоя.Въпроса към Цацаров трябва да е формулиран така:Цацаров да каже в какво не съм съгрешил?